Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo, sad prečitah sve ove postove i shvatih da su svi protiv mene...

Znači...dotle je došlo....''Sama protiv svih''...E što sam popularnaaaaa :lol:

A ti Marsovka, braniš onu forumsku buvu od Delije, što ne ume da bude ni zahvalan što sam ga izabrala kao ''model''...Pa znaš šta bi neki dali da su oni na njegovom mestu....:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Aha, evo je mala osećajna...:D htela sam da te priupitam... kako si? :lol:
Da li boli osećajnos'? Da li si raščistila sa sobom i predsobljem? :???:

Belja pazi gde udaraš!:angfdl: Družim se sa drugaricom Dum!:blum3: Potegnuću veze! :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Belja pazi gde udaraš!:angfdl: Družim se sa drugaricom Dum!:blum3: Potegnuću veze! :lol:
Lepo je što se vi družite, nego što pišeš Belja (nominativ) kad mi se obraćaš? Valjda treba Beljo (vokativ).
Prozvao sam i Dum i Deliju, koji su se međusobno isprozivali, a ti sad braniš oboje od mene! Strašno!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Lapo je što se vi družite, nego što pišeš Belja (nominativ) kad mi se obraćaš? Valjda treba Beljo (vokativ).
Prozvao sam i Dum i Deliju, koji su se međusobno isprozivali, a ti sad braniš oboje od mene! Strašno!

Nemoj ti mene da hvataš na pravopis i da skrećeš s teme BeljO!:blum3: Kako je ne pominjem to što si napisao lapo a treba lepo!? :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Lapo je što se vi družite, nego što pišeš Belja (nominativ) kad mi se obraćaš? Valjda treba Beljo (vokativ).
Slušaj bre Beljo, teraš mi ''obožavatelje''..Mars, je zlato ovog foruma...Molim te, nemoj biti tako ''okrutan''...Pokloni joj neku pesmu...Ona je tako nežana, da osećam da negde tuguje zbog kritike...yes3;)
Aha, sad vidi kako je meni...
Dobrodošao u Klub...:lol:

Mars, moja osećajnost je neizmerna.....Molim te da mi ne tučeš ''posetioce'', ja sam sada jako osećajna...imam izraziti nivo ''empatije'' prema nekima....:aikido::this:

:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Znaš šta, Delija je bio prvi na forumu na kog sam ''udario'', sviđalo se to tebi ili ne!yes3;)

Nista cudno, tu su ti bile najvece sanse jer se covek razmahao po celom forumu :D

Ne, nije ona zbunjena, samo nekad tako deluje :lol:

Opet mi dirate Deliju!:thinking: C C C Koliko sam vam puta samo rekla da mi klan ne čačkate?:bis_oss:
Ajde ove dve žene što ga spopadaju, te ova tehnika te ona tehnika... a šta je s tobom Belja?:???:
Di ti je muška solidarnos'?:-(
I samo čekam da mi se pojave ona mala osećajna i ona što nije više zbunjena,
da ih priupitam nešto!:-| :lol:smile3

Pa 'de si, Mars? Nesto gledam i sve mislim da nisi zaboravila da ubacis jos neki smajli. Iskreno, malo me zbunjuju, nikako da povezem sta si htela da kazes :???: :blum3:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Slušaj bre Beljo, teraš mi ''obožavatelje''..Mars, je zlato ovog foruma...Molim te, nemoj biti tako ''okrutan''...Pokloni joj neku pesmu...Ona je tako nežana, da osećam da negde tuguje zbog kritike...yes3;)

Aha, sad vidi kako je meni...
Dobrodošao u Klub...:lol:

Mars, moja osećajnost je neizmerna.....Molim te da mi ne tučeš ''posetioce'', ja sam sada jako osećajna...imam izraziti nivo ''empatije'' prema nekima....:aikido::this:

:D

Nameće se zaključak da si počela da primećuješ svoj potpis!

Pa 'de si, Mars? Nesto gledam i sve mislim da nisi zaboravila da ubacis jos neki smajli. Iskreno, malo me zbunjuju, nikako da povezem sta si htela da kazes :???: :blum3:
Mars ni sama nije sigurna. Ubacila je od svega po malo (kao Kragujevčani kad jedu pljeskavicu), pa šta se kome svidi! :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Naravno da vodim računa o svom potpisu, on je sastavni deo mene..yes3..
Dugo sam bila samo ''racionalni materijalista''...sada sam ''racionalni emotivac'' pa mi treba vremena da se naviknem..Ipak je ovo sve novo za mene...:arrow:, ...pa ko se ''uhvati'' na moje ''emocije'' tim bolje...;)
:lol:

Natrag