Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Samo ti, Dum, nisi shvatila! I Mars je. I Tito je. Ne bi me iznenadilo ni da sendi ubode... A ostavio sam po celom forumu uputstva.
Samo ti...

Očigledno je da Dum ima problem sa pronalaženjem tragova, što znači da je njeno zakopano zlato ozbiljno ugroženo, vrlo moguće da je i sama zaboravila kako da ga nađe. stink.

Marsovka... :air_kiss:

Tito, si' naivan, ''ko Francuska sobarica''...
icon_lol.gif

Šta sam ti sad ja kriv što si poslednja "ukačila vic"? :lol:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nego, deder, kaži ti nama ''pikiraš'' li ti kakvu titulu...? Evo, sad nam je sendi ''veza'' ima odma' da te ''prešaltamo''...Samo pripremi prasence i balon rakije..Znaš kako to ide :lol:
Ne radi se o tim! Ne treba meni titula (doć'u do mastera pre ili kasnije), ali kad vidim ko je sve dobija... Ćutim! Ćuti...

Očigledno je da Dum ima problem sa pronalaženjem tragova, što znači da je njeno zakopano zlato ozbiljno ugroženo, vrlo moguće da je i sama zaboravila kako da ga nađe.
boki71-albums-smajli3-picture18568t-raz-089.gif

Marsovka...
boki71-albums-smajli-2-picture2556t-romeoo.gif

Šta sam ti sad ja kriv što si poslednja "ukačila vic"?
icon_lol.gif
Ja kažem da se ona ne snalazi sad...
Da, Dum se smeje pre svih (za svaki slučaj) i posle svih (kad shvati)! :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Svima nam je sve jasnije a i Kinezima je jasno.:blum3:
Sine Beljo nemo' da brineš, znaš ko ti je tetka.yes3
Ako ti je do titule da pali tetka kamion?:razz:Da se ne trošimo za prase sad.

Dum draga kako da stignem, ajde kaži? Mada, mogla bi sad da svrnem :threaten:

Druže Titooo, pa di si ti?shout Epski junače i pesniče!!!:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Očigledno je da Dum ima problem sa pronalaženjem tragova, što znači da je njeno zakopano zlato ozbiljno ugroženo, vrlo moguće da je i sama zaboravila kako da ga nađe. stink.
Ma šta je sa tobom..Pa ja sve znam gde sam šta ostavila...I ne samo to..Ja čak znam i gde komšija Milovan drži ''kasicu prasicu''...:lol:

Ne radi se o tim! Ne treba meni titula (doć'u do mastera pre ili kasnije), ali kad vidim ko je sve dobija... Ćutim! Ćuti...
Lično me to ništa ne dotiče...Iskreno...Ovde sam da se zezam...i da pročitam nešto pametno, da nešto naučim, sretnem neke zanimljive ljude itd...
Ljudi se smenjuju, odlaze, dolaze...Staf pogotovo...Ali jedna je Dum....:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma šta je sa tobom..Pa ja sve znam gde sam šta ostavila...I ne samo to..Ja čak znam i gde komšija Milovan drži ''kasicu prasicu''...:lol:

Lično me to ništa ne dotiče...Iskreno...Ovde sam da se zezam...i da pročitam nešto pametno, da nešto naučim, sretnem neke zanimljive ljude itd...
Ljudi se smenjuju, odlaze, dolaze...Staf pogotovo...Ali jedna je Dum....:lol:
Haha - odlaze!
Nije to ništa posebno, ali mi pada na pamet tretman koji je Message dobijao kod Rekontre...
Dum je jedna, klub je jedan! Živeo klub!

Sine Beljo nemo' da brineš, znaš ko ti je tetka.
yes3.gif
Biće da je to jedino što se zna. Onda mi ne preostaje ništa drugo do da se uputim put Kragujevca.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Beljo, upravi su potrebni radnici-udarnici, a ne "mislioci" iz kojekakvih klubova. Nema vajde od ove naše spam brigade. yes3 :lol: E, sad, ona stara: Ako hoćeš da menjaš sistem, priključi se pa deluj iznutra. yes3

Ma ovo se desilo sad pa ko zna kad, pamtićemo dan kad je Dumka, da biranim rečima kažem, "neblagovremeno došla do poente". stink. Mali trenutak slabosti, ništa više. stink.

Druže Titooo, pa di si ti?
boki71-albums-smajli-2-picture18258t-big-hug.gif
Epski junače i pesniče!!!
icon_lol.gif

Evo mene, šumadijska djevo
sa planete nama nepoznate
bitku bijem, mladež podučavam
kako doći do forumske pravde. :lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Samo ti, Dum, nisi shvatila! I Mars je. I Tito je. Ne bi me iznenadilo ni da sendi ubode... A ostavio sam po celom forumu uputstva.
Samo ti...

Dobro, bre, Beljo jel nam trebaju uputstva za tumacenje tvojih postova? Pa jos da ih trazimo? Elem, htedoh reci da nemam blage veze sta si hteo da kazes ali krecem da trazim "tragove" ne bih li desifrovala ono... :thinking:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma ovo se desilo sad pa ko zna kad, pamtićemo dan kad je Dumka, da biranim rečima kažem, "neblagovremeno došla do poente". stink. Mali trenutak slabosti, ništa više. stink.
Verovatno se otreznila... Dum, šta je s rakijom?

Dobro, bre, Beljo jel nam trebaju uputstva za tumacenje tvojih postova? Pa jos da ih trazimo? Elem, htedoh reci da nemam blage veze sta si hteo da kazes ali krecem da trazim "tragove" ne bih li desifrovala ono...
icon_thinking.gif
Mani se ćorava posla. Ta epizoda je završena...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Belja ''sine'', mlogo si obrezobrazio....Moram ti smisliti opet neku ''nezgodu'', da se malo smiriš....

Nema Dum trenutka slabosti...Samo se pravi...Volim da čujem šta ovi ''mali ambiciozni'' razmišljaju....Nisam ti rekla...Ove sve titule su plaćene...Samo obični korisnici ne dobijaju ništa...stink.

Natrag