Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ja sam u seriji sledeća generacija, ne bacam oči na vas...
Eto ti još jednog detalja za seriju: da li su Delija i Mars zajedno odrasli? Ili su se kasnije upoznali? I kako?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja sam u seriji sledeća generacija, ne bacam oči na vas...
Eto ti još jednog detalja za seriju: da li su Delija i Mars zajedno odrasli? Ili su se kasnije upoznali? I kako?

Delija i Mars nisu zajedno odrasli. Naime, ostali su siročići kao mali pa su ih poslali u različite hraniteljske porodice. Srećom, Marsovka je završila kod neke fine porodice pa je od nje ispalo pošteno čeljade, a Delija nije bio te sreće. On je odrastao na farmi kao pomoćnik konjušara (otuda njegova pasija prema konjima, koju je i sam prikazao u video klipu). :mrgreen:

A ostali su siročići tako što su im roditelji nastradali u avionskoj nesreći. yes3 Međutim, ne lezi vraže, imamo jedan obrt u 1237. epizodi gde oni otkrivaju da su im roditelji u stvari živi, ali o tom potom. stink.

Aha, jeste super je kad si ti lepo ispao....:lol:
Ma video je za deset...pravo iznenađenje...i osveženje, u ovoj monotoniji ovde...

Ma moja slika ne treba u klipu, dovoljan je potpis scenarija, a vi glumci ste lepi za slikanje. stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Delija i Mars nisu zajedno odrasli. Naime, ostali su siročići kao mali pa su ih poslali u različite hraniteljske porodice. Srećom, Marsovka je završila kod neke fine porodice pa je od nje ispalo pošteno čeljade, a Delija nije bio te sreće. On je odrastao na farmi kao pomoćnik konjušara (otuda njegova pasija prema konjima, koju je i sam prikazao u video klipu). :mrgreen:

A ostali su siročići tako što su im roditelji nastradali u avionskoj nesreći. yes3 Međutim, ne lezi vraže, imamo jedan obrt u 1237. epizodi gde oni otkrivaju da su im roditelji u stvari živi, ali o tom potom. stink.

Ma moja slika ne treba u klipu, dovoljan je potpis scenarija, a vi glumci ste lepi za slikanje. stink.
Njihovi roditelji nisu imali sredstava za izdržavanje troje dece: Delija, Mars i Eric (tu se Eric pojavljuje). Razaslali su ih po hraniteljskim porodicama, kod koje. Delija kasnije nije uspeo da ispravi ''grešku'' svojih roditelja, da sam odgaji svoje dete, nego je dopustio da ga ukradu...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Njihovi roditelji nisu imali sredstava za izdržavanje troje dece: Delija, Mars i Eric (tu se Eric pojavljuje). Razaslali su ih po hraniteljskim porodicama, kod koje. Delija kasnije nije uspeo da ispravi ''grešku'' svojih roditelja, da sam odgaji svoje dete, nego je dopustio da ga ukradu...

Da, to je prava istina. yes3 U genetskom kodu vaše familije je da se deca gube/ostavljaju. stink.

E, a moglo bi ovako: Vi ste u stvari porodica Glembaj...:???: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jedan od preživelih roditelja, sam i ja...Čudo od majke...Zaradila da se deca ne muče do kraja života..Prava požrtvovana majka...ali ipak željna ''pažnje''...stink.

:lol:

Pozdrav svima :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jedan od preživelih roditelja, sam i ja...Čudo od majke...Zaradila da se deca ne muče do kraja života..Prava požrtvovana majka...ali ipak željna ''pažnje''...stink.

:lol:

Pozdrav svima :hi:

Dum, ti ode u tabu vode porodične "ljubavi", :lol: ne zaboravi da si ti Delijina devojka iz mladosti, kako bre sad da mu budeš majka... :lol:

Aj, pozdrav. :hi:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pojeli ste mi zahvalnice, nisam sigurna više ni šta sam sama sebi, potrošili rezervoar za smeh... :lol:
Zlotvori jedni...:blum3: Da mi niste tako dragi svašta bi bilo, ovako...

Laku noć dragi moji. Želim vam lepe snove!:give_r::give_r::give_r:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
26136135864580281911317.jpg

:lol: :lol:

Laku noć, Marsovka i Dum, palim i ja još malo. :hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Objasnio sam smajlijem šta mislim o pojavi konja na konju, ovaj, Delije na konju. :lol: Pogodio je sebe 1000%. :lol:
Konj koga jašem je Tito Pulo, dobio je ime po našem scenaristi. yes3 stink.

Zapade mi za oko Eric. On nigde ranije nije pominjan u scenariju. Šta radi u seriji?
On je našoj drugarici Dum menadžer. yes3

Ma ništa nisam preterala. Pitaj Deliju ako meni ne veruješ!:roll:
Baš si se uživeo u seriju čim sumnjaš u druge oblike :lol:
Da, izgleda da je Belja baš ushićen što je dobio ulogu, a još više ga raduje saznanje što ću u seriji ja da mu budem tata. stink. Odmah imam novu ideju. yes3 Mars ne gaji baš velike simpatije prema Belji, dok je Belja obožava, ali nikako ne uspeva da izgradi sa njom bolji odnos. Mars se divi svom bratu, a Belja puca od ljubomore, što ona više pažnje obraća na njegovog tatu. :lol:

Belja, opusti se čoveče...Zezamo se...Previše si ozbiljan za jednog studenta..Hajde malo komičnih situacija..Ti si inteligentan dečko, nemoguće je da nemaš smisla za humor...yes3
Ma oživećemo ga mi, razmrdati, verujem da će uskoro i on da razjapi usta zbog dobrog humora. :lol:

Ma Delija nije scenarista tako da nema šta on da smišlja nove epizode. Ali, ovaj video mu je vrhunski i prihvata se kao deo projekta. yes3 stink.

Naravno, sam se trtiš, a i vidim da si uvek natovaren novim idejama, budi ti taj magarac, pardon, forumaš koji će smišljati epizode. yes3 stink.

Poslednja izmena:
Natrag