Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I tvoje reči su postale kao ''muzika'', od kada sam ti dao 1000 zlatnika. :lol:
:hi:
Delija....tvoje reči su kao ''muzika''.....Kako ti ''divno'' pričaš....:lol:
:hi:Drago mi je sto ste raspevani ali ako vam nije problem da budete malo tisi, ne uzivamo svi u istoj muzici, posebno kad je pod navodnicima... Hocete forum totalno da unistite
:hi: ( nemam pojma zasto ja masem al' ne mari :???: )
Zdravo Sendi...Što mi je drago da te vidim...:dghyog:
Danas ''tepam'' gratis...:lol:
Eto vidiš, koliko ja mogu biti ''umiljata i dobra''wacko, a ti sve to ''hladno'' propuštaš i to samo zato što si ''škrt''...:fool:Kako je ovo dirljivo, prava limunada :lol:
:hi: Sendi...Prošao gratis daaaannn......)cvett):hi:
E, nemoj ti meni danas gratis al' zato sutra da me "oderes", sa kamatom
Eto vidiš, koliko ja mogu biti ''umiljata i dobra''wacko, a ti sve to ''hladno'' propuštaš i to samo zato što si ''škrt''...:fool:
:lol:
E baš šteta...Nikada nećeš otkriti onu moju pravu stranu...Stranu ''dobrote i ljupskosti''....:lol:Neka, jednom ako platim nikad se neću osloboditi plaćanja, vidim da ti se osladilo zlato :lol:
E baš šteta...Nikada nećeš otkriti onu moju pravu stranu...Stranu ''dobrote i ljupskosti''....:lol:
Najbolje ti je da uložiš neki ''depozit'' kao znak garancije...u slučaju da takva druga strana mene ne postoji, da kasnije možeš povući''depozit'' natrag...:lol:I dalje imam sumnje, oko njenog postojanja :lol:
Najbolje ti je da uložiš neki ''depozit'' kao znak garancije...u slučaju da takva druga strana mene ne postoji, da kasnije možeš povući''depozit'' natrag...:lol: