Član
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poruka
- 4.679
Imam i ja svojih ideja za seriju. yes3
Recimo, ovaj Tito može da bude razmaženko, napirlatani kicoš, koji voli da se koćoperi ko maneken sa Dorćola, iza koga stoji uticajan otac sa funkcijom, i koji zbog toga se ponaša bahato i kidiše na sve one koji su u svemu uspešniji od njega ( čitaj Delija stink.). U dogovoru sa Sendi, žele da likvidiraju Deliju kako bi se dočepali njegovog velikog imanja i bogastva koje je pošteno zaradio. I dok je Delija bio na putu, Tito je svratio kod njegove žene Sendi. Oboje su halapljivi prema novcu, razgovoraju o podeli plena po izvršenju ove monstruozne ideje koje su zamislili. Ubrzo dolazi do svađe između njih dvoje, i Sendi hicem iz pištolja pogađa pravo u čelenku Tita Pula. stink. Nailazi Delijina sestra Mars i nesvesno uzima pištolj koji je Sendi ostavila na podu. Lukava Sendi je znala da Mars dolazi, namerno ostavila pištolj jer je bila uverena da će ga ona uzeti, sve tajno slika mobilnim telefonom, pakuje joj ubistvo i Mars završava na robiji. stink.
Ali Sendi se umirit ne može. stink. Angažuje plaćenog ubicu Deatha, ali oprezni Delija sluti nesreću. Krajičkom oka, spazio je jedne noći ovog ludaka u svom dvorištu, razoružao ga, dobro iprašio i odveo u policiju. Death je propevao i Sendi znajući da će biti bajbokovana u pijanom stanju vozi auto i surva se pravo u reku. Sasvim slučajno, pored reke se nalazila njena drugarica Dum, koja sva u suzama rida za propalom karijem estradne umetnice. stink. Prilazi kolima i kaže: '' Jao Bože, ode žena u večna lovišta, šteta, bila mi je jedina nada da uz njene šuške koje bi mi pozajmila, ponovo povratim svoju nekadašnju slavu.'' stink.
Naravno, na kraju Delija pronalazi ženu svog života, Mars izlazi iz zatvora, i svi zajedno su uplovili u srećniju budućnost.
Majstore, svaka ti čast.
Scenarij je realan, životan, dinamičan. Omogućuje pretpostavke da se zadrži pažnja gledalaca kroz dugi, duuuuugi niz epizoda. yes3
Iskreno si me oduševio.
Malo si doduše "prozirno" postavio sebe u relaciju s ženskim likovima u seriji. :blum3:
Bože moj, umjetnička sloboda scenarista.
I konačno prilika za realizaciju nekih skrivenih želja. stinker
Neke su stvari ipak sada malo jasnije. stink.