Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
sportbilly.jpg

Jedva stigoh... Draga Dum poklanjam ti torbicu!:give_r:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
@Dum

Hvala, nije trebalo, ali da znaš da se nisi iskupila, previše je zlata u igri da bi tek tako pao na tvoje poklone :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Lepo se provedi Dum!:D Ne brini sve sam ti spakovala! :air_kiss:
Death, kako se sad kaže hvala na SF-u?:???:

Ne znam šta da očekujem. Dum će nesumnjivo lepo da se provede ali ako potroši mnogo zlata bićemo pod velikim pritiskom da joj to nadoknadimo ni krivi ni dužni :dont-know:
A za "hvala", moraćemo se snalaziti sa raznim smajlijima.
Evo sad na primer, imajući u vidu ko je Dum, najbolje je hvaliti, ipak je odmor u pitanju. Znači, Dum najbolja si, najpametnija, ti si suvo zlato ovog foruma :lol: :gha:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ne znam šta da očekujem. Dum će nesumnjivo lepo da se provede ali ako potroši mnogo zlata bićemo pod velikim pritiskom da joj to nadoknadimo ni krivi ni dužni :dont-know:
A za "hvala", moraćemo se snalaziti sa raznim smajlijima.
Evo sad na primer, imajući u vidu ko je Dum, najbolje je hvaliti, ipak je odmor u pitanju. Znači, Dum najbolja si, najpametnija, ti si suvo zlato ovog foruma :lol: :gha:
Osećam da ćemo biti obavešteni o svakom potrošenom zlatniku! :lol:
A tebi Death? Kako tebi da kažem hvala? :)

s7.jpg

Laku noć :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Čak sam i ''otplakala'' tamo na jednoj temi, smatrajući da će neko ipak pasti na moje suze..Ali ne vredi...Niko me ozbiljno ne shvata...:lol:

E ovako...Pošto ja idem malo na kratak odmor i neće me biti nekoliko dana, ja za sve ostavljam posluženje...

pice.jpg

I naravno nešto uz piće...

mijesano_meso.JPG

I sve vas od srca pozdravljam...Da se lepo zezate i uživate narednih dana...

:) )shout

Oho - ho, šta će ovo da bude, da nas Dum ovako bogato počasti. :D Ja sam navik'o da me ona časti ''komplimentima'' tipa - buva, pseto, laže kao pas, ali ovo nisam očekivao. stink.

Pozdrav i tebi Dum, želim ti lep i prijatan odmor. yes3

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Dva tjedna bez Dum. wacko2
Bez njenih misli, ideja, uputa, smjernica.:dntknw:

Nisam siguran kako to izdržati.:???:

Bez nesagledivih posljedica.:fool:

Nadam se da će se ipak javljati.yes3

Barem sa par putopisnih reportažica.:)

U kojima će vješto ispreplesti i neku novu ideju.;)

Jedna reklamica. Uz napomenu: Nema nikakve veze sa našom Dum na ljetovanju. :acute:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag