Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Moram da ti kazem sta sam danas procitala, ljudi izmislili vakcinu protiv senilnosti, da stanemo vec u red? :D

Kad izmisle protiv zbunjenosti, neka se jave!:D

I da znas, ta je za scenaristu, bice da je zaboravio svoju "duznost" :D
Nadam se da ce izmisliti pre nego se zavrsi serija :lol:
Logično, svi ćemo dobiti direktivu da se vakcinišemo, jer u suprotnom snimanje neće biti bezbedno.
Evo, recimo, sendi treba da pogine u svakoj petoj epizodi. Zbuni se, zabroji i izgine u šestoj. Onda se cela koncepcija remeti.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Logično, svi ćemo dobiti direktivu da se vakcinišemo, jer u suprotnom snimanje neće biti bezbedno.
Evo, recimo, sendi treba da pogine u svakoj petoj epizodi. Zbuni se, zabroji i izgine u šestoj. Onda se cela koncepcija remeti.

A, ima to svojih prednosti, onda mora da se smislja nov zaplet da bi se nadomestio taj propust :D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Eto dođoh ovde nešto pametno da kažem (kao što uvek govorim pametno :lol:)...ali ne mogu da se setim šta :???:...eto ''extra-trans'' je već počeo da deluje....Zbunjenost je definitivno prešla sa Sendi i Mars na mene... Znala sam, da će se to kad-tad dogoditi...samo nisam znala da je to ovako bolno....:lol:

Ma da!:blum3:
Loše društvo kvari dobre navike...ili:???:... dobro društvo kvari loše navike!:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ova bezdogađajnost postaje nepodnošljiva! Gde su ljudi? Dum otvara nove firme (kao ona za let u svemir), Mars se kao koprca, sendi se nadoveže na to koprcanje... Šta će tek s Klubom biti kad odem (a tu sam još 2 dana)? Crni dani!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
De si ti poš'o?:bis_oss: Koga si pitao da ideš negde?
I ko se koprca? Ček samo dok te tetka dohvati!;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Što mi žao ovog Korta...Kort, na ovoj temi se ne broje postovi....;)
Belja ide na zimovanje...
Belja šmekni teren...vidi gde je najpodesnije za snimanje...a tebe bi savetovala da se osiguraš, pre nego što kreneš na zimovanje...Opasnost vreba sa svih strana..... Jesil' ti čitao scenario....?yes3 stink.

Primetila sam da je i Mars pooštrila..Ni tetke nisu više što su bile...Ja bih rekla da će ''sinko'' brzo da se vrati od tete...:lol:
Čudno mi je za Sendi...Nekako je navikla na svoju ulogu...Čini mi se da joj je totalno dosadno kad ''ne vreba opasnost''...:lol:

Poslednja izmena:
Natrag