Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Eto... Cim se dotakne neka tema oko ulaganja svi se ucutase... Da nam je vise takvih "ekonomista"... :???:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Eto... Cim se dotakne neka tema oko ulaganja svi se ucutase... Da nam je vise takvih "ekonomista"... :???:

Ma šta ti je Sendi, naša država je ''satkana'' od takvih ekonomista...Svi samo uzimaju, niko ništa ne ulaže...Evo vidi mene..Ja sam ti ''živi'' primerak...:lol:
Ali ja ne uzimam, meni sami poklanjaju...Ja sam ekonomista sa ''šarmom''...;):D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma šta ti je Sendi, naša država je ''satkana'' od takvih ekonomista...Svi samo uzimaju, niko ništa ne ulaže...Evo vidi mene..Ja sam ti ''živi'' primerak...:lol:
Ali ja ne uzimam, meni sami poklanjaju...Ja sam ekonomista sa ''šarmom''...;):D

Bezi, bre, sami poklanjaju kad ih prethodno "udavis", cak i ja dolazim u iskusenje nego bojim se da ne protracis tek tako toliko bogatstvo ( recimo, kupujuci "stvari" koje ne rade... :blum3: ) :D
Samo cekam kad ces neke "poreze" da nam naturis, sa sve "šarmom"... :???:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bezi, bre, sami poklanjaju kad ih prethodno "udavis", cak i ja dolazim u iskusenje nego bojim se da ne protracis tek tako toliko bogatstvo ( recimo, kupujuci "stvari" koje ne rade... :blum3: ) :D
Samo cekam kad ces neke "poreze" da nam naturis, sa sve "šarmom"... :???:
Ne znam šta da ti kažem..Na poklone se već odavno plaća porez...Pa eto...:lol:

Ma neee, kako bih ja ''uspela'' u životu, ako bih državi izdvajala za poreze...Ma ne dolazi u obzir...Kao i svi ''bogataši'' u državi, smatram da je plaćanje poreza čist gubitak vremena i energije...Sve ''pare'' su moje i gotova stvar...Ne želim da mi bilo ko narušava moj ''užitak''...
Ali nemam ništa protiv, ako bi te obaveze za porez ''prevalila na vas''...Mislim....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam šta da ti kažem..Na poklone se već odavno plaća porez...Pa eto...:lol:

Ma neee, kako bih ja ''uspela'' u životu, ako bih državi izdvajala za poreze...Ma ne dolazi u obzir...Kao i svi ''bogataši'' u državi, smatram da je plaćanje poreza čist gubitak vremena i energije...Sve ''pare'' su moje i gotova stvar...Ne želim da mi bilo ko narušava moj ''užitak''...
Ali nemam ništa protiv, ako bi te obaveze za porez ''prevalila na vas''...Mislim....:lol:

E, ovo je prava "novost" :lol:

Nista, Dum, da ne bi dolazili u situaciju da citamo o tebi po raznim novinama ( Dum utajila porez itd... ) moj je predlog da se tebi "ukinu" pokloni yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, ovo je prava "novost" :lol:

Nista, Dum, da ne bi dolazili u situaciju da citamo o tebi po raznim novinama ( Dum utajila porez itd... ) moj je predlog da se tebi "ukinu" pokloni yes3
E pa nemoj tako...
Pokloni se ne mogu ''ukinuti''...Oni se daju ''od srca''...Poklon je ''emotivna kategorija''...yes3 A ti znaš da Emotivna i materijalna kategorija, nikada nisu išle zajedno..Pa zar bi ti dozvolila da mi se u emocije ''umeša država''...:lol:

Natrag