Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Opet mi dirate Deliju!:thinking: C C C Koliko sam vam puta samo rekla da mi klan ne čačkate?:bis_oss:
Ajde ove dve žene što ga spopadaju, te ova tehnika te ona tehnika... a šta je s tobom Belja?:???:
Di ti je muška solidarnos'?:-(
I samo čekam da mi se pojave ona mala osećajna i ona što nije više zbunjena,
da ih priupitam nešto!:-| :lol:smile3
Pozdrav Mars. :D Neka ih, ja volim kad te dve dame udare na mene. :D
A što se Belje tiče, on je jedan naivan dečkić, vidiš i sama da srlja k'o pijano june. stink.

Znaš šta, Delija je bio prvi na forumu na kog sam ''udario'', sviđalo se to tebi ili ne!yes3;)

Jeste Beljo, na mene si odmah udario, a ja jedva čekam da se pojavi neko takvo magare na forumu, pa da ga uzjašim. :lol:

Edit: Šteta, vidim da Belja nije prisutan na forumu, a taman sam mislio da se malo pokarambašimo. stink. Nadam se da sledeći put kad svrati ovde, neće delovati k'o seoska ovca zalutala na tuđoj livadi. :lol:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jeste Beljo, na mene si odmah udario, a ja jedva čekam da se pojavi neko takvo magare na forumu, pa da ga uzjašim. :lol:

Edit: Šteta, vidim da Belja nije prisutan na forumu, a taman sam mislio da se malo pokarambašimo. stink. Nadam se da sledeći put kad svrati ovde, neće delovati k'o seoska ovca zalutala na tuđoj livadi. :lol:
Delija, čoveče, smiri se. U redu je, tvoj stil je već prepoznatljiv, trudiš se da ostaviš utisak osobe koju niko ne može zajebati, a koja može zajebati sve ostale. :wink:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Eto, šta ti je život..Svi vole da se na mojoj temi dokažu...Džaba je da se vas dvojica ''ističete'':gl_wacko:, ipak se ovde sve ''vrti'' oko mene;):boredom:..Vi ste totalno nebitni...
Znam, znam ''boli''vas što je to istina, ali šta da se radi...:arrow:

Eo lepe pesmice za sve moje drugare....:)

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Eto, šta ti je život..Svi vole da se na mojoj temi dokažu...Džaba je da se vas dvojica ''ističete'':gl_wacko:, ipak se ovde sve ''vrti'' oko mene;):boredom:..Vi ste totalno nebitni...
Znam, znam ''boli''vas što je to istina, ali šta da se radi...:arrow:

Hvala na pesmici...
Tja, čim niko te ne pomene 2-3 posta, ti odma' dramiš! Ne vredi... Žali bože priča o promenama, humanitarnom radu...:acute:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija, čoveče, smiri se. U redu je, tvoj stil je već prepoznatljiv, trudiš se da ostaviš utisak osobe koju niko ne može zajebati, a koja može zajebati sve ostale. :wink:
Ja sam smiren i uvek raspoložen za šalu, da nije tako, ne bih ni dolazio na forum. yes3 Da, moj stil je prepoznatljiv, kome se ne sviđa, ne mora ni da se šali sa mnom, a ako neke mnogo nervira, mogu samo da kažem - ma ko ih bre je*e. stink. Imam ja još stilova, a zavisi kada ću koji upotrebiti. Recimo, imam odgovarajući stil za one magarce željne podmuklih provokacija. yes3 stink.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ja sam smiren i uvek raspoložen za šalu, da nije tako, ne bih ni dolazio na forum. yes3 Da, moj stil je prepoznatljiv, kome se ne sviđa, ne mora ni da se šali sa mnom, a ako neke mnogo nervira, mogu samo da kažem - ma ko ih bre je*e. stink. Imam ja još stilova, a zavisi kada ću koji upotrebiti. Recimo, imam odgovarajući stil za one magarce željne podmuklih provokacija. yes3 stink.

Delija druže, u pravu si! yes3yes3
Na Dumkinoj temi je bilo raznih situacija, raznih tehnika šamarisanja:crazy_pit: i nisam čula da se neko naljutio.:boast:
No, šta mi je pa sam ozbiljna?:beee:

Pozdrav Mars. :D Neka ih, ja volim kad te dve dame udare na mene. :D
A što se Belje tiče, on je jedan naivan dečkić, vidiš i sama da srlja k'o pijano june. stink.
Znam ja da ti voliš Dum i Sendi!:dntknw: A i naivni dečkić ima potencijala!:)

Da bacim samo pogled... gde li je ona mala osećajna?:???:

quote_icon.png
Prvobitno napisao sendi
Pa 'de si, Mars? Nesto gledam i sve mislim da nisi zaboravila da ubacis jos neki smajli. Iskreno, malo me zbunjuju, nikako da povezem sta si htela da kazes :???: :blum3:
Kako me Dum sve razume?:thinking::blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ooooo, zdravo Mars....Kao što vidiš, tema mi postaje prava ''Španska serija'':beee:, još malo, pa ću početi da naplaćujem ulaznice...;)

Srećom da sam sad ''emotivna'', pa ću davati ulaznice 1+1 free...Eto, da ne pomisliš kako ja nema ''osećanja''....:curtsey:

:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Sreća moja što sam odmah svratila na šalter! :DŠta košta nek košta! :lol:
Shvatila sam dubinu tvojih osećanja, na vreme!;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Neće mnogo da te košta...Možeš da dovedeš ovde koga god hoćeš...Kao što vidiš, jedna ulaznica je gratis...;)

Ne znam kad će biti i da li će biti nastavak :angfdl: , pa zbog nedostatka tih informacija, mogu dati još 20% popusta i na tu jednu kartu..
I sad reci, zar nisam preemotivna...?:curtsey::curtsey::curtsey:

:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Juče sam bio dežuran, odgovarao na sve, udavio vas. Zato sam vas danas pustio da se odmorite od mene.
Nego, Dum, što ne organizuješ neke susrete forumaša u svoju čast? Zapadna Srbija obiluje atraktivnim lokacijama (Drina, Tara, Zlatibor...), a imaš i potrebnu slavu.

Natrag