Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kad god me nema par dana, "likovi" razviju po još neku osobinu. Sad imamo masovno "zbunjene" ženske likove, dao bog ni "ludih" nam ne fali, tako da ima materijala za jedan široki žanrovski pristup... :lol:

igla za to mi je najbezbednija :???:

Sendi, 0:37... stink.

Marsovka... )cvett)

Beljo, vidim još malo pa krećeš u pohod na majčinu imovinu... Nemo' da se vratiš praznih šaka. :lol:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa ne znam odakle Delija vuče korene... Ej, ej, ej! Tražiš bezbednu iglu? Jedino da je okreneš naopako!

Kakav, bre, Delija, govorim o sebi. Sad sam zbunjena jos vise, jel ja toliko konfuzno pisem ili... :lol:

Aha, pa da isteram oko :lol:

Kad god me nema par dana, "likovi" razviju po još neku osobinu. Sad imamo masovno "zbunjene" ženske likove, dao bog ni "ludih" nam ne fali, tako da ima materijala za jedan široki žanrovski pristup... :lol:

Tito, samo je kvantitet ( osobina ) u pitanju, kvalitet ekipe je isti :lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Možda draga Sendi stvarno hekla naopako i meni se desilo! :lol:

Zasto me to ne cudi? :lol: Ako pocnem da masim slova, ali bas, bas, bice vam jasno :lol:

Znam, apsolutno mi je jasno, samo treba malo da pripazite, jer ni preveliki kvantitet (osobina), kao ni premali, nije dobar, i nužno gravitira ka ustanovama LL tipa. :lol:

Pazimo, Tito, al' 'ajde mu ti nadji sredinu. Vidim ja da bi ti nas tamo :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Neko je pomenuo LL!?Odoh ja sad, žurim!:taunt: Samo da vam javim!;)

Laku noć dragi moji!:):ghjytun:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ček Marsovka, di ćeš pre pesme za hiperaktivan san? stink. Evo je... :air_kiss: Noć... ;)

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma taman posla, ne bih ja, nego se nekako "neki" prirodno nameću za pomenuto mesto. :lol: Ima to i dobrih strana, jer gde ste videli (dobrog) glumca, a da nije malo... :ludd/: :lol:

Sva sreca pa u nasoj seriji nema dobrih glumaca, nemoj da se trudis :lol:
Ne izvrci, nije to nametanje, protiv prirode se ne moze, znaju ti "neki" :lol:

Neko je pomenuo LL!?Odoh ja sad, žurim!:taunt: Samo da vam javim!;)

Laku noć dragi moji!:):ghjytun:

Opet kasnim al' laku noc, Mars :dtyste:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sva sreca pa u nasoj seriji nema dobrih glumaca, nemoj da se trudis :lol:
Ne izvrci, nije to nametanje, protiv prirode se ne moze, znaju ti "neki" :lol:

Možda niste dobri, ali važno je da niste skupi. :lol:

Najlakše je okriviti majku prirodu, ali šta ćemo sa uticajem društva? Roditelji, familija, prijatelji, okruženje, TV, radio, internet, da nisu i oni maalčice krivi... :lol:

Natrag