Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja se izgubila? To bi vas dve volele? smile3
Ja uvek tačno znam da sam tu negde!:D
Pa morala sam da te ''prozovem'', da znaš gde treba da dođeš..Inače ode ti ...na Dobro jutro...:lol:

Dum, znas i sama, znamo se, ta prica ti ne pije vodu dok se sami ne uverimo... Do tada cu verovati u Deda Mraza :lol:
E, za tebe je pojam "posteno" prilicno "diskutabilan"... Ipak tu ima necega izmedju redova :lol:
E pa Sendi, umetnost ne može biti samo ''volonterska'' radinost..Mora od nečeg da se živi..Treba kupiti , ''tempera'' boje, pa platno, pa stolica, pa krevet....Za mene stolica, krevet za ''model'', slikaću samo ''aktove'' :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa morala sam da te ''prozovem'', da znaš gde treba da dođeš..Inače ode ti ...na Dobro jutro...:lol:

Mislis da nije obisla omiljenu temu?! :lol:

E pa Sendi, umetnost ne može biti samo ''volonterska'' radinost..Mora od nečeg da se živi..Treba kupiti , ''tempera'' boje, pa platno, pa stolica, pa krevet....Za mene stolica, krevet za ''model'', slikaću samo ''aktove'' :lol:

Da li je to ona Dum koja pre koji minut rece da je pare ne zanimaju nego se okrece emotivnoj strani svoje licnosti? :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Da vas dobro ne poznajem još bi i poverovala da sam zalutala.:fool:
Dum govori o emocijama i ne voli pare, Sendi nije zbunjena uopšte...:opaaa:
Nisam ja pala s Marsa, samo sam malo duže putovala :beee:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da vas dobro ne poznajem još bi i poverovala da sam zalutala.:fool:
Dum govori o emocijama i ne voli pare, Sendi nije zbunjena uopšte...:opaaa:
Nisam ja pala s Marsa, samo sam malo duže putovala :beee:

Da te ne poznajem jos bih i poverovala da nisi lutala :blum3:
Nisam zbunjena, naucila sam da koristim kompas i brzo sam stigla za razliku od nekih koji nisu pali s Marsa :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bla bla bla..
Ljudi, zašto mi ne verujete da sam se ''preobratila''...Ja sam sada jedna nova, nežna, romantična Dum, koju pare više ne zanimaju...toliko...:lol:

Mars, nisi ti dugo putovala, ti si sve vreme bila tu, samo nisi znala da osim teme ''Dobro jutro'' ima i drugih teme..(e ubih te više sa ovim, obrćem..neću više :lol:):give_r:

Sendi, zašto mi ''podrivaš'', ličnost..Želim da se pokažem u najbiljem blistavom svetu ''umetnosti''..Mislim da će to biti malo više komercijalnog karaktera...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Bla bla bla..
Ljudi, zašto mi ne verujete da sam se ''preobratila''...Ja sam sada jedna nova, nežna, romantična Dum, koju pare više ne zanimaju...toliko...:lol:

Sendi, zašto mi ''podrivaš'', ličnost..Želim da se pokažem u najbiljem blistavom svetu ''umetnosti''..Mislim da će to biti malo više komercijalnog karaktera...:lol:

Sad te zanimaju jos vise cim si resila da se bacis u neke nove vode jer si videla da od ovih "cicija" nema vajde :lol:
Ne znam zasto ali prva asocijacija na "komercijalni karakter" mi je ruzicasta televizija i sve sto ide uz nju... :???:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Bla bla bla..

Mars, nisi ti dugo putovala, ti si sve vreme bila tu, samo nisi znala da osim teme ''Dobro jutro'' ima i drugih teme..(e ubih te više sa ovim, obrćem..neću više :lol:):give_r:

Sad shvatam da si se stvarno preobratila! :lol: Ipak, volim što te poznajem!:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
I bre što ste surove..Kakva ''ružičasta TV'' i tako to..Ja sam ozbiljna žena..Evo sada sam otvorila firmu ''Dum i prijatelji''...STKR...
Bavimo se ''printingom''..Šijemo lepe majičice i na njih stavljamo lepe slike poznatih...
Evo prvog uzorka..
Naravno, biće ih još....stink. :lol:

bela-majicaslikao1106267.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I bre što ste surove..Kakva ''ružičasta TV'' i tako to..Ja sam ozbiljna žena..Evo sada sam otvorila firmu ''Dum i prijatelji''...STKR...
Bavimo se ''printingom''..Šijemo lepe majičice i na njih stavljamo lepe slike poznatih...
Evo prvog uzorka..
Naravno, biće ih još....stink. :lol:

:lol: :lol:

Lepa majcica samo bih ja tu ubacila i neki tekst, "javlja mi se" da neki nece biti zadovoljni samo slikom :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E pa nemoj tako...Ne znam da li si dobro pratila...Mi smo u ''usponu'', ovo nam je nešto od ''prvih'' modela..imamo mi toga još..
Nastaviće se..Želimo ''poznatima'' da damo šansu....:lol:

:hi:
Laku noć...

Natrag