Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Delija, naš čovek iz naroda, svaki post mu obiluje narodnim umotvorinama... A kako i ne bi, kad je odrastao na ranču, a očuh mu je nasilnik bio... Zato je od malih nogu jahao konja, da bi mogao da pobegne.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
O, pozdrav Beljo sine, kaži mi jednom tata, da me želja mine. :lol:

Evo još jednog predloga u vezi ovog mog deteta. :D

Belja zbog teškog detinjstva deluje kao da je kandidat za smrt, zlovoljan, faca zabravljena ozbiljnošću, voli po ceo dan da planduje, i kao zanesenjak i dokonjak stalno nešto da zanoveta. :D stink.

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Ajd` i ja da se uclanim u ovaj klub stink.

Nisam stigao da joj kupim nijedan poklon kakav je red,pa evo neka kupi sama sebi sta joj odgovara.yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

Nisam stigao da joj kupim nijedan poklon kakav je red,pa evo neka kupi sama sebi sta joj odgovara.yes3

Hokus - pokus, evo ga Blokus. stink. :D

Vreme je da se učlaniš, i da se trudiš što više da daruješ Dum raznim deviznim valutama. stink. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
O, pozdrav Beljo sine, kaži mi jednom tata, da me želja mine. :lol:

I meni ''MAMA'' :D....
Kol'ko se sećam, on je i meni sin, koga sam izgubila, ili je ukraden u porodilištu...Mnogo je to komplikovano i za ''Latinoameričku'' sapunicu....:lol:

Sin mi je , pa kakav je da je....:lol:

Hvala Blokus yes3, mada ovde možeš da dođeš i bez poklona...To je sve nebitno...Bitni su samo ''zlatnici''....:lol:
šalu na stranu, to su ovi ''zlobnici'', smislili da sam ja materijalista...Al' to nije tačno...Ja samo imam razvijenu ''emotivnu stranu'', al' prema novcu...:lol:

Šalu na stranu, dobrodošao...yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne slušaj je Blokuse. :D Ona nas ne gleda kao prijatelje, već kao unosne invensticije koje će možda napuniti njenu kasu, a pošto si ti gastarbajter, sigurno ćeš biti njen omiljeni fan. yes3 :lol:

A kad se vrati Tito, daće on tebi neku ulogu u seriji. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne slušaj je Blokuse. :D Ona nas ne gleda kao prijatelje, već kao unosne invensticije koje će možda napuniti njenu kasu, a pošto si ti gastarbajter, sigurno ćeš biti njen omiljeni fan. yes3 :lol:

Pazi ga, kako ''čuči'' iza ćoška, i čeka priliku da mi narušava ''integritet''...:lol:
''Sram te bilo'', te te ''sram bilo''...Mesto čoveku da objasniš, kako sam ja izuzetno dobra i emotivna osoba, ti ga odmah plašiš...te ''oteće mu lovu''..., te videla da si gastarbajter...Pa to mi ni na kraj pameti nije palo.....(Hej, uopšte nisam primetila da je ''gastarbajter'':arrow: :lol:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hvala Blokus yes3, mada ovde možeš da dođeš i bez poklona...To je sve nebitno...Bitni su samo ''zlatnici''....:lol:
šalu na stranu, to su ovi ''zlobnici'', smislili da sam ja materijalista...Al' to nije tačno...Ja samo imam razvijenu ''emotivnu stranu'', al' prema novcu...:lol:

Šalu na stranu, dobrodošao...yes3

I vrapci na grani znaju to, Dum, džaba ti što se trudiš da relativizuješ stvari. yes3 Pa nije Blokus od juče, on je "stari" član foruma, ne možeš da ga obrlatiš da si fina i nematerijalista. stink. To možeš da probaš sa nekim novim članovima koji se pojave, možda se prime, vredi pokušati. stink.

Blokus, bogati stric-industrijalac iz Austrije, godinama je anonimno slao novac za Delijino školovanje, ali njegova hraniteljka nije imala poverenja u naš obrazovni sistem pa ga nije školuvala, iako je javno obećala da hoće. (imamo i prilog o tome): stink.

Dalje, Blokusu je srce slomila glavna zavodnica i kreatorka spletki Sendi i iz inata se udala za njegovog sinovca Deliju. :D

Poslednja izmena od urednika:
Natrag