- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Dum baš su ti dugi komentari ali danas ali moram ti dati savet, besplatan...računa se samo broj postova ne povećava se količina zlata ako su ti komentari duži :lol:
Ne, ovi veeeliki postovi su bili ''volonterski''....:lol:
Dum je samoproglašena zvezda, ljubitelj kičerajskog programa tv Pink koja uživa u opserviranju same sebe. stink. Sa svojom drugaricom Sendi su se pretvorile u fabriku za proizvodnju laži. :lol:
Bla...bla...bla..Kako te bre nije sramota..Koja je to ''anti-reklama'' za mene i Sendi...Ti to tako o nama...Mi koje smo ti pomogle da budeš ''primećen''...
Bez nas, ti si kao ''riba na suvom''....yes3
:lol:
Nema na čemu...yes3Nema veze,hvala na dobrodoslici i svima vama ostalima.
Dobro, dobro...još uvek si ''švorc''...Nego...primetila sam da štediš i na ''hvala''...Da ti nisi neki od familije ''Tvrdica''.....:lol:
Ti si još ''pero kategorija''. Za tebe još ima šanse da se ''povratiš''...:lol:Posteno, Dum, posle kazu da na kvarno "pljackas"
Cesto ni ja ne mogu da poverujem sta sam napisala :lol:
Oprosti, ne znam sta mi bi... Znam, znam, uskoro cu i ja polako ka paklu samo da dobro smestis ove vece "gresnike" i "potegnes" svoje "nebeske" veze :lol:
Ti sa Deathom, ko' da si ''brat blizanac''...Ležite bre na zlatu..., a crkavate za 50 zlatnika...Cicijo...Da, sećam se koliko ste me hvalile: budala, laže kao pas, sa mnom nešto nije u redu, ludak...čudne su te vaše pohvale. stink. Ali ja nikada neću pristati da dam Dum 50 zlatnika koje mi svakodnevno traži, samo da bi me pohvalila. stink.
Zbog takvih kao što ste vi, Banke stavljaju katanac...Propada privreda...:lol:
P.S: Izvinjavam se svima...Nemam ''hvala''....
Poslednja izmena: