Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum baš su ti dugi komentari ali danas ali moram ti dati savet, besplatan...računa se samo broj postova ne povećava se količina zlata ako su ti komentari duži :lol:

Ne, ovi veeeliki postovi su bili ''volonterski''....:lol:

Dum je samoproglašena zvezda, ljubitelj kičerajskog programa tv Pink koja uživa u opserviranju same sebe. stink. Sa svojom drugaricom Sendi su se pretvorile u fabriku za proizvodnju laži. :lol:

Bla...bla...bla..Kako te bre nije sramota..Koja je to ''anti-reklama'' za mene i Sendi...Ti to tako o nama...Mi koje smo ti pomogle da budeš ''primećen''...
Bez nas, ti si kao ''riba na suvom''....yes3
:lol:
Nema veze,hvala na dobrodoslici i svima vama ostalima.
Nema na čemu...yes3
Dobro, dobro...još uvek si ''švorc''...Nego...primetila sam da štediš i na ''hvala''...Da ti nisi neki od familije ''Tvrdica''.....:lol:

Posteno, Dum, posle kazu da na kvarno "pljackas" :D
Cesto ni ja ne mogu da poverujem sta sam napisala :lol:
Oprosti, ne znam sta mi bi... Znam, znam, uskoro cu i ja polako ka paklu samo da dobro smestis ove vece "gresnike" i "potegnes" svoje "nebeske" veze :lol:
Ti si još ''pero kategorija''. Za tebe još ima šanse da se ''povratiš''...:lol:

Da, sećam se koliko ste me hvalile: budala, laže kao pas, sa mnom nešto nije u redu, ludak...čudne su te vaše pohvale. stink. Ali ja nikada neću pristati da dam Dum 50 zlatnika koje mi svakodnevno traži, samo da bi me pohvalila. stink.
Ti sa Deathom, ko' da si ''brat blizanac''...Ležite bre na zlatu..., a crkavate za 50 zlatnika...Cicijo...
Zbog takvih kao što ste vi, Banke stavljaju katanac...Propada privreda...:lol:

P.S: Izvinjavam se svima...Nemam ''hvala''....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zbog takvih kao što ste vi, Banke stavljaju katanac...Propada privreda...:lol:

Zbog takvih kao ti, forum puca, jer mu svaki dan ubrizgavaš novu dozu laži...jadni naš forum, zbog tebe je postao težak bolesnik. :lol: Ja sam sada stekao pravu sliku o tebi. yes3 Sklona mitu i korupciji, najveći diler laži, svaku temu bi da pretvoriš u svoj lični marketing... ne daj bože da si vlast na forumu, svako k'o bi se usudio da napiše nešto loše o tebi, brzo bi ga zakatančila. :lol:

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
23
jok ja nego se pruzam kolko mi je krevet dugacak,a sada imam za jedno hvala na gomili,a kasnije cemo videti.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Bla...bla...bla..Kako te bre nije sramota..Koja je to ''anti-reklama'' za mene i Sendi...Ti to tako o nama...Mi koje smo ti pomogle da budeš ''primećen''...
Bez nas, ti si kao ''riba na suvom''....yes3
:lol:

A jesmo se trudile... Kad se samo setim koliko smo ga "hvalile" na "Master" temi dok je bio odsutan da mu ne bio opao "rejting"... Pripremaj kazan i potezi veze :lol:
Malopre opet omasih temu, sva sreca sto pomenuti nije bio tu wacko2

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Zbog takvih kao ti, forum puca, jer mu svaki dan ubrizgavaš novu dozu laži...jadni naš forum, zbog tebe je postao težak bolesnik. :lol: Ja sam sada stekao pravu sliku o tebi. yes3 Sklona mitu i korupciji, najveći diler laži, svaku temu bi da pretvoriš u svoj lični marketing... ne daj bože da si vlast na forumu, svako k'o bi se usudio da napiše nešto loše o tebi, brzo bi ga zakatančila. :lol:

Najdraži, najlepši i najpametniji Delija...Sve si u pravu...Otkako si mi ''donirao'' zlatnike;)...shvatila sam, koliko si ti jedna ''duša'' od čoveka..:???:
Uh :clapping: koliko ''izmešanih'' osećanja...Ne...ne mogu sada da pričam...Dirnuta sam ...tvojom dobrotom....:clapping:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Najdraži, najlepši i najpametniji Delija...Sve si u pravu...Otkako si mi ''donirao'' zlatnike;)...shvatila sam, koliko si ti jedna ''duša'' od čoveka..:???:
Uh :clapping: koliko ''izmešanih'' osećanja...Ne...ne mogu sada da pričam...Dirnuta sam ...tvojom dobrotom....:clapping:

Sto bi rekla Mars, gde je salter pa da stanem u red, mislim da mi neko donira zlatnike, da se razumemo :lol:
E, sad mi je mnogo toga jasno sta se ovde desava nego zasto je ono "dusa" pod navodnicima? :???:
Dum, brze po Andol yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sto bi rekla Mars, gde je salter pa da stanem u red, mislim da mi neko donira zlatnike, da se razumemo :lol:
E, sad mi je mnogo toga jasno sta se ovde desava nego zasto je ono "dusa" pod navodnicima? :???:
Dum, brze po Andol yes3
Misliš na ''duša''...A pa to je ...Ma Delija je DUŠA od čoveka...:lol:
Sad kad imam ''zlatnike''...Može da bude i moje zlato...Nema veze....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Natrag