Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Viiidiii... Ponovo radi bioskop!A i forum!
I šećer radi... mmm... :lol:
Dummm da te nema trebalo bi te izmisliti!![]()
Naravno da treba da se ''dupliraš'', jedna da vozi ''kamion'' u ''seriji'', a druga da bude ''kaskader'', za teške scene sa kamionom....Ako nema lož ulje ima šećer! :lol:
Kako si me bacila u dilemu da l' i ja da se dupliram? :???:
Volim tvoj način "dupliranja"! :lol: Može!![]()
Ma neeeee, nije ovo nikakvo zatišje....Čula sam da je Delija ''spao'' sa konja i sada ''trpi'' posledice....leži na stomaku..... Dok se ne oporavi, neće se nastaviti serijal, jer nema ko da glumi ''konjanika''....stink. :lol:
A osim toga i Tito ima malo problema sa scenariom....Poslednji put kada je jeo pljeskavicu sa ''lukom'', umesto sa papirom obrisao se sa par poslednjih epizoda...:blum3:
Zatišje, jer čekamo našeg scenaristu da uradi svoj deo posla.
Pare? Ne, ja ovde radim po principu ruskih glumaca: iz ljubavi prema umetnosti, a pare su u drugom planu (tj. u planu Dum).
Dodato posle 4 Sati 59 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Dum, daj neki nadimak koji će moći da se menja kroz padeže, da se izvode pridevi iz njega... Dum - ni prezati ga, ni sedlati ga!
Nemoj se previše radovati, znaš da ovaj forum radi na '' lož ulje'', a tu ti ništa nije sigurno....:lol:
Dummm da te nema trebalo bi te izmisliti!![]()
Ma ne žalim uopšte, samo da ''scenarista'' to uklopi na pravi način, mislim, da ne hvata neke ''krivine''...pa da od vlasnika fabrike čokolade ispadne vlasnik rashladne vitrine sa sladoledima od čokolade...itd...:lol:Nemoj da zažališ što si mi pružila priliku da izvoljevam! :lol:
Ma ne znam da li si čuao, ali i konj je povređen, zato što Delija nije znao da upravlja njime...I sada su obojica na bolovanju....Šta ti je žiovt, tek što se vinuo u ''zvezde'', a već je pao.....stink. :lol:Pa kad ovan 'oće da jaše konja, eto šta se desi, normalno da je pao.![]()