Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobar ti onaj klip sa youtube-a, vidim da si na egzotičnim mestima trošila zlato...lajkovao sam ti klip pošto niko prethodno nije i to za dž :lol:
Hvala Death yes3

Ostali su ljubomorni, zato nisu ''lajkovali''....:lol: Ali da sam ubacila sebe u koju sliku, daviš kakva bi ''pompa'' bila oko klipa..;)

Šta ćeš, nekom roditelji traže ''mladu'', a mi ''prestarele'' se provodimo..Bole nas....:lol:

Fotografije su sa raznih mesta, ali ne sa svih..Pokušala sam da uklopim po područjima..Kol'ko tolk'o sam uspela...
Drago mi je da ti se klip dopao...Da li treba neka nadoknada, za ovu javnu pohvalu...tease

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hvala Death yes3

Ostali su ljubomorni, zato nisu ''lajkovali''....:lol: Ali da sam ubacila sebe u koju sliku, daviš kakva bi ''pompa'' bila oko klipa..;)

Šta ćeš, nekom roditelji traže ''mladu'', a mi ''prestarele'' se provodimo..Bole nas....:lol:

Fotografije su sa raznih mesta, ali ne sa svih..Pokušala sam da uklopim po područjima..Kol'ko tolk'o sam uspela...
Drago mi je da ti se klip dopao...Da li treba neka nadoknada, za ovu javnu pohvalu...tease

Da, da bila bi ludnica da si postavila svoju sliku...imala bi pažnje više nego ikad, kako si to propustila :lol:
Jak je to provod kad nema muškaraca, ali ste ih sigurno sve vreme komentarisale :lol:

Nisu ti nešto najjasnije slike što nisi uradila u malo većoj rezoluciji...koji format je video?

Već sam rekao da je za dž, nemoj da me teraš da se predomislim :beee:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jak je to provod kad nema muškaraca, ali ste ih sigurno sve vreme komentarisale :lol:

Nemoj biti naivan, nismo ''išle'', nego smo ''išli''...:lol:

Gubi se na kavalitetu, kada video konvertuješ, da ne bi bilo 200 mb za upload, već 19 mb...Zato je to tako...Bar ja mislim...
I ne zakeraj...:cry: si me rasplakao...

Naravno da pitam za svaki slučaj za ''naknadu'', poznavajući tebe, kliko si težak za ''dinar'', bolje da pitam na vreme...da ne bude ''skuplja dara nego mera''..:blum3:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nemoj biti naivan, nismo ''išle'', nego smo ''išli''...:lol:

Gubi se na kavalitetu, kada video konvertuješ, da ne bi bilo 200 mb za upload, već 19 mb...Zato je to tako...Bar ja mislim...
I ne zakeraj...:cry: si me rasplakao...

Naravno da pitam za svaki slučaj za ''naknadu'', poznavajući tebe, kliko si težak za ''dinar'', bolje da pitam na vreme...da ne bude ''skuplja dara nego mera''..:blum3:

Ako mi veruješ potpuno sam zaboravio na ljubavni trougao...:lol:
Odmah sam rekao da ti reklamu neću naplatiti...a ti se odmah uhvatila za zlato, da možeš i gledanje klipa bi naplaćivala :lol:

Mogla si manje da budeš stipsa na smanjivanju fajla i da ga ne pretvaraš u avi format ako si to radila...što nisi rekla na vreme da ti uplatim neki dinar ali da video bude bez mane :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Evo malo zlata. wacko2
Za nove elektro instalacije, frižider u čajnoj kuhinji, usisivač i roleticu na prozoru WCa.
I Bogami, ne bi bilo loše uzeti još par diskutanata. yes3

3WKYo.jpg

H9I7w.jpg

kBr18.jpg

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ako mi veruješ potpuno sam zaboravio na ljubavni trougao...:lol:
Odmah sam rekao da ti reklamu neću naplatiti...a ti se odmah uhvatila za zlato, da možeš i gledanje klipa bi naplaćivala :lol:

