Obaveštenje
Serija je trenutno u zastoju iz sledećih razloga:
-Jedan od glavnih scenarista ''Kasandra2'' (
Tito Pulo), zbog velikog talasa uspeha i populatnosi koji su mu ''udarili'' u glavu, još uvek ne može da dođe ksebi...Takođe, počeo je da se bavi gramatikom (učinilo mu se da mu dobro ide), tako da sada priprema udžbenike za I razred OŠ ''Gramatičke nedoumice'', koji će biti u upotrebi od naredne godine...U međuvremenu piše pomalo i za serijal, ali to je sve neznanto...yes3
-
Delija- trenutno se nalazi između ''jave i sna'', trenutno se oporavlja od poslednje ''kaskaderske scene'' sa konjom...(trebalo je preskočiti ''prepreku'' visoku 10 cm), ali neznanje i neiskustvo našeg mladog ''džokeja'', je dovelo do toga da je scena neuspešno snimljena, pa je scenarista odlučio da tu scenu ipak izbaci...Zbog prevelike tuge i bola, zbog učinjene mu nepravde, Delija sada tuguje, i nije spreman da glumi..Neophodan mu je odmor...yes3
-
Mars- I dalje ima listu zahteva za novog vozača mercedesa..Posle obavljenih 1.125.312 razgovora sa kojekakvim kandidatima, prilično je ''izmorena'', i njoj treba malo odmora...da dođe ''ksebi''....yes3
-
Sendi- Ona je u šoku još odavno, zbog neizvesne sudbine lika kojeg tumači...Nakon što je pročitala text za narednih 200 epizoda, rešila je i ona da se malo odmori, jer sve to na nju deluje traumatično...yes3
-
Death-Pristaje samo na ''sporedne uloge''..., jer je tu u prolazu...yes3
-
Belja-Mlad, perspektivan, ambiciozan, glumio bi, ali nema skim....A kako kad su svi na odmoru?yes3
Ostali glumci, sporedni i glavni, se takođe odmaraju, jer se odmaraju i svi ovi gore nabrojani...yes3
A ja, Dum...? Pa ja jedina radim...A ko je ovo sve napisao? Pa ja....:firove:
:lol: