Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I vrapci na grani znaju to, Dum, džaba ti što se trudiš da relativizuješ stvari. yes3 Pa nije Blokus od juče, on je "stari" član foruma, ne možeš da ga obrlatiš da si fina i nematerijalista. stink. To možeš da probaš sa nekim novim članovima koji se pojave, možda se prime, vredi pokušati. stink.

Sta joj vredi kad je vi u startu minirate, evo sad i Blokusu sve ispricaste a mozda nesto i nije znao. Ni Belja nije "pao" na njenu pricu zbog vas :D

Blokus, bogati stric-industrijalac iz Austrije, godinama je anonimno slao novac za Delijino školovanje, ali njegova hraniteljka nije imala poverenja u naš obrazovni sistem pa ga nije školuvala, iako je javno obećala da hoće. (imamo i prilog o tome): stink.

Gde se seti ovog klipa :lol:
Zanimljiv detalj, Tito, a ko je hraniteljka? Lepo rece Dum, komplikovano je ovo za jednu sapunicu ( ili za mene... ) :???:

kreatorka spletki Sendi i iz inata se udala za njegovog sinovca Deliju. :D

A mogu ja bar u jednoj epizodi da imam pozitivnu ulogu? :D E, mislim da ce nam trebati i advokat, mislim, valjda cu jednom i da se razvedem od Delije... :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jes vala, daleko, kako smo krenuli, serija će biti gotova tek sledeće godine. :D Al' mora da vežbamo za seriju. :D stink.
A i kad se završi, snimićemo novih nekoliko, na drugim lokacijama i sa drugim imenima. Prvo smo u Španiji, onda idemo u Meksiko, Kolumbiju, Brazil. A zatim se okrećemo novim trendovima i selimo u Tursku...

I meni ''MAMA'' :D....
Kol'ko se sećam, on je i meni sin, koga sam izgubila, ili je ukraden u porodilištu...Mnogo je to komplikovano i za ''Latinoameričku'' sapunicu....:lol:

Sin mi je , pa kakav je da je....:lol:

Hvala Blokus yes3, mada ovde možeš da dođeš i bez poklona...To je sve nebitno...Bitni su samo ''zlatnici''....:lol:
šalu na stranu, to su ovi ''zlobnici'', smislili da sam ja materijalista...Al' to nije tačno...Ja samo imam razvijenu ''emotivnu stranu'', al' prema novcu...:lol:
Briga vas za sina...:beee:
A što se tog novca tiče, sve je jasno k'o dan. Baš kad si htela da se promeniš i materijalno zameniš duhovnim, pojavi se projekat zvani serija. A to ti je šou biznis, para se samo vrti... Nisi ti naivna!;)

Blokus, bogati stric-industrijalac iz Austrije, godinama je anonimno slao novac za Delijino školovanje, ali njegova hraniteljka nije imala poverenja u naš obrazovni sistem pa ga nije školuvala, iako je javno obećala da hoće. (imamo i prilog o tome): stink.

Dalje, Blokusu je srce slomila glavna zavodnica i kreatorka spletki Sendi i iz inata se udala za njegovog sinovca Deliju. :D
A kad ju je Delija ''ispalio'', Sendi se setila Blokusa. Ovaj, čekajući to ceo život, kao jen-dva upadne u Sendinu zamku, zaludi se... Za njenu ''ljubav'' otme Delijino dete iz porodilišta, potkupljujući usput koga god je trebalo...

A evo, da ne budeš jedini krivac za sve, Sendi, ubaciću se i ja. Naime, u jednoj epizodi podmećem požar u Delijinu kuću...:bgfdeye: Naravno, pre nego što sam saznao istinu. A i kad sam saznao, nisam mnogo mario, jer sam već poodavno prešao na drugu stranu zakona... Sendi se predstavljala kao moja rođaka dolazteći kod mojih staratelja i pričala mi razne priče. - Tito?

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sta joj vredi kad je vi u startu minirate, evo sad i Blokusu
sve ispricaste a mozda nesto i nije znao. Ni Belja nije "pao" na njenu pricu
zbog vas :D

Tako je Sendi reci im...yes3...Kad malo bolje razmislim i kad vidim kako me ''blate'', ja ne znam ni kako sam dovde došla....:lol:
I žao mi ovog Blokusa, čovek upade u serijal odjednom, ni kriv, ni dužan..., možda ne bi bilo loše da statira za početak, dok se ne navikne na ''glumačku ekipu''....wacko2

A mogu ja bar u jednoj epizodi da imam pozitivnu ulogu? :D E, mislim da ce nam
trebati i advokat, mislim, valjda cu jednom i da se razvedem od Delije... :D
Hoćeš Sendi, hoćeš, a ja ću da vam ''sredim'' advokata....Biće sve kako ja kažem, ali to negde na kraju 500-te epizode, a dotle..... :lol:

A što se tog novca tiče, sve je jasno k'o dan. Baš kad si htela da se promeniš i materijalno zameniš duhovnim, pojavi se projekat zvani serija. A to ti je šou biznis, para se samo vrti... Nisi ti naivna!;)
Pojavi se projekat i to kad se najmanje nadah...eto, šta ti je ''sudbina''.....:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
A i kad se završi, snimićemo novih nekoliko, na drugim lokacijama i sa drugim imenima.

