Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma Delija nije scenarista tako da nema šta on da smišlja nove epizode. Ali, ovaj video mu je vrhunski i prihvata se kao deo projekta. yes3 stink.
Ja sam u seriji sledeća generacija, ne bacam oči na vas...
Eto ti još jednog detalja za seriju: da li su Delija i Mars zajedno odrasli? Ili su se kasnije upoznali? I kako?
Aha, jeste super je kad si ti lepo ispao....:lol:
Ma video je za deset...pravo iznenađenje...i osveženje, u ovoj monotoniji ovde...
Njihovi roditelji nisu imali sredstava za izdržavanje troje dece: Delija, Mars i Eric (tu se Eric pojavljuje). Razaslali su ih po hraniteljskim porodicama, kod koje. Delija kasnije nije uspeo da ispravi ''grešku'' svojih roditelja, da sam odgaji svoje dete, nego je dopustio da ga ukradu...Delija i Mars nisu zajedno odrasli. Naime, ostali su siročići kao mali pa su ih poslali u različite hraniteljske porodice. Srećom, Marsovka je završila kod neke fine porodice pa je od nje ispalo pošteno čeljade, a Delija nije bio te sreće. On je odrastao na farmi kao pomoćnik konjušara (otuda njegova pasija prema konjima, koju je i sam prikazao u video klipu). :mrgreen:
A ostali su siročići tako što su im roditelji nastradali u avionskoj nesreći. yes3 Međutim, ne lezi vraže, imamo jedan obrt u 1237. epizodi gde oni otkrivaju da su im roditelji u stvari živi, ali o tom potom. stink.
Ma moja slika ne treba u klipu, dovoljan je potpis scenarija, a vi glumci ste lepi za slikanje. stink.
Njihovi roditelji nisu imali sredstava za izdržavanje troje dece: Delija, Mars i Eric (tu se Eric pojavljuje). Razaslali su ih po hraniteljskim porodicama, kod koje. Delija kasnije nije uspeo da ispravi ''grešku'' svojih roditelja, da sam odgaji svoje dete, nego je dopustio da ga ukradu...
Jedan od preživelih roditelja, sam i ja...Čudo od majke...Zaradila da se deca ne muče do kraja života..Prava požrtvovana majka...ali ipak željna ''pažnje''...stink.
:lol:
Pozdrav svima :hi:
Konj koga jašem je Tito Pulo, dobio je ime po našem scenaristi. yes3 stink.Objasnio sam smajlijem šta mislim o pojavi konja na konju, ovaj, Delije na konju. :lol: Pogodio je sebe 1000%. :lol:
On je našoj drugarici Dum menadžer. yes3Zapade mi za oko Eric. On nigde ranije nije pominjan u scenariju. Šta radi u seriji?
Da, izgleda da je Belja baš ushićen što je dobio ulogu, a još više ga raduje saznanje što ću u seriji ja da mu budem tata. stink. Odmah imam novu ideju. yes3 Mars ne gaji baš velike simpatije prema Belji, dok je Belja obožava, ali nikako ne uspeva da izgradi sa njom bolji odnos. Mars se divi svom bratu, a Belja puca od ljubomore, što ona više pažnje obraća na njegovog tatu. :lol:Ma ništa nisam preterala. Pitaj Deliju ako meni ne veruješ!
Baš si se uživeo u seriju čim sumnjaš u druge oblike :lol:
Ma oživećemo ga mi, razmrdati, verujem da će uskoro i on da razjapi usta zbog dobrog humora. :lol:Belja, opusti se čoveče...Zezamo se...Previše si ozbiljan za jednog studenta..Hajde malo komičnih situacija..Ti si inteligentan dečko, nemoguće je da nemaš smisla za humor...yes3
Ma Delija nije scenarista tako da nema šta on da smišlja nove epizode. Ali, ovaj video mu je vrhunski i prihvata se kao deo projekta. yes3 stink.