Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Početak je ukradeni sin. Dalje, u priču mora da uđe neka prastara vračara (ako se držimo kalupa španske serije), čiji će poslušni snagator tupadžija izvući Sendi iz kola. Ispostaviće se da je u pitanju samo klinička smrt, ali uz gubitak vida i Sendi će, zahvaljujući babinoj alternativnoj medicini, živnuti posle 2 i po godine i progledati, naravno...
Ali ta ''živnutost'' nije dugo trajala, jer kad' je Sendi taman progledala, izašla je na auto put, a onda je naišao veliki, veliki kamion.......:lol:
i sasvim neočekivano...opet je ''oslepela'', jer ''baba vračara'' nije ''zbrčkala'' dobar čarobni napitak....
I tako ćemo dobiti na još bar 10-tak epizoda....:lol:
Nee, ne ponavljaju se bolesti. Ovog puta će ostati nepokretna. A to je 15 epizoda više (naspram 10 s ponovnim slepilom :blum3: ).
dobro veće
Dobro veče.dobro veće
Nema smisla da samo Sendi bude u kritičnom stanju.....:acute:
:lol:Tu smo dobili još bar 5 epizoda, jer su došli ''spasioci''....a među njima i ON.....
Tu si se razbila, završila u gradskoj bolnici. Kad si se osvestila, prvo si opipala svoj vrat i zaprepastila se: zlatni lančić je upao u vodu! Zatim ruku: nema ni narukvice! To te je definitivno porazilo.Nema smisla da samo Sendi bude u kritičnom stanju.....:acute:
No da se vratimo ostalim ''ulogama''....Evo recimo ja...
Nastavljam se na Delijino...
Stajavši na ''litici'' ponora, prateći padajuće telo svoje drugarice, pokvarenom smišljam, kako da joj ''maznem'' dijamantske minđuše, koje su tako lepo svetlele u sumraku....Malo sam se nagnula, i ne ''leži vraže'', okliznula u nameri da joj ščepam ''minđuše''... :lol:
Tu smo dobili još bar 5 epizoda, jer su došli ''spasioci''....a među njima i ON.....
Ali on nije mogao da odoli mojim ''čarima'' i brzo je zaboravio na obaveze prema dragoj rođaci...Još najmanje 5 epizoda....Znam, znam, ali dok se upoznamo, pa izlasci, pa piće, pa njegova prošlost, pa moja...ma idi.......:lol:E, onda se ispostavi da je ON ustvari neki Sendin dalji zaboravljeni rodjak koji hoce da osveti smrt svoje drage rodjake... Eto, jos koja epizoda :lol:
Ali je shvatila da da joj je u ruci ostale ''zgrčene Sendine dijamantske minđuše'', što joj je donekle ublažilo bol...:lol:Tu si se razbila, završila u gradskoj bolnici. Kad si se osvestila, prvo si opipala svoj vrat i zaprepastila se: zlatni lančić je upao u vodu! Zatim ruku: nema ni narukvice! To te je definitivno porazilo.
Ali on nije mogao da odoli mojim ''čarima'' i brzo je zaboravio na obaveze prema dragoj rođaci...Još najmanje 5 epizoda....Znam, znam, ali dok se upoznamo, pa izlasci, pa piće, pa njegova prošlost, pa moja...ma idi.......:lo:
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Ali je shvatila da da joj je u ruci ostale ''zgrčene Sendine dijamantske minđuše'', što joj je donekle ublažilo bol...:lol:
Ej, ljudi, ja bih mnogo volela da se zovem u seriji Marija.,..baš mi je to super...Deluje nežno..Jel' mogu...:lol:
Laku noć, moram da idem...:hi:
Ma nema od toga ništa. Ti s njim samo igraš igru, jer veruješ da ti može doneti novce koje Sendi kao Delijina zakonita žena nasleđuje. Kad shvatiš da ON nema nikakve veze s njom, biće kasno i jetko ćeš pljunuti na one minđuše.Ali on nije mogao da odoli mojim ''čarima'' i brzo je zaboravio na obaveze prema dragoj rođaci...Još najmanje 5 epizoda....Znam, znam, ali dok se upoznamo, pa izlasci, pa piće, pa njegova prošlost, pa moja...ma idi.......:lol: