Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav Dum i ovde. :D

Žale mi se ljudi sa foruma Dum i pričaju da si pokušala da mi kidnapuješ popularnost. :lol:

Da pozdravim i sve ostale tvoje fanove. :D Nisam baš nešto ni spavao noćas, hvata me dremež pa odoh na spavanje. Čujemo se kasnije. :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav Delija još jednom..:hi:

Lažu ''zli dusi''...hoće da nas ''zavade''...Pa zna se ko je popularniji....Pa valjda tu nema sumnje...stink.

Prijatno popodne svima želim...yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum sada ćeš imati sa kim da se nadmećeš i a deluje mi da se Delija uželeo tvoje popularnosti :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Lažu ''zli dusi''...hoće da nas ''zavade''...Pa zna se ko je popularniji....Pa valjda tu nema sumnje...stink.

Naravno da se zna ko je popularniji. yes3 stink.

Dum sada ćeš imati sa kim da se nadmećeš i a deluje mi da se Delija uželeo tvoje popularnosti :lol:

Nema razloga za nadmetanjem sa nekim ko se hvali svojom popularnošću koja nije utemeljena. stink.
Ona želi po svaku cenu da bude popularna, a zna se, da sve što se radi po svaku cenu, na kraju uvek ima najveću cenu. stink.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Žale mi se ljudi sa foruma Dum i pričaju da si pokušala da mi kidnapuješ popularnost. :lol:

Da pozdravim i sve ostale tvoje fanove. :D Nisam baš nešto ni spavao noćas, hvata me dremež pa odoh na spavanje. Čujemo se kasnije. :hi:

Pozdrav tebi, Delija :hi:
Vidim da si i dalje uveren u svoju popularnost... Nadam se da nije budjenje bilo previse surovo kad si otkrio da od tvoje popularnosti nije ostalo ni "p" :blum3:

Pozdrav Delija još jednom..:hi:

Prijatno popodne svima želim...yes3

Al' se ispozdravljaste, proverite da niste preskocili neku temu... Ko vas ne zna... :blum3:
Vidim, i ti si i dalje ubedjena u popularnost... Kad ste vas dvoje u pitanju, mrtva trka, u naglom je padu :blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ooo vidim tu je i Death, pa Sendi..Pa se Delija probudio...Ne znam gde li je Mars?...Verovatno je na nekoj od tama tipa ''Dobro jutro'' i tako to...:blum3: :lol:

Uopšte mi više nije stalo do popularnosti..Mislim da mi je ''ovoliko'' popularnosti sasvim dooljno..Ozbiljno razmišljam, da pišem poeziju (mislim sad se mogu baviti i nekim drugim stvarima, nije sve ni u parama..), da crtam, i tako to..Umetnost, umetnost i samo umetnost..
Nekako sam shvatila, da pare ljude kvare, zato sam rešila da razmišljam dušom.., a ne novčnikom..
;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ooo vidim tu je i Death, pa Sendi..Pa se Delija probudio...Ne znam gde li je Mars?...Verovatno je na nekoj od tama tipa ''Dobro jutro'' i tako to...:blum3: :lol:

Uopšte mi više nije stalo do popularnosti..Mislim da mi je ''ovoliko'' popularnosti sasvim dooljno..Ozbiljno razmišljam, da pišem poeziju (mislim sad se mogu baviti i nekim drugim stvarima, nije sve ni u parama..), da crtam, i tako to..Umetnost, umetnost i samo umetnost..
Nekako sam shvatila, da pare ljude kvare, zato sam rešila da razmišljam dušom.., a ne novčnikom..
;)

Nadam se samo da se nije izgubila pa da moramo da dizemo uzbunu :???:
Dum, ajd sad posteno, opet nesto smisljas... Nije ova promena dosla tek tako :blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nadam se samo da se nije izgubila pa da moramo da dizemo uzbunu :???:
Dum, ajd sad posteno, opet nesto smisljas... Nije ova promena dosla tek tako :blum3:
Ma nisam ti rekla..Ja sam u stvari, jedna veoma romantična duša..Pare mi ništa ne znače..Samo love and peace in the world....;)
Svi govore o parama, ali ja sam shvatila da to nije dobro..Zato sam rešila da se bacim na emocije....Dosta je vala bilo..Detah leži na zlatu, dodelio mi neku ''crkavicu''...Ma mnogo je ''cicija'' danas..I ja se zato sekiram..I sve mi to utiče na psihu...:???:
Ne vredi, vidim ja da ne mogu da se nadam više, pa sam zato rešila da se bavim kreativnim poslovima..Tipa, pa to što sam rekla..Umetnost..
Mada mislim da se i od toga može ''pošteno'' živeti....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma nisam ti rekla..Ja sam u stvari, jedna veoma romantična duša..Pare mi ništa ne znače..Samo love and peace in the world....;)
Svi govore o parama, ali ja sam shvatila da to nije dobro..Zato sam rešila da se bacim na emocije....Dosta je vala bilo..Detah leži na zlatu, dodelio mi neku ''crkavicu''...Ma mnogo je ''cicija'' danas..I ja se zato sekiram..I sve mi to utiče na psihu...:???:
Ne vredi, vidim ja da ne mogu da se nadam više, pa sam zato rešila da se bavim kreativnim poslovima..Tipa, pa to što sam rekla..Umetnost..
Mada mislim da se i od toga može ''pošteno'' živeti....:lol:

Dum, znas i sama, znamo se, ta prica ti ne pije vodu dok se sami ne uverimo... Do tada cu verovati u Deda Mraza :lol:
E, za tebe je pojam "posteno" prilicno "diskutabilan"... Ipak tu ima necega izmedju redova :lol:

P.S. Vidi, Mars nas je pronasla. Nije joj trebalo mnogo vremena :blum3:
Pozdrav, Mars ;)

Poslednja izmena:
Natrag