Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Uh, znam da se ''lova'' najviše ''pere'', kroz umetnost..Nije mi to bila baš namera, ali ako zatreba...''potegnuću'' neke ''veze''...:lol:
Ne, mislim, odjednom se okrećeš tome (umetnost). Čim je naglo, zanči da tu nisu čista posla!
A za Deliju napravite roze-zelenu majcu, znaće on već zašto.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne, mislim, odjednom se okrećeš tome (umetnost). Čim je naglo, zanči da tu nisu čista posla!
A za Deliju napravite roze-zelenu majcu, znaće on već zašto.
Auuu Belja, pa nisam znala da ti tako dobro poznaješ Deliju...Čudi me da se nije hvalio....:lol:
Znaš, on je hvalisavac samo takav...stink. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
(Ja sam mali, od skoro sam ovde i možda ćete reći da nemam šta da tražim u ovakvim temama, al' baš me briga.:blum3:)

Ma ima šta da tražiš, biće s tobom ekipa veselija, bez obzira što ponekad umeš da budeš dosadan, k'o holivudska seksi serija. stink.

Evo, imas priliku da postanes i model, pa sta hoces vise, nezahvalnice? :blum3:
Ponudite nekom drugom da bude model, ja sam ovih dana zauzet pravljenjem brane na forumu, plaše se ljudi da ne poteče reka tvojih bisera koja može da potopi forum. :lol:

Jeste, ali sam postala bolja osoba..Više mi ''pare'' nisu važene .....toliko....stink.
A otkrila sam i svoju drugu stranu, kreativno-umetničku...Kada malo bolje razmislim, da nije vas, ja to ne bih otkrila...Hvala vam...:lol:
Da te pare ne interesuju, mislim da u to niko ne veruje kao i u ovu promenu tvog ponašanja. yes3
Pokušala si na foru, da dođeš do popularnosti, verovala si u američki san da se preko noći može doći do holivudskog uspeha. Ne vredi Dum, kasno je za tuširanje tvoje forumske biografije. Toliko si vređala, proizvela forumskih laži, da te ni Dunav i Sava ne mogu oprati. :blum3: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da te pare ne interesuju, mislim da u to niko ne veruje kao i u ovu promenu tvog ponašanja. yes3
Pokušala si na foru, da dođeš do popularnosti, verovala si u američki san da se preko noći može doći do holivudskog uspeha. Ne vredi Dum, kasno je za tuširanje tvoje forumske biografije. Toliko si vređala, proizvela forumskih laži, da te ni Dunav i Sava ne mogu oprati. :blum3: :lol:
Sve što kažem je istina...yes3..Postala sm emotivna..Umereno, ne valja preterano biti osećajan...Rešila sam da odaberm ''umetnost'', kao izuzetan način mog kreativnog izražavanja...Nadam se da si bio zadovoljan, mojom, kreacijom...Bila bih ti mnogo zahvalna, kada bi mi reako koje su ti ''omiljene boje''...Nema smisla da kreiram nešto u boji koja ti se ne dopada ili ti ne stoji lepo...yes3
Tvoja ''ljubomora'' kulminira do neviđenih visina..Brinem se za tebe..Od kako sam postala ''emotivna'', ''ne mogu da se sredim''..Vidim kako se ''kidaš'', pa mi sve nešto žao....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sve što kažem je istina...yes3..Postala sm emotivna..Umereno, ne valja preterano biti osećajan...Rešila sam da odaberm ''umetnost'', kao izuzetan način mog kreativnog izražavanja...Nadam se da si bio zadovoljan, mojom, kreacijom...Bila bih ti mnogo zahvalna, kada bi mi reako koje su ti ''omiljene boje''...Nema smisla da kreiram nešto u boji koja ti se ne dopada ili ti ne stoji lepo...yes3
Tvoja ''ljubomora'' kulminira do neviđenih visina..Brinem se za tebe..Od kako sam postala ''emotivna'', ''ne mogu da se sredim''..Vidim kako se ''kidaš'', pa mi sve nešto žao....:lol:

Nemoj ništa da mi kreiraš, poznajući tebe, znam da ćeš da mi uvališ neku falš robu. :lol:

Opet ti o ljubomori, ali i to je očekivano, stalno misliš da su svi ljubomorni na tebe, da žele da naude tvojoj veštačkoj popularnosti, ti poput balkanskog špijuna svuda vidiš neprijatelje oko sebe. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ponudite nekom drugom da bude model, ja sam ovih dana zauzet pravljenjem brane na forumu, plaše se ljudi da ne poteče reka tvojih bisera koja može da potopi forum. :lol:

Vidi ga, premazan, nema sta. Jos ce neko pomisliti da ti je stalo do foruma... Nije nego. Stekao si neku traljavu reputaciju i znas da ti te price ne bi prosle na drugom forumu pa se drzis ovog ko pijan plota :blum3:
A i kad ga tvoje "hvalisanje" nije potopilo nece ni moji biseri, sve ih je manje, popravljam se :D
Dum, "ovaj" hoce da te napravi paranoicnom, vidis neprijatelje, bla, bla, bla... sto je svojevremeno bilo karakteristicno za njega, svi su mu radili o glavi, samo ne mogu da se setim tog posta i gde je ( mada mislim da ih je bilo vise ) :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
"ovaj" hoce da te napravi paranoicnom, vidis neprijatelje, bla, bla, bla... sto je svojevremeno bilo karakteristicno za njega, svi su mu radili o glavi, samo ne mogu da se setim tog posta i gde je ( mada mislim da ih je bilo vise ) :D
Pripisuje drugima svoje nedostatke, tako mu je lakše.
Ali, ponavljam, i meni se čini da Dum nije stvarno ''rehabilitovana''. Zašto bi inače pokretala svoju modnu liniju? I to je para!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pripisuje drugima svoje nedostatke, tako mu je lakše.
Ali, ponavljam, i meni se čini da Dum nije stvarno ''rehabilitovana''. Zašto bi inače pokretala svoju modnu liniju? I to je para!

Ma, kakvi, gde Delija ima nedostatke?! Pa on krasi ovaj forum :lol:
A, pa ti ne znas? Dum ce to u humanitarne svrhe, vidis da joj je postala parola "love, peace..." :D
Uzgred, ni ja joj nista ne verujem, znam da nesto "muti" nego ne bih da me ovde "juri" kojekakvim kazanom, postala je rizicna :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
A, pa ti ne znas? Dum ce to u humanitarne svrhe, vidis da joj je postala parola "love, peace..." :D
Uzgred, ni ja joj nista ne verujem, znam da nesto "muti" nego ne bih da me ovde "juri" kojekakvim kazanom, postala je rizicna :D
U krizi je, očigledno. Traži sebe. Shvata da ne može kao što je do sada bilo, a opet joj se ne napuštaju stare pozicije.
Saberi se, Dum, raščisti to sa sobom!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Opet mi dirate Deliju!:thinking: C C C Koliko sam vam puta samo rekla da mi klan ne čačkate?:bis_oss:
Ajde ove dve žene što ga spopadaju, te ova tehnika te ona tehnika... a šta je s tobom Belja?:???:
Di ti je muška solidarnos'?:-(
I samo čekam da mi se pojave ona mala osećajna i ona što nije više zbunjena,
da ih priupitam nešto!:-| :lol:smile3

Natrag