Šta hoćeš, da izrežiram sve smrti sam? Prihvatio sam tvoju pogibiju od kamiona. Ajmo dalje! Ja ubijam Deliju. Pijani Death umire smrznut u nekoj slepoj, mračnoj ulici. Mars, očajna zbog počinjenog ubistva, odlazi bratu, ne bi li je utešio, ali ga zatiče mrtvog. Potpuno van sebe, ne znajući sama šta da radi, obraća se Dum, Delijinoj ženi. Njih dve angažuju privatnog detektiva Erica da istraži slučaj. On, vrlo brzo, utvrđuje da sam ja ubica i saopštava im to, umirujući ih rečima: - Njega čeka doživotna... Ali avaj, Mars, kud je već ''isprljala'' ruke sa Sendi odlučuje da na sličan način presudi i meni. Unajmljuje profesionalnog ubicu, Blokusa, da me eliminiše. Ovaj to i čini, tako što me je sačekao iza nekog ćoška i prekl'o. Policija, zbog niza ubistava, sprovodi temeljnu istragu. Utvrđuju da je Blokus počinio dosta ubistava, za pare i hapse ga. On, vodeći se parolom: bolje rob, nego grob - vrši samoubistvo tako što se obesio u pritvorskoj ćeliji. Istraga je utvrdila i šta je Mars radila, pa dobija doživotnu robiju.
Ako sam nekog zaboravio, viči!