Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nije Dum žena božija, nego žena od mog brata Delije na koga je bacila oko drugarica Sendi
(zato što je lep ki upisan, pametan, duhovit, bogat i nadasve skroman)! yes3
:) stink.

Drugarici Mars, svaki komentar, para vredi. yes3 stink.

Nego, ja se danas malo zezao i iz zaje*ancije napravio na brzaka ovaj video. yes3 Izvolite pogledati. stink.

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači, plakala sam od smeha...:yea: Ideja je čista 10-tka....:lol:

E, što si zgooodan, bem ti, sve će ženske da ''padnu'' na tebe...Nećeš moći da se odbraniš od obožavateljki..Još jaše i konja...;)E lepu si sliku sebi namenio...Doduše, nisam ni ja loše prošla...Ostali nek se sami oglase...
Verovatno će pasti i još neka epizoda, ovo je samo uvod...Nikad se ne zna od koga ''nastavak'' sledi...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nego, ja se danas malo zezao i iz zaje*ancije napravio na brzaka ovaj video. yes3 Izvolite pogledati. stink.

:lol: :lol: :lol:

Hahahahahah, 5 puta sam gledao klip, stvarno je vrhunski... yes3 :lol:

Delija je :shubbcks:to_clue:bgfdeye:

A Sendi što ima pogled... :mrgreen:

Dobri su i ostali... Dum, ti i za špicu sa mikrofonom moraš, a? stink.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Druže Titoooo!shout A vidi što Dum ima pozadinu! :lol:
Bože sačuvaj! :zip:
Vidi sliku iza nje!:roll::roll:
----------------------------------------------------------------

I vidi kako je Belja izmenio lični opis na grupnoj fotografiji!!!to_clue:D:roll:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

:lol:

Da znas da sad ocekujemo i prvu epizodu :D

A Sendi što ima pogled... :mrgreen:

Dobri su i ostali... Dum, ti i za špicu sa mikrofonom moraš, a? stink.

Sendi ima fotelju, kao da je znao sta volim ( "zloco" ) :lol:
Sta mislis, dal je "palo" neko podmicivanje oko te uvodne spice sa mikrofonom? :???: :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tito, nisam ja htela da se pojavim sa mikrofonom, to je bila želja ''režisera''...I šta sam mogla da uradim...šta...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Druže Titoooo!shout A vidi što Dum ima pozadinu! :lol:
Bože sačuvaj! :zip:
Vidi sliku iza nje!:roll::roll:

Marsooovka, pa ne vidi joj se guza na toj slici.:???::roll: Aaaa, misliš na pozadinu slike, nisam odmah razumeo. stink. Pa da, koliko sam čuo tako joj izgledaju tapete u kući, a takva joj je i pozadina na desktopu i displeju od mobilnog. yes3 :mrgreen:

:lol:

Sendi ima fotelju, kao da je znao sta volim ( "zloco" ) :lol:
Sta mislis, dal je "palo" neko podmicivanje oko te uvodne spice sa mikrofonom? :???: :D

Sendi, pa ti bi barem morala da znaš kakav je Delija šarmer, ti si mu žena. :lol: A Dum mu je prva i najveća ljubav, to sa mikrofonom je uradio iz ljubavi i džentlmenstva, nije bilo potrebno podmićivanje. stink.

Tito, nisam ja htela da se pojavim sa mikrofonom, to je bila želja ''režisera''...I šta sam mogla da uradim...šta...:lol:

Znam da ti nisi htela, znam... yes3 stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znam da ti nisi htela, znam... yes3 stink.

Nisam, normalno htela..Inače, zavese su mi sa dezenom od 100 evra, kao i postaljina...Tepisi takođe...A imam i malu tetovažu na desnom ramenu, naravno od 1000 evra...nego šta...:lol:

Pozadina je bila sasvim pristojna...Nije moglo sve da stane u kadar...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Marsooovka, pa ne vidi joj se guza na toj slici.:???::roll: Aaaa, misliš na pozadinu slike, nisam odmah razumeo. stink. Pa da, koliko sam čuo tako joj izgledaju tapete u kući, a takva joj je i pozadina na desktopu i displeju od mobilnog. yes3 :mrgreen:

Znala sam ja da ćeš tako da shvatiš pa sam se odmah ispravila! :lol:
Za telefon nisam sigurna (bilo me sramota da zavirujem) ali za tapete 100% istina!:blum3:

Dum draga , dokle više ta lažna skromnost? Čuj... pristojna! :lol::D:roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisam, normalno htela..Inače, zavese su mi sa dezenom od 100 evra, kao i postaljina...Tepisi takođe...A imam i malu tetovažu na desnom ramenu, naravno od 1000 evra...nego šta...:lol:

:???::???:

:lol: :lol:

Znala sam ja da ćeš tako da shvatiš pa sam se odmah ispravila! :lol:
Za telefon nisam sigurna (bilo me sramota da zavirujem) ali za tapete 100% istina!:blum3:

Dum draga , dokle više ta lažna skromnost? Čuj... pristojna! :lol::D:roll:

Možda nisi znala, ali kad je bila mala, zvali su je Peni. :lol: Sad je zovu Of-šor. :lol:

Natrag