Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Beljo....
Pa mislila sam da pozvoem Dejana Petrovića i Dejana lazarevića, da dođu sa trubačima, ali su me ''otkačili'', kažu imaju mnogo ''svadbi'' ovih dana...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Juče sam bio dežuran, odgovarao na sve, udavio vas. Zato sam vas danas pustio da se odmorite od mene.
Nego, Dum, što ne organizuješ neke susrete forumaša u svoju čast? Zapadna Srbija obiluje atraktivnim lokacijama (Drina, Tara, Zlatibor...), a imaš i potrebnu slavu.

Samo ti nas davi!;) Ima Zapadna Srbija jedno divno mesto, zna Dum!
Dum vodi me tamo!:cry:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Desi bre Dum, kako popularnos'?;) Ima li je na vidiku? :lol:

Vidim da se sapunica nastavlja, samo se zbog pada rejtinga pojavio novi lik (Belja) za koga će se verovatno kasnije ispostaviti da je Delijin davno izgubljeni sin. stink. Pa će da padne pomirenje sa sve suzama radosnicama (mi iho - mi padre). yes3 :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775

Vidim da se sapunica nastavlja, samo se zbog pada rejtinga pojavio novi lik (Belja) za koga će se verovatno kasnije ispostaviti da je Delijin davno izgubljeni sin. stink. Pa će da padne pomirenje sa sve suzama radosnicama (mi iho - mi padre). yes3 :mrgreen:
Kao što vidš ''gledanost'', ovaj ''populanost'' raste...:lol:

E dobro si se setio...Moguće je da Belja ima neke veze sa Delijom, odmah su se ''ukapirali''...stink. Nego, ovo je malo za nas ''publiku'', da nas malo ''zaintrigiraju'', da moramo da pratimo tok dešavanja...
:lol:

Obožavam popularnost...:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Znam ja da ti voliš Dum i Sendi!:dntknw:

A, ne, on voli kad mi udarimo na njega pa da posle "kuka" kako ga olajavamo i ostale poznate price :D

Kako me Dum sve razume?:thinking::blum3:

Nemam pojma, ocigledno bolje "stoji" sa slikovnicama, vidis da je pocela da se bavi "printingom" :blum3:

Dum, onaj tvoj sat od jutros mi jos uvek "zveci" u glavi ( ili je to nesto drugo :???: ), molim te sutra budi malo suptilnija :D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Druže Titoooo shout
Di si ti?:D Jel' se sad dolazi na forum kad pošten svet ide na spavanje?:blum3:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kao što vidš ''gledanost'', ovaj ''populanost'' raste...:lol:

E dobro si se setio...Moguće je da Belja ima neke veze sa Delijom, odmah su se ''ukapirali''...stink. Nego, ovo je malo za nas ''publiku'', da nas malo ''zaintrigiraju'', da moramo da pratimo tok dešavanja...
:lol:

Obožavam popularnost...:D

Ja bih na tvom mestu to sekao u korenu. yes3 Odmah kod "producenta" da iskukaš da se "scenaristi" vrate korenima, jer ovako malo po malo oteše ti popularnost nove zvezde. :D

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Druže Titoooo shout
Di si ti?:D Jel' se sad dolazi na forum kad pošten svet ide na spavanje?:blum3:

Jel ti Marsovka hoćeš da kažeš da doktori nisu pošten svet, i oni rade noću? (dobro, to nije baš najbolji primer poštenja u Srbiji) :lol: Ali recimo, organi reda i zakona (e jbg, ni to nije dobar primer). :lol: Dobro, uhvatila si me, kad sam naš'o sad da dolazim na forum...sorry

Pozdrav za Sendi i Belju (i mog velikog prijatelja Deliju, ako ga igde ima na vidiku stink. ). :hi:

Poslednja izmena:
Natrag