Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tito, ne bih ja tu ništa dirala...''Imponuje'' mi....Privlače pažnju, ja se ne trudim nešto posebno, a posećenost raste...Na primer, vidim da je Delija sve ''raspoloženiji'', očekujem i neke ''zaplete''...stink. :lol:

Pa dobro Tito, šti si tek sada došao...Ti ako radiš III smenu, mi smo ti stalno u I smeni...:lol:

Sendi, za tebe ujutru samo sat sa ''kukavicom''.....Nadam se da ti to neće smetati...:lol:

Pozdravljam vas...:hi:
Ostavljam vas da uživate u ''španskoj seriji''....pardon, na forumu...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Eto, šta ti je život..Svi vole da se na mojoj temi dokažu...Džaba je da se vas dvojica ''ističete'':gl_wacko:, ipak se ovde sve ''vrti'' oko mene;):boredom:..Vi ste totalno nebitni...
Znam, znam ''boli''vas što je to istina, ali šta da se radi...:arrow:

Ja bih na tvom mestu to sekao u korenu. yes3 Odmah kod "producenta" da iskukaš da se "scenaristi" vrate korenima, jer ovako malo po malo oteše ti popularnost nove zvezde. :D

Šta tu ima loše što smo se ubacili u radnju serije? Pa šta ako si glavni lik, Dum! To bilo kao kad bi ti u goste došlo nekoliko ljudi, dvoje od njih se zapričaju, a ti vikneš na njih: - Džabe vas dvoje pričate tu, ovo je moja kuća!

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tito, ne bih ja tu ništa dirala...''Imponuje'' mi....Privlače pažnju, ja se ne trudim nešto posebno, a posećenost raste...Na primer, vidim da je Delija sve ''raspoloženiji'', očekujem i neke ''zaplete''...stink. :lol:

Ma to ti sad kažeš, ali nisi me ubedila da ti imponuje kad reflektori nisu (samo) na tebi. stink. Evo i Belja ti ne veruje. yes3 stink.

Aj laku noć Dum, putuj i ne misli na budućnost serije, ipak se još nikad nije desilo da glavni lik ode ili (ne daj bože) bude ubiven (kao Pirke) pre poslednje epizode. :D :D

Šta tu ima loše što smo se ubacili u radnju serije? Pa šta ako si glavni lik, Dum! To bilo kao kad bi ti u goste došlo nekoliko ljudi, dvoje od njih se zapričaju, a ti vikneš na njih: - Džabe vas dvoje pričate tu, ovo je moja kuća!

Beljo, moraš da shvatiš da postoje ljudi kojima popularnost nije bitna, a postoji i Dum. :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Laku noć dragi moji!:al:

zvezde.jpg

Samo me je strah da nešto ne propustim!:fool:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Ja jedva cekam "rasplet" :D

Sendi, za tebe ujutru samo sat sa ''kukavicom''.....Nadam se da ti to neće smetati...:lol:

Nece ako ga ne "nastelujes" u 6 ujutru ( pocinjem da verujem da imas i emotivnu stranu :???: ) :D

Pozdrav i za tebe, nadam se da neces propustiti neki bitan deo, znas kakve su te serije... :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

E pa kad ti 'oćeš da spavaš, ne gine ti propuštanje koje epizode... :blum3: Mada, neće biti problema da nastaviš sa praćenjem fabule i ako propustiš...yes3 :D

Ja jedva cekam "rasplet" :D

:hi:

Sendi, ti moraš da se prestrojiš iz publike u aktivno učešće u seriji... Možeš recimo da budeš Delijina zla žena koja neće da prihvati novootkrivenog sina...:???: To je uloga zbog koje ćeš možda biti omražena kod publike, ali ćeš zato odlično proći kod kritike i stručne javnosti. stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, ti moraš da se prestrojiš iz publike u aktivno učešće u seriji... Možeš recimo da budeš Delijina zla žena koja neće da prihvati novootkrivenog sina...:???: To je uloga zbog koje ćeš možda biti omražena kod publike, ali ćeš zato odlično proći kod kritike i stručne javnosti. stink.

A, zbog uloge i dete da mi "uvalite" :acute:. Ustvari, ja bih mogla povremeno da "izlemam" Deliju tako zla, ili... ? :???:

zvezde.jpg

Ako neko bude progledao posle 50 godina, javljamo ti :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A, zbog uloge i dete da mi "uvalite" :acute:. Ustvari, ja bih mogla povremeno da "izlemam" Deliju tako zla, ili... ? :???:

Naravno, od tvog lika se očekuje da bude notorna pijandura, da bljuje vatru, da vara muža na svakom koraku, a i da ga povremeno "opomene" ponekom "vaspitnom"... yes3 :D Ali odma' da ti bude jasno, na kraju serije imaš 2 opcije:

1) Kraj u saobraćajci izazvanoj vožnjom pod rastrojstvom izazvanim time što je "dobro" pobedilo...
2) Doživotna apsana i prinudni rad...

Ima i treća opcija, da posle dobijene čaše žive sode u oči doživiš katarzu i pređeš na stranu dobra... yes3 :lol: Eee, ma ima tu vazda ideja, samo moramo da smislimo kako da "udenemo" Dum u celu priču, i još tako da ona bude glavna zvezda, a svi ostali samo alsostarinzi... :???: stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Naravno, od tvog lika se očekuje da bude notorna pijandura, da bljuje vatru, da vara muža na svakom koraku, a i da ga povremeno "opomene" ponekom "vaspitnom"... yes3 :D Ali odma' da ti bude jasno, na kraju serije imaš 2 opcije:

1) Kraj u saobraćajci izazvanoj vožnjom pod rastrojstvom izazvanim time što je "dobro" pobedilo...
2) Doživotna apsana i prinudni rad...

Ima i treća opcija, da posle dobijene čaše žive sode u oči doživiš katarzu i pređeš na stranu dobra... yes3 :lol: Eee, ma ima tu vazda ideja, samo moramo da smislimo kako da "udenemo" Dum u celu priču, i još tako da ona bude glavna zvezda, a svi ostali samo alsostarinzi... :???: stink.

Prihvatam samo ovo, za ostalo nadjite kaskadera :D
I, zaboravio si da pomenes neki pozar gde bih, eventualno ja poginula ( pobogu, o cemu mi... wacko2 ), to je jedna od najcescih opcija gde dobro pobedjuje zlo :D
Dum ce sama da se "udene" negde, znas ti nju, nego sta cemo sa tobom, ne pokusavaj da vrdas sad :acute:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Prihvatam samo ovo, za ostalo nadjite kaskadera :D
I, zaboravio si da pomenes neki pozar gde bih, eventualno ja poginula ( pobogu, o cemu mi... wacko2 ), to je jedna od najcescih opcija gde dobro pobedjuje zlo :D
Dum ce sama da se "udene" negde, znas ti nju, nego sta cemo sa tobom, ne pokusavaj da vrdas sad :acute:

Ne može samo to, mora sve il' ništa. :D Prihvatićeš ti sve, znam ja. yes3 :D

A požar je isuviše korišćeno rešenje, predvidivo čak i za špansku seriju... Smislićemo nešto bolje.:monhghy:

Setio sam se šta bi mogla Dum da bude. Išla je svojevremeno neka serija gde je glavni lik negativac, mislim da se zvala Rubi. Na tim osnovama ćemo da gradimo i Dumkin lik, jer ipak ni babe nisu toliko naivne da nasednu na pokušaj da je prikažemo kao neko oličenje dobra. stink.

Edit: A ja? Pa vidiš valjda da sam se samopromovisao u scenaristu. stink.

Poslednja izmena:
Natrag