Mogla si manje da budeš stipsa na smanjivanju fajla i da ga ne pretvaraš u avi format ako si to radila...što nisi rekla na vreme da ti uplatim neki dinar ali da video bude bez mane :lol:
Hvala ti Death, kako si se samo setio...Ali sada je već kasno...Već je postavljen kao ''slobodan gled''.. nema smisla da naknadno naplaćujem pregled..:lol:

p.s. klip je konvertovan u AVI format(imaš uputstvo, Boki je postavio tutorijal) i ja ga od kuće lepo vidim...Ali mislim da je teško posle konvertovanja sačuvati isti kvalitet..A uplovdovati 200 mb je za mene suludo...U svako slučaju, meni je to zbog sebe, da ga ima u svojoj zbirci..Iamm i još ponešto...I raznih drugih stvari..Svašta radim..i kombinujem..Volim i PowerPoint prezentiranje, ali nije prikladan za forum:yea:

Evo malo zlata. wacko2
Za nove elektro instalacije, fižider u čajnoj kuhinji, usisivač i roleticu na prozoru WCa.
I Bogami, ne bi bilo loše uzeti još par diskutanata. yes3

Hvala Cantona što misliš na moj ''budžet''...yes3
Eto, baš mi treba malo novca za zimnicu...Treba se na vreme pripremiti za zimu..Takođe, jedan deo odvajam za drva...A ostalo ću oročiti u banku... , pošto čisto sumnam da mogu kupiti ''diskutante''...:???:
Ali ja se ne žalim..;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hvala ti Death, kako si se samo setio...Ali sada je već kasno...Već je postavljen kao ''slobodan gled''.. nema smisla da naknadno naplaćujem pregled..:lol:

p.s. klip je konvertovan u AVI format(imaš uputstvo, Boki je postavio tutorijal) i ja ga od kuće lepo vidim...Ali mislim da je teško posle konvertovanja sačuvati isti kvalitet..A uplovdovati 200 mb je za mene suludo...U svako slučaju, meni je to zbog sebe, da ga ima u svojoj zbirci..Iamm i još ponešto...I raznih drugih stvari..Svašta radim..i kombinujem..Volim i PowerPoint prezentiranje, ali nije prikladan za forum:yea:

Ma ti se mnogo obazireš na smisao....samo da ima opcija naknadnog naplaćivanja odmah bi je aktivirala :lol:

Znam za uputstvo...ali AVI nije najbolji format za konvertovanje...previše prostora zauzima u odnosu na druge formate.
Dobro, dobro Dum, znamo da si puna kvaliteta ali trebala si da staviš malo veću rezoluciju čisto zbog fanova pa da te posle oni hvale a ne ko Delija da pribegavaš samohvalisanju :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma ti se mnogo obazireš na smisao....samo da ima opcija naknadnog naplaćivanja odmah bi je aktivirala :lol:

Znam za uputstvo...ali AVI nije najbolji format za konvertovanje...previše prostora zauzima u odnosu na druge formate.
Dobro, dobro Dum, znamo da si puna kvaliteta ali trebala si da staviš malo veću rezoluciju čisto zbog fanova pa da te posle oni hvale a ne ko Delija da pribegavaš samohvalisanju :lol:
Ne bih jaaaa naknadno naplaćivala ni u ludilu...A jel' ima neka naknadna opcija da uključim....:lol:

Lako je kritikovati..Postavi ti nešto, pa da vidim kako izgleda..ja uvek volim nešto da naučim...Nisam sujetna...yes3 :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Govorim samo o tehničkim stvarima ne o kreativnosti yes3
Imam više postavljenih stvari na youtube-u ali i dalje imam otpor u odnosu na popularnost pa nisam linkove prosledio na forum...ili jesam ali nisam rekao da su moji klipovi :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Govorim samo o tehničkim stvarima ne o kreativnosti yes3
Imam više postavljenih stvari na youtube-u ali i dalje imam otpor u odnosu na popularnost pa nisam linkove prosledio na forum...ili jesam ali nisam rekao da su moji klipovi :mrgreen:
Neverovatno, koristiš moju temu da bi nas informisao da imaš par kvalitetnih klipova...Ma 'ajde molim te, pa to čak ni Delija ne radi...:lol:

Ovamo kao, ja sam povučen, a jedva čekaš da se ''reklamiraš'', zato ti u stvati čuvaš svoje ''zlato'', za ''kampanju''...:lol:;)

Natrag