Možda i promenimo lokaciju, jeste da nam je ova omiljena, ali ovde stalno neko nevreme, a izgleda da će to potrajati.

Ova Dum stalno nešto zanoveta. :D Ja verujem da kad bi ona smišljala epizode, sebi dodelila glavnu ulogu, bila bi gazdarica imanja a Tito Pulo njen baštovan. :D Toliko daleko bi išla u svojim zahtevima, da bi od njega tražila i obuću preko dana da joj prošeta - cipele, sandale, papuče, patike... :lol:

A evo, da ne budeš jedini krivac za sve, Sendi, ubaciću se i ja. Naime, u jednoj epizodi podmećem požar u Delijinu kuću...:bgfdeye: Naravno, pre nego što sam saznao istinu. A i kad sam saznao, nisam mnogo mario, jer sam već poodavno prešao na drugu stranu zakona... Sendi se predstavljala kao moja rođaka dolazteći kod mojih staratelja i pričala mi razne priče. - Tito?

Ma ako si, neka si i gangster, drumski razbojnik, alkoholičar sa dugogodišnjim stažom, samo da ne saznam da imam sina pe*era, odmah bih te se odrekao. :lol:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Svašta sam pisao tamo gore i možda je nešto nejasno ostalo. Da razjasnim: ja sam negativac u seriji, to je moja konačna odluka. Dovoljno sam bio dobro dete koje jede Plazmu (od sad ću biti loše dete koje jede
Plazmu :evil:)...
Sad nek Tito prilagodi scenario tome.

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Eto Tito se setio mene da sam stari chlan foruma. ;)
Pa sad neznam,kazete da vam poklon ne odgovara,jedino da dovedem neku muziku. :???:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A kad ju je Delija ''ispalio'', Sendi se setila Blokusa. Ovaj, čekajući to ceo život, kao jen-dva upadne u Sendinu zamku, zaludi se... Za njenu ''ljubav'' otme Delijino dete iz porodilišta, potkupljujući usput koga god je trebalo...

E, moj Beljo, kakav Blokus, vidis da malo - malo pa pobegne, moram da trazim novu "zrtvu" :geek: ( ili da jurcam sama po porodilistu wacko2 ). Hvala sto se solidarises sa mnom ali nemoj vise. Ne sumnjam u tvoje dobre namere al' mi "bode" oci ono "Sendi prica prazne price... ". Kako god, Sendi je losa :hi2: . Uostalom, ja cak i ne znam ko su ti staratelji :buba: . I ne bi me zacudilo da se "slucajno" nadjem i ja u toj zapaljenoj kuci kakve ssam srece u ovoj seriji :lol:

Tako je Sendi reci im...yes3...Kad malo bolje razmislim i kad vidim kako me ''blate'', ja ne znam ni kako sam dovde došla....:lol:
Dum, ne budi skromna, znas i sama da ih vise niko ne slusa :D

Hoćeš Sendi, hoćeš, a ja ću da vam ''sredim'' advokata....Biće sve kako ja kažem, ali to negde na kraju 500-te epizode, a dotle..... :lol:
E, bas ti hvala, onda mi bolje nadji popa :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ova Dum stalno nešto zanoveta. :D Ja verujem da kad bi ona smišljala epizode, sebi dodelila glavnu ulogu, bila bi gazdarica imanja a Tito Pulo njen baštovan. :D

Ja ne zanovetam...Ne može Tito da bude ''baštovan'', a ko će onda da bude ''vozač''.....:lol:

Dovoljno sam bio dobro dete koje jede Plazmu (od sad ću biti loše dete koje jede Plazmu :evil:)... Sad nek Tito prilagodi scenario tome.
Mislim da bi to bio problem i najboljim scenarisitma, a kamoli našem ''scenarisiti'' u poletu...Recimo, ti si poznat u kvartu kao dete koje otima drugoj deci plazmu iz usta...Toliko si bio opak, da tu plazmu nisi ni jeo, već bacao pravo na asfalt...Strašno...:lol:
Eto Tito se setio mene da sam stari chlan foruma. ;)
Pa sad neznam,kazete da vam poklon ne odgovara,jedino da dovedem neku muziku. :???:

Ma svaki poklon odgovara.........Dobro je dok poklanjaju, problem je kad otimaju....Ništa ne slušaj ove ''forumske buve'', konstantno prave antireklamu za mene..Ali Bog sve vidi...., a ''kazan se krčka''......(mislim onaj u paklu :lol:)

E, bas ti hvala, onda mi bolje nadji popa :lol:
Evo Sendi, ovaj je pravi....:D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Evo, možda ovo pomogne:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Beljo, ti si imao teško detinjstvo u seriji, ja to razumem. yes3
Al' nemoj slučajno da si probao meni da otmeš plazmu ili, ne daj Bože, čokoladu.:beach:
Druže Titoooo, posebno obrati pažnju na ovaj deo, nemoj posle da bude "nisam kaz'o".:D

Sendi draga, baš mi je milo da si odbranila Dum od klana. Sad će svi da misle kako je duševna i pare joj nisu na prvom mestu.
Eto ti pozitivne uloge.:yea::yea:
Mislim da je Blokusu sada sve jasno. Sledeći poklon ne treba da bude u zlatu, Dum ceni samo prave vrednosti!:) :lol:

Natrag