Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Viiidiii... Ponovo radi bioskop! A i forum!
I šećer radi... mmm... :lol:
Dummm da te nema trebalo bi te izmisliti!
Naravno da treba da se ''dupliraš'', jedna da vozi ''kamion'' u ''seriji'', a druga da bude ''kaskader'', za teške scene sa kamionom....Ako nema lož ulje ima šećer! :lol:
Kako si me bacila u dilemu da l' i ja da se dupliram? :???:
Volim tvoj način "dupliranja"! :lol: Može!
Ma neeeee, nije ovo nikakvo zatišje....Čula sam da je Delija ''spao'' sa konja i sada ''trpi'' posledice....leži na stomaku..... Dok se ne oporavi, neće se nastaviti serijal, jer nema ko da glumi ''konjanika''....stink. :lol:
A osim toga i Tito ima malo problema sa scenariom....Poslednji put kada je jeo pljeskavicu sa ''lukom'', umesto sa papirom obrisao se sa par poslednjih epizoda...:blum3:
Zatišje, jer čekamo našeg scenaristu da uradi svoj deo posla.
Pare? Ne, ja ovde radim po principu ruskih glumaca: iz ljubavi prema umetnosti, a pare su u drugom planu (tj. u planu Dum).
Dodato posle 4 Sati 59 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Dum, daj neki nadimak koji će moći da se menja kroz padeže, da se izvode pridevi iz njega... Dum - ni prezati ga, ni sedlati ga!
Nemoj se previše radovati, znaš da ovaj forum radi na '' lož ulje'', a tu ti ništa nije sigurno....:lol:
Dummm da te nema trebalo bi te izmisliti!
Ma ne žalim uopšte, samo da ''scenarista'' to uklopi na pravi način, mislim, da ne hvata neke ''krivine''...pa da od vlasnika fabrike čokolade ispadne vlasnik rashladne vitrine sa sladoledima od čokolade...itd...:lol:Nemoj da zažališ što si mi pružila priliku da izvoljevam! :lol:
Ma ne znam da li si čuao, ali i konj je povređen, zato što Delija nije znao da upravlja njime...I sada su obojica na bolovanju....Šta ti je žiovt, tek što se vinuo u ''zvezde'', a već je pao.....stink. :lol:Pa kad ovan 'oće da jaše konja, eto šta se desi, normalno da je pao.