Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Tačno :DDeath će da me sačeka pa ćemo zajedno da vozimo kamion!:D
Death imaš li dozvolu?:???: Mada, nije obavezna.:lol:

/Ko pita: - Koji je forum najbolji? Taj na ovoj temi ne sme da se pojavi.../
:yea:

Mante se ljudi, zabole me stomak od smeha!:roll:
Laku noć :al::firove: :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Rus napisa u jednoj drugoj temi da je Delija inspektor. To daje novu dimenziju našoj seriji:
Delija je prljavi inspektor, pokvareni policajac i to objašnjava zašto je oženio Sendi. Imali su zajedničke kriminalne aktivnosti, Deliju je uzbuđivala pojava žene-kriminalca. Došli su do velikog bogatstva i Delija je kupio plantažu kafe da bi oprao deo tih para. Živeli su u blagostanju dok Sendi nie zatražila svoj deo kolača. Naime, Delija je sve pare uplaćivao na račun (kako kriminalac ima račun u banci? - pa, inspektor je!) koji je imao otvoren pre braka, tako da se one nisu računale kao imovina stečena u braku, pa Sendi nije polagala prava na njih. Slamka spasa joj je bila plantaža. Kako bilo, besna angažuje pijanduru Death-a da ubije Deliju. Međutim, ovaj se napio kad je krenuo u akciju, pa je lupao kapijom, pevao, posrtao... Kao takav, bio je lak plen za Deliju. Delija ga jeste odveo u policiju, ali samo na trežnjenje...
Nastaviće se

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Oho-ho, evo ga Belja, al' se i danas raskokodakao, k'o kokoš u magli. :D

Rus napisa u jednoj drugoj temi da je Delija inspektor. To daje novu dimenziju našoj seriji:

Ma mani se ti Rusa, ne kradi njegove fore i ne slušaj ga, on ti je poput naših političara, ima tu moć da narkotizuje široke narodne mase, a vidim da je izgleda i tebe pretvorio u zabludnelu ovcu. :lol:

Edit: Evo još jednog predloga za razmatranje. yes3 Prilikom susreta mene i Belje, može da se u pozadini čuje i ova pesma. yes3

Sine, ne zaboravi
imam samo jednu zelju,
da odrastes u veselju,
da te sreca uvijek prati
budi ponos svome tati...

Sine...

Otac zove suze bole
dodji sine ocu svome..
Otac zove suze bole
dodji sine ocu svome..
.

:D stink.

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Dobro, pusti Rusa. Što ne bi bio korumpirani policajac? To bi popunilo neke rupe u Titovom scenariju.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nećeš se čist izvući. Bolje onda sam reci koji porok da ti udenemo.

Ma zajebavam se. :D Što se mene tiče, mogu da budem i alkoholičar, koji kada krene da pije, ne zaustavlja se na nekoliko čaša, već mu se kapacitet meri flašama. :D Mogu i da budem i vođa ganga krimosa iz kraja i da terorišem celo naselje. :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma zajebavam se. :D Što se mene tiče, mogu da budem i alkoholičar, koji kada krene da pije, ne zaustavlja se na nekoliko čaša, već mu se kapacitet meri flašama. :D Mogu i da budem i vođa ganga krimosa iz kraja i da terorišem celo naselje. :D
Ne, piće ne. To je za pijanduru Death-a.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Posle niza pregovora iza zatvorenih vrata, Delija je konačno pristao da igra nesavršenog lika. Jedini uslov, kako se navodi u saopštenju, je da dobije honorar koliki i Dum.

Natrag