- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Naravno Sendi..I tebe ću da volim samo ''plati'', ovaj kaži....:lol:Kakav preokret :lol:
Pozdrav :hi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno Sendi..I tebe ću da volim samo ''plati'', ovaj kaži....:lol:Kakav preokret :lol:
Naravno Sendi..I tebe ću da volim samo ''plati'', ovaj kaži....:lol:
Pozdrav :hi:
Baš me čudi tebi da se to desi. stink.Malopre opet omasih temu, sva sreca sto pomenuti nije bio tu wacko2
Sto bi rekla Mars, gde je salter pa da stanem u red, mislim da mi neko donira zlatnike, da se razumemo :lol:
Jedan od retkih trenutaka na forumu kad se Dum anđeoski ponaša. stink. Ako ovako nastaviš, sigurno ćeš doživeti zvezdane trenutke na forumu. yes3 stink.Misliš na ''duša''...A pa to je ...Ma Delija je DUŠA od čoveka...:lol:
Sad kad imam ''zlatnike''...Može da bude i moje zlato...Nema veze....:lol:
DRAGI Delija, kada tebe vidm, automatski mi se popravi ''očni vid''...Jedan od retkih trenutaka na forumu kad se Dum anđeoski ponaša. stink. Ako ovako nastaviš, sigurno ćeš doživeti zvezdane trenutke na forumu. yes3 stink.
Ne znam tačno da ti kažem cenu...Ali videću da jedan dan uvedem kao ''gratis''...Tada ''tepam'' bez uplata...:lol:E, kad je dotle doslo kazi ti kolk'o kosta ta tvoja "ljubav" pa se mozda i "nadjemo" negde oko cifre, bez pogadjanja nista :lol:
Šta želiš da kažeš, da kad me ugledaš iskolačiš oči, k'o da si ugledala neko strašilo iz horor filma. :lol:DRAGI Delija, kada tebe vidm, automatski mi se popravi ''očni vid''...
Baš me čudi tebi da se to desi. stink.
Što ne kažeš pravu istinu, dobro si znala da sam juče delio zlatnike, niko ti nije kriv što si i šalter promašila. :lol:
Šta želiš da kažeš, da kad me ugledaš iskolačiš oči, k'o da si ugledala neko strašilo iz horor filma. :lol:
Samo na novac bre misliš, verovatno si htela i od ove teme da napraviš neku forumsku turističku atrakciju i da naivnim forumašima uzimaš novac. stink.Ma neeee...Kao da sam ugledala ''bankomat''...:lol:
Delija....tvoje reči su kao ''muzika''.....Kako ti ''divno'' pričaš....:lol:Samo na novac bre misliš, verovatno si htela i od ove teme da napraviš neku forumsku turističku atrakciju i da naivnim forumašima uzimaš novac. stink.
I tvoje reči su postale kao ''muzika'', od kada sam ti dao 1000 zlatnika. :lol:Delija....tvoje reči su kao ''muzika''.....Kako ti ''divno'' pričaš....:lol:
:hi: