Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hoću da kažem, on to sve zna...to je njemu poznato, on te stvari svakodnevno ponavlja. Mislio sam na kritički osvrt njegove samo-superiornosti..."dobar si ali..." :lol:
E pa nemoj tako...ovo je sve ''volonterski''..Bez ijednog zlatnika sam dala sugestije..Eeeej, znaš koliki je to korak za mene...:lol:

:hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Trenuci ''slabosti''....:lol:

A kako drugačije da proverim te smajlije...stink.

Delija je ''odlepio'' skroz...Videh tamo da je dobio ''žuti'' karton, sa sve Titilijom...Šta radi ''mladalačko ludilo''...:lol:

Nemoj da me mešaš Dum sa onim dilentantom Titom. yes3 Kod njega je prisutan dilentatizam u izobilju. stink.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidim da moj post duplo vredi
tako je to kad Dum na rečima štedi :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nemoj da me mešaš Dum sa onim dilentantom Titom. yes3 Kod njega je prisutan dilentatizam u izobilju. stink.

Tito je ''opasan'' po okolinu....Gde god se pojavi, napravi neki haos...A ti si Delija prava dobrica...Ma...nemam reči....:lol:
Nemoj slučajno da se družiš sa onim Titom, ''iskvariće te''...stink.

Vidim da moj post duplo vredi
tako je to kad Dum na rečima štedi :lol:

Naravno da štedim na rečima...Meni je ''štednja'' sastavni deo života..., za razliku od tebe koji ''štediš'' na zlatnicima....''Ubuđaće'' ti se zlato...Prebaci ga kod mene da ti ga čuvam stink.

:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naravno da štedim na rečima...Meni je ''štednja'' sastavni deo života..., za razliku od tebe koji ''štediš'' na zlatnicima....''Ubuđaće'' ti se zlato...Prebaci ga kod mene da ti ga čuvam stink.

:lol:

Neka hvala nisi pouzdana, čim se tebi na avataru vidi samo pola lica, mora da si dvolična...ništa ti ne verujem :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Neka hvala nisi pouzdana, čim se tebi na avataru vidi samo pola lica, mora da si dvolična...ništa ti ne verujem :lol:
E pa nemoj tako...Na avatru se vidi ''pola'' lica, jer ne može da stane celo..Ne nije mi toliko velika glava, već je umetnički dojam morao doći do izražaja...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E pa nemoj tako...Na avatru se vidi ''pola'' lica, jer ne može da stane celo..Ne nije mi toliko velika glava, već je umetnički dojam morao doći do izražaja...:lol:

P.S. Jesi video šta je tema..Ovde reči vrede duplo...:D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

P.S. Jesi video šta je tema..Ovde reči vrede duplo...:D

Ne, nego me upućuje da otvorim duple oči :lol:
Kakv umetnički dojam, nemoj sad da se vadiš, provaljena je tvoja dvolična igra pokušaja pridobijanja naivnih članova kako b ise domogla njihovog zlata stink. Ne vredi da se žališ, od sandučeta nema ništa, bolje gledaj kako pošteno da zaradiš izgubljeno zlato :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne, nego me upućuje da otvorim duple oči :lol:
Kakv umetnički dojam, nemoj sad da se vadiš, provaljena je tvoja dvolična igra pokušaja pridobijanja naivnih članova kako b ise domogla njihovog zlata stink. Ne vredi da se žališ, od sandučeta nema ništa, bolje gledaj kako pošteno da zaradiš izgubljeno zlato :lol:
Čak sam i ''otplakala'' tamo na jednoj temi, smatrajući da će neko ipak pasti na moje suze..Ali ne vredi...Niko me ozbiljno ne shvata...:lol:

E ovako...Pošto ja idem malo na kratak odmor i neće me biti nekoliko dana, ja za sve ostavljam posluženje...

pice.jpg

I naravno nešto uz piće...

mijesano_meso.JPG

I sve vas od srca pozdravljam...Da se lepo zezate i uživate narednih dana...

:) )shout

Natrag