Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tito je ''opasan'' po okolinu....Gde god se pojavi, napravi neki haos...A ti si Delija prava dobrica...Ma...nemam reči....:lol:
Nemoj slučajno da se družiš sa onim Titom, ''iskvariće te''...stink.

Pazi, pazi, isprozivala i pobegla na odmor.:???::beach::lol: Samo tebe nek sluša, to je put u bolju provaliju, ovaj, bolje sutra. :mrgreen:

E ovako...Pošto ja idem malo na kratak odmor i neće me biti nekoliko dana, ja za sve ostavljam posluženje...

I sve vas od srca pozdravljam...Da se lepo zezate i uživate narednih dana...

:) )shout

Ajd, može se reći da si zaslužila odmor, ali samo zato da se tvoji robovi, pardon, klijenti, malo odmore i predahnu od tebe. stink. Kad se vratiš da si nam donela neke poklone... Ne prihvatam ništa simbolično, samo od 50 zlatnika pa naviše. yes3 :D

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Da vidimo kako bi to u praksi izgledalo. :???:
Slobodno jednom odgledajte izvlačenje, pa onda zapišite vaše brojeve. :(

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Možemo da testiramo loto, ali kako testirati Dum? :???: Ne verujem da bi ta pristala ni kad bi je ubedili da je lažno zlato u pitanju, a kamoli pravo. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja mislim da će se sa odmora vratiti neka nova Dum, nematerijalista, baš je briga za zlato i popularnost, vrlo prijatna i taktična na svaki oblik kritike, ni maloo sujetna kad je očigledno da ima neko bolji od nje u bilo čemu....ma da...dobiti sedmicu za ovo je smejurija stink.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Poznato je da Dum obilazi seminare i kongrese za bankare i financijaše. yes3
Svaki kongres ima svoju himnu, po kojoj postaje poznat. Prije početka rada svi zajedno pjevaju himnu. :D

Nabavio sam jedan stari Juke box, da joj napunimo s njihovim najdražim pjesmama. Besplatan je, samo se ukuca oznaka pjesme. Iako ne sumnjam da će Dum naći načina da ga preuredi, pa da u našem klubu radi na zlatnike. wacko2

KWLAy.jpg

Za početak, pjesma sa zadnjeg kongresa.yes3​

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ma pustite te tra la la pesmice! :blum3:
Ova je za dragu Dum! :lol:

Dum sorry)cvett);)

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
I ova je malo "oštrija". yes3

Video je snimljen da popularizira bankovnu štednju među crnačkim stanovništvom. :D

Natrag