Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
I ti imaš ''obraza'' nešto da mi kažeš? Ti? Koji si me za srce ujeo....:clapping: Tu ''zmiju'' ne mogu da izbrišem iz memorije...Ima to da mi nadoknadiš...Mislim tu ''bol''...:lol:

Gde ćeš Dum većeg prijatelja od mene, u stvari prvo Delija pa ja :lol:

Evo jedna pesma za tebe

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A posto mu je Mladja u glavi onda mi, ipak, ostaje da se slozim sa tobom... Nego, ja bih ipak zebi da prepustim to ciscenje, Zvezda je malopre izgubila pa ko zna u kakvom ce se raspolozenju pojaviti :lol:

I šta kažeš...Zvezda je izgubila? Pa to je strašno...Već mi ga je žao...Živci su mu sigurno ''istanjeni''...Mislim da mi sada ne treba ništa da radimo, povodom ''slučaja'',.... zbog novonastalih okolnosti...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Još malo pa će doći i Delija

Pazim, pazim, to me posebno i "brine"... Mozda je vreme da mudro ucutim :???:

I šta kažeš...Zvezda je izgubila? Pa to je strašno...Već mi ga je žao...Živci su mu sigurno ''istanjeni''...Mislim da mi sada ne treba ništa da radimo, povodom ''slučaja'',.... zbog novonastalih okolnosti...:lol:

Opet menjam post wacko2
Mislim da mislimo isto :lol:
Novonastale okolnosti? K'o da se to nije znalo nego vidim da je gajio nadu pa da mu ne stajemo na muku :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
23
Hvala na hvala,ali stvarno nisam znao koja si,ali sad kad smo se upoznali....bice tu svacega,evo ja cu ti dam zlato.Nemam puno ali sa tvojim investicijama bice jos jedan bankrot,kud svi tu i mali radojica

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hvala na hvala,ali stvarno nisam znao koja si,ali sad kad smo se upoznali....bice tu svacega,evo ja cu ti dam zlato.Nemam puno ali sa tvojim investicijama bice jos jedan bankrot,kud svi tu i mali radojica

Ako misliš da si upoznao varaš se, nemaš pojam koliko je ona namazana...prvo je jeftino prokockala svoje zlato i sad na sve načine pokušava da ga vrati a kao baš je briga. Vrlo opasna i nezgodna osoba :lol:

Natrag