Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma zajebavam se. :D Što se mene tiče, mogu da budem i alkoholičar, koji kada krene da pije, ne zaustavlja se na nekoliko čaša, već mu se kapacitet meri flašama. :D Mogu i da budem i vođa ganga krimosa iz kraja i da terorišem celo naselje. :D

Serija je zasnovana na istinitim cinjenicama i detaljima iz zivota izvesne osobe ciji lik ima glavnu ulogu ( naravno, Delija ), sve slicnosti sa ostalim stvarnim osobama i dogadjajima su slucajne :assive:
Valjda sam dobro srocila :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jedini uslov, kako se navodi u saopštenju, je da dobije honorar koliki i Dum.

Serija je zasnovana na istinitim cinjenicama i detaljima iz zivota izvesne osobe ciji lik ima glavnu ulogu ( naravno, Delija ), sve slicnosti sa ostalim stvarnim osobama i dogadjajima su slucajne :assive:
Valjda sam dobro srocila :D
Ovo ne miriše na dobro... Dum će napraviti scenu, napustiti set...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne, uopšte je nebitna glavna uloga...Bitno je da se serijal nastavlja...yes3

Elem, po Titovom scenariju, Delija i ja imamo sina...Ja nikada tim sinom nisam bila zadovoljna, jer nije ličio na mene, već na oca koji se uvek ''raskalašno'' ponašao..Trudila sam se da ga vaspitam na pravi način, ali to nije vredelo...Kao i svaka majka prihvatila sam ga takvog kakav jeste, iako je za mene to bila ''gorka'' istina...:lol: Ta razmišljanja jedne nezadovoljne majke, može se razvući na jedno 10-ak epizoda..

Što se vozača ''kamiona'' tiče, neposredno pre nemilog događaja, policija je pisala kaznu za prekomerno konzumiranje alkohola...:lol:, privremeno mu je oduzeta dozvola...Eto još 10-tak epizoda o raspletu slučaja zvani 'kamiondžija''....

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ne, uopšte je nebitna glavna uloga...Bitno je da se serijal nastavlja...yes3
Elem, po Titovom scenariju, Delija i ja imamo sina...
Ženo božija, sin je ukraden iz porodilišta! E sad, pitajte Tita gde je završio, tj. kod koga. Onda ide tvoja mukotrpna potraga za njim - 60% serije, ne 10 epizoda.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ženo božija, sin je ukraden iz porodilišta! E sad, pitajte Tita gde je završio, tj. kod koga. Onda ide tvoja mukotrpna potraga za njim - 60% serije, ne 10 epizoda.
Auuuuu...to sam potpuno zaboravila...

Pa nije završio nigde...To jest, o njemu je brinula jedna zla porodica, tako da se uz njih totalno iskvario...Posle toga je teško bilo ispraviti ''krive drine''.... Bio je jako problematičan...., a njegovi pravi roditelji nisu uopšte bili upoznati sa tim...., sve im je to teško palo i porazilo u životu...:lol:

Belja, jel' ti to ''navijaš na svoju vodenicu'', praviš sebi ''glavnu ulogu''...:lol: Ja bih taj deo oko sina pomenula samo u nekih 10-tak epizoda...On nije toliko bitan, nego njegovi roditelji...:D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Auuuuu...to sam potpuno zaboravila...
Belja, jel' ti to ''navijaš na svoju vodenicu'', praviš sebi ''glavnu ulogu''...:lol: Ja bih taj deo oko sina pomenula samo u nekih 10-tak epizoda...On nije toliko bitan, nego njegovi roditelji...:D
:D Ma ne... Svašta, 'de sin da ugrozi roditelja slavu... Ne prati se život sinovljev svaku epizodu. Nego, na svakih 7-8 epizoda, u trominutnoj sceni, publika dobije uvid u dešavanja sa sinom (kako ne pomaže starima da pređu ulicu, beži iz škole, vara itd, pošto je problematičan).

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Nije Dum žena božija, nego žena od mog brata Delije na koga je bacila oko drugarica Sendi
(zato što je lep ki upisan, pametan, duhovit, bogat i nadasve skroman)! yes3
Kad moram ja da ti objašnjavam! :lol: Što će reći... Šta sam ja onda tebi Dum?:roll:
A drug Titooo mi je...?:???: Beljo da nisi ti moj sin?wacko2
Bože sačuvaj! :dntknw:
Ko sam ja uopšte?wacko2 Kakav je ovo forum?:alibnnen::alibnnen::alibnnen:

:crayy::crayy::crayy:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta sam ja onda tebi Dum?:roll:
Ja bih trebala da sam ti ''zauva''....:lol: Mislim, ako je Delija tvoj brat..Hm.....
Ne, nije Belja tvoj sin...Ti si ipak imala više sreće..Tebi su sina donele ''rode'' nisi ni morala da ideš u porodilište..E baš imaš sreće...:D

Za razliku od našeg sina, koji je vrlo problematičan, tvoj je ''čudo'' od deteta..Vozi kamion još od 5-te godine..Sa 15 godina, počeo je da vozi avion....Blago tebi...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ne, nije Belja tvoj sin...Ti si ipak imala više sreće..Tebi su sina donele ''rode'' nisi ni morala da ideš u porodilište..E baš imaš sreće...:D

Za razliku od našeg sina, koji je vrlo problematičan, tvoj je ''čudo'' od deteta..Vozi kamion još od 5-te godine..Sa 15 godina, počeo je da vozi avion....Blago tebi...:lol:

Ljubi ga majka! :lol: Sav je na mene!:D

Ja bih trebala da sam ti ''zauva''....:lol: Mislim, ako je Delija tvoj brat..Hm.....
Ovde si nešto pobrkala.:???: Ali čekaću da mi to Belja objasni!:beee:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nije Dum žena božija, nego žena od mog brata Delije na koga je bacila oko drugarica Sendi
(zato što je lep ki upisan, pametan, duhovit, bogat i nadasve skroman)! yes3
Kad moram ja da ti objašnjavam! :lol: Što će reći... Šta sam ja onda tebi Dum?:roll:
Bože sačuvaj! :dntknw:
Ko sam ja uopšte?wacko2 Kakav je ovo forum?:alibnnen::alibnnen::alibnnen:

:crayy::crayy::crayy:

O, Mars, dobro ti ide, ne daj da te zbune te sitne nelogicnosti, ko je kome sta i ostalo, k'o da je bitno :D
E, ovako, jeste ti lep brat ali nije to nas spojilo nego zajednicka zelja za novcem ( to si valjda pratila) . Onda smo se pokacili ( neko je nekoga ubio, to sam i ja zaboravila ) i ja sam resila da mu se osvetim pa sam ukrala njegovo i ( cije dete, sad ni sama ne znam, zbunila si me :???: ). Naravno, skoro do samog kraja se nece znati da sam ja ta koja krade iz porodilista decu :D

Natrag