Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Šta će nam sudija?! Dobro ajde, ja ću biti biti sudija. ''Apsolutno objektivno'' donosim presudu po kojoj je Dum kriva za krađu fore, tj. snimka.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
K'o da ste "sišli" s Pinka samo bi se sudili i "ujedali za srce"! A pos'o - ništa!smile3
Gde je prvi kadar, prva klapa? Kad da uletim?:???:

Pa gde ste, bre, drugari?:give_r: Konačno i ja malo da lupam, pardon, da se družim sa vama! :lol:

P.S. Spopada li i vas neki špijun?wacko2

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
K'o da ste "sišli" s Pinka samo bi se sudili i "ujedali za srce"! A pos'o - ništa!smile3
Gde je prvi kadar, prva klapa? Kad da uletim?:???:

Pa gde ste, bre, drugari?:give_r: Konačno i ja malo da lupam, pardon, da se družim sa vama! :lol:

Pozdrav, Mars :D

Ma i to ce u seriju, pitam se kako se do sada nismo setili "sudjenja" :D
Mi se ujedamo, jel' ? A ti bi samo da "gazis" :blum3:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ne bih ja da presuđujem ni u čiju korist, meni su svi glumci kao deca. yes3 Doduše, razmažena, nevoljena, na usvajanje data deca. :lol:

Sendi, kako se nismo setili suđenja, pa jel ti misliš da je Mars završila u zatvoru bez suđenja? Pa jel smo pravna serija (država) il' nismo? :D

Marsovka, može prva klapa da padne večeras, snimićemo tvoje nepravedno i ničim izazvano hapšenje. stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ne bih ja da presuđujem ni u čiju korist, meni su svi glumci kao deca. yes3 Doduše, razmažena, nevoljena, na usvajanje data deca. :lol:

Sendi, kako se nismo setili suđenja, pa jel ti misliš da je Mars završila u zatvoru bez suđenja? Pa jel smo pravna serija (država) il' nismo? :D

Marsovka, može prva klapa da padne večeras, snimićemo tvoje nepravedno i ničim izazvano hapšenje. stink.

Druže Titoooooo shout
kao da ja ne znam da ti ne bi mogao mene da uhapsiš, ni u seriji!:beee:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nesto sam sklona da mislim da nismo, zato se i bojim da ono prodje nekaznjeno :lol:

Ma ne brini, sve će stići čelična ruka pravde. :lol:

Druže Titoooooo shout
kao da ja ne znam da ti ne bi mogao mene da uhapsiš, ni u seriji!:beee:

Pa ne bih ja, al takva ti uloga. Pobrinuću se da imaš dobre uslove u zatvoru (internet, TV, 'ziku, dobru klopu...) i da dobiješ višemilionsku odštetu kad te puste. yes3 :beee:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
A gde su draga Dum i dete Belja? Blokus?:???:
Opet su propustili set. Ili smišljaju kakav bi konstruktivni (kolika reč, Bože sačuvaj)
predlog mogli da daju?:fool:
Možda da nekog otrujemo?

Hvala Bogu da nismo još pod Turcima, ko zna šta kome može da padne na pamet?
Da ne bude k'o sa malim Radojicom!:dntknw:

Natrag