- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Ma ne radi se o ''mom ugledu'' nego o tvom riziku....Valjda ti duguješ depozit, tvoj ugled je u pitanju :lol:
:hi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma ne radi se o ''mom ugledu'' nego o tvom riziku....Valjda ti duguješ depozit, tvoj ugled je u pitanju :lol:
Ma neeeee...To nije pravi naslov za mene...Za mene bi bio ovo ispravan naslov...
Kako trošiti novac, a ne dirati sa svoje gomile.... :lol:
Ma ne radi se o ''mom ugledu'' nego o tvom riziku....
:hi:
Eto... Cim se dotakne neka tema oko ulaganja svi se ucutase... Da nam je vise takvih "ekonomista"... :???:
Ma šta ti je Sendi, naša država je ''satkana'' od takvih ekonomista...Svi samo uzimaju, niko ništa ne ulaže...Evo vidi mene..Ja sam ti ''živi'' primerak...:lol:
Ali ja ne uzimam, meni sami poklanjaju...Ja sam ekonomista sa ''šarmom''...![]()
Ne znam šta da ti kažem..Na poklone se već odavno plaća porez...Pa eto...:lol:Bezi, bre, sami poklanjaju kad ih prethodno "udavis", cak i ja dolazim u iskusenje nego bojim se da ne protracis tek tako toliko bogatstvo ( recimo, kupujuci "stvari" koje ne rade... :blum3: )
Samo cekam kad ces neke "poreze" da nam naturis, sa sve "šarmom"... :???:
Ne znam šta da ti kažem..Na poklone se već odavno plaća porez...Pa eto...:lol:
Ma neee, kako bih ja ''uspela'' u životu, ako bih državi izdvajala za poreze...Ma ne dolazi u obzir...Kao i svi ''bogataši'' u državi, smatram da je plaćanje poreza čist gubitak vremena i energije...Sve ''pare'' su moje i gotova stvar...Ne želim da mi bilo ko narušava moj ''užitak''...
Ali nemam ništa protiv, ako bi te obaveze za porez ''prevalila na vas''...Mislim....:lol:
E pa nemoj tako...E, ovo je prava "novost" :lol:
Nista, Dum, da ne bi dolazili u situaciju da citamo o tebi po raznim novinama ( Dum utajila porez itd... ) moj je predlog da se tebi "ukinu" pokloni yes3
A ti znaš da Emotivna i materijalna kategorija, nikada nisu išle zajedno..:lol:
TTTCCTT...ništa bre ne razumeš...Ja sam time htela da istaknem da sam ja više ''emotivna'' osoba i da teže podnosim ''ujed za srce'' nego za novčanik...:lol:Da si ovo materijalna zapocela velikim slovom imalo bi vise logike...![]()