Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E pa nemoj tako...Ne znam da li si dobro pratila...Mi smo u ''usponu'', ovo nam je nešto od ''prvih'' modela..imamo mi toga još..
Nastaviće se..Želimo ''poznatima'' da damo šansu....:lol:

:hi:
Laku noć...

Mislim da bi prvi primerak trebalo pokloniti Deliji ali ako moze u roze boji, ta mu je omiljena ( pored zuto - plave kombinacije), zasluzio je a i verujem da bi mu "cucala" kao "salivena" :lol:

Laku noc :hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Uopšte mi više nije stalo do popularnosti..Mislim da mi je ''ovoliko'' popularnosti sasvim dooljno..Ozbiljno razmišljam, da pišem poeziju (mislim sad se mogu baviti i nekim drugim stvarima, nije sve ni u parama..), da crtam, i tako to..Umetnost, umetnost i samo umetnost..
Nekako sam shvatila, da pare ljude kvare, zato sam rešila da razmišljam dušom.., a ne novčnikom..
;)
Bilo je i vreme da odustaneš. yes3 Ja, Tito i Death smo podigli talase koji su te uzdigli privremeno do jedne od najpopularnijih ličnosti foruma, ali nisi znala to da iskoristiš, znao sam da ćeš brzo udariti u stenu. :lol:

Mislim da bi prvi primerak trebalo pokloniti Deliji ali ako moze u roze boji, ta mu je omiljena ( pored zuto - plave kombinacije), zasluzio je a i verujem da bi mu "cucala" kao "salivena" :lol:

Laku noc :hi:

Neka hvala, pokloni Titu, on voli te pederaste boje. stink.

Pozdrav i za Mars, čim se ona pojavi, odmah zasija sunce na ovom opustošenom delu foruma. :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ooo vidim tu je i Death, pa Sendi..Pa se Delija probudio...Ne znam gde li je Mars?...Verovatno je na nekoj od tama tipa ''Dobro jutro'' i tako to...:blum3: :lol:

Uopšte mi više nije stalo do popularnosti..Mislim da mi je ''ovoliko'' popularnosti sasvim dooljno..Ozbiljno razmišljam, da pišem poeziju (mislim sad se mogu baviti i nekim drugim stvarima, nije sve ni u parama..), da crtam, i tako to..Umetnost, umetnost i samo umetnost..
Nekako sam shvatila, da pare ljude kvare, zato sam rešila da razmišljam dušom.., a ne novčnikom..
;)

(Ja sam mali, od skoro sam ovde i možda ćete reći da nemam šta da tražim u ovakvim temama, al' baš me briga.:blum3:)

Pisanje poezije, slikanje isl. takođe podižu popularnost! E sad, prihvatićeš i manje profitabilne delatnosti iz prostog razloga što si se već nakupila novaca. Bavljenje umetnošću? To je čisto pranje novca!;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Neverovatno, koristiš moju temu da bi nas informisao da imaš par kvalitetnih klipova...Ma 'ajde molim te, pa to čak ni Delija ne radi...:lol:

Ovamo kao, ja sam povučen, a jedva čekaš da se ''reklamiraš'', zato ti u stvati čuvaš svoje ''zlato'', za ''kampanju''...:lol:;)

Nigde nisam pominjao "kvalitetne" klipove ali drago mi je što se taj epitet podrazumeva kad su moj lik i delo u pitanju :lol:

Zlato ću poklanjati s vremena na vreme da me ne bije maler tj da maler pređe na druge ;)

Ma nisam ti rekla..Ja sam u stvari, jedna veoma romantična duša..Pare mi ništa ne znače..Samo love and peace in the world....;)
Svi govore o parama, ali ja sam shvatila da to nije dobro..Zato sam rešila da se bacim na emocije....Dosta je vala bilo..Detah leži na zlatu, dodelio mi neku ''crkavicu''...Ma mnogo je ''cicija'' danas..I ja se zato sekiram..I sve mi to utiče na psihu...:???:
Ne vredi, vidim ja da ne mogu da se nadam više, pa sam zato rešila da se bavim kreativnim poslovima..Tipa, pa to što sam rekla..Umetnost..
Mada mislim da se i od toga može ''pošteno'' živeti....:lol:

Vidim da je imao efekta moj simboličan poklon u zlatu čak šta više nisam se nadao da će tako brzo i toliko na tebe uticati...da znam sledeći put da ti poklonim manji iznos :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da bi prvi primerak trebalo pokloniti Deliji ali ako moze u roze boji, ta mu je omiljena
Hvala Sendi, što si mi to rekla..Ta informacija je ''zlata'' vredna...:lol:

Bilo je i vreme da odustaneš. yes3 Ja, Tito i Death smo podigli talase koji su te uzdigli privremeno do jedne od najpopularnijih ličnosti foruma, ali nisi znala to da iskoristiš, znao sam da ćeš brzo udariti u stenu.
Jeste, ali sam postala bolja osoba..Više mi ''pare'' nisu važene .....toliko....stink.
A otkrila sam i svoju drugu stranu, kreativno-umetničku...Kada malo bolje razmislim, da nije vas, ja to ne bih otkrila...Hvala vam...:lol:

Uzgred, još malo, pa pravimo promociju naših ''majičica'', da li bi pristao da nam budeš ''model''.....:lol:

(Ja sam mali, od skoro sam ovde i možda ćete reći da nemam šta da tražim u ovakvim temama, al' baš me briga.:blum3:)
Pisanje poezije, slikanje isl. takođe podižu popularnost! E sad, prihvatićeš i manje profitabilne delatnosti iz prostog razloga što si se već nakupila novaca. Bavljenje umetnošću? To je čisto pranje novca!;)
Belja, ovde se ne vidimo, možeš biti i od 2 metra, i imati 50 godina..Ovo je net...Samo duše pričaju...Osim toga, deluješ kao neko ko ima mnogo više godina, bar po načinu diskusije...Prema tome...Dobrodošao u Klub...

Uh, znam da se ''lova'' najviše ''pere'', kroz umetnost..Nije mi to bila baš namera, ali ako zatreba...''potegnuću'' neke ''veze''...:lol:

Vidim da je imao efekta moj simboličan poklon u zlatu čak šta više nisam se nadao da će tako brzo i toliko na tebe uticati...da znam sledeći put da ti poklonim manji iznos :lol:

Death, a da ja tebi platim, da mi više ne poklanjaš te ''simbolične'' iznose...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Neka hvala, pokloni Titu, on voli te pederaste boje. stink.

A, ne prebacuj na Tita, kukao si danima, ugusio nas kako hoces rozNu majcicu pa sad ovde za javnost... Evo, imas priliku da postanes i model, pa sta hoces vise, nezahvalnice? :blum3:

Hvala Sendi, što si mi to rekla..Ta informacija je ''zlata'' vredna...:lol:

Ma jos ti sve nisam rekla, necu bas toliko da ga brukam...
Vidim opet si pocela da pominjes "veze"... Lepo docekujes "fanove" :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma jos ti sve nisam rekla, necu bas toliko da ga brukam...
Vidim opet si pocela da pominjes "veze"... Lepo docekujes "fanove" :lol:
Tačno sam znala da voli i ''kavelu'' boju....:lol:
Naravno, ja sam prema svim ''fanovima'' ljubazna...Volim da se osećaju ''posebno''...Evo, vidiš kako se ti divno osećaš kad si ovde....Moraću da vam naplaćujem te ''divne osećaje''...Kako volim ''emocije''...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tačno sam znala da voli i ''kavelu'' boju....:lol:
Naravno, ja sam prema svim ''fanovima'' ljubazna...Volim da se osećaju ''posebno''...Evo, vidiš kako se ti divno osećaš kad si ovde....Moraću da vam naplaćujem te ''divne osećaje''...Kako volim ''emocije''...:lol:

Ma sta ti je, pa znas da je on "poseban" i da mu sve boje lepo stoje, ne znam zasto se "uhvatio" bas za tu boju :lol:
Jes', bilo bi krajnje glupo da ti nama placas za te "divne osecaje" yes3 :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma znam Sendi šta kažeš...Nego se baš čudim što se nije opredelio za ''čivitli-rozetli''...Mislim da bi mu ta super stajala....Baš je ''cool''...:lol:

Pa rekla sam ti sinoć, da sam postala vrlo emotivna..i kreativna...I ništa to nije preterano, jer da jeste..ja bih se potpuno odrekla ''materijalnog''....Ali ovako, ja balansiram...;)

Pozdrav :hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma znam Sendi šta kažeš...Nego se baš čudim što se nije opredelio za ''čivitli-rozetli''...Mislim da bi mu ta super stajala....Baš je ''cool''...:lol:

Pa rekla sam ti sinoć, da sam postala vrlo emotivna..i kreativna...I ništa to nije preterano, jer da jeste..ja bih se potpuno odrekla ''materijalnog''....Ali ovako, ja balansiram...;)

Ako mu pojasnis koja je to boja mozda i prihvati... Samo ga ubedi da je "cool" :lol:
Rekla bih da to tvoje balansiranje naginje ka materijalnom... Ali polako, ima vremena :D

Natrag