Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Danas je 28.jul...
Čvrsto sam odlučila da ''laskam'' okolini...Spremila sam se psihički, a i fizički...(sad ću da doručkujem...:lol:)

Dakle.. sve vas obožavam....:give_r::air_kiss::geek::dghyog:stinkershout:|suicide_fool-editshoutyes4

Znam znam...Možda sam malo preterala, ali ovo je bio jedini način da isprobam sve ove smajlije sa srculencima...:lol:

Šta ti bi Dum, pa ovo ti je potpuno neekonomski potez, počinješ da me zabrinajvaš. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
TTTTCCCCTTTTCCCC....Neverovatno...Ja se gore ''intimiziram'', a oni ...pa posle se pitaju što nam je ''omladina'' ovakva...Zbog raznih filmova koji kvare naše mlade...:lol:

Vidiš Dum šta si napravila od kluba. Delija je potpuno izgubio samopouzdanje i onda po običaju pribegava samohvalisanju. Jel ti to poznato :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta ti bi Dum, pa ovo ti je potpuno neekonomski potez, počinješ da me zabrinajvaš. :lol:

Trenuci ''slabosti''....:lol:

A kako drugačije da proverim te smajlije...stink.

Vidiš Dum šta si napravila od kluba. Delija je potpuno izgubio samopouzdanje i onda po običaju pribegava samohvalisanju. Jel ti to poznato :lol:
Delija je ''odlepio'' skroz...Videh tamo da je dobio ''žuti'' karton, sa sve Titilijom...Šta radi ''mladalačko ludilo''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Delija je ''odlepio'' skroz...Videh tamo da je dobio ''žuti'' karton, sa sve Titilijom...Šta radi ''mladalačko ludilo''...:lol:

Moraćeš da mu pomogneš sa tobom se najbolje razume, a pošto je on forumski maneken uspešna terapija će ti popularizovati klub, veća popularnost - više zlata :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Trenuci ''slabosti''....:lol:

A kako drugačije da proverim te smajlije...stink.

Dobro je, posmislio sam da nije neko trajno "stanje". stink.

I nemoj da me mešaš sa onim Narcisom i pisanijama čiča Grinča, sve to ludo pa živi. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Moraćeš da mu pomogneš sa tobom se najbolje razume, a pošto je on forumski maneken uspešna terapija će ti popularizovati klub, veća popularnost - više zlata :lol:
Jao, Death... kako si samo domišljat...Misliš da mu ''prepišem'' neku ''terapiju''..stink.

Pošto sam ja već ''uvažena ličnost i autoritet''...:arrow:...evo jedna ''mantra''.....
''Ja Delija, koji volim sebe i sve koje vole mene, svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem''...:this:

Znači 3x dnevno posle jela....:lol::roll:

Dobro je, posmislio sam da nije neko trajno "stanje". stink.

I nemoj da me mešaš sa onim Narcisom i pisanijama čiča Grinča, sve to ludo pa živi. :lol:
Ne brini..neću...Onaj Narcis, je stvarno Narcis....Nemoguće je sa takvom ''narcisoidnosti'' ići u korak...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jao, Death... kako si samo domišljat...Misliš da mu ''prepišem'' neku ''terapiju''..stink.

Pošto sam ja već ''uvažena ličnost i autoritet''...:arrow:...evo jedna ''mantra''.....
''Ja Delija, koji volim sebe i sve koje vole mene, svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem''...:this:

Znači 3x dnevno posle jela....:lol::roll:

Dum to je providno. Moraš biti iskrenija, Delija je tvrdoglav neće on lako da se povinuje tvojim savetima čak i ako zna da su korisni :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum to je providno. Moraš biti iskrenija, Delija je tvrdoglav neće on lako da se povinuje tvojim savetima čak i ako zna da su korisni :lol:

Misliš ?

Pa ne znam...Nekako mi je ovo super terapija za njega...A možda ovo...

Ja sam Delija centar sveta,
oko mene se okreće cela planeta...stink.

Ako ovo nije dobro, onda stvarno...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775

Misliš ?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Misliš ?

Hoću da kažem, on to sve zna...to je njemu poznato, on te stvari svakodnevno ponavlja. Mislio sam na kritički osvrt njegove samo-superiornosti..."dobar si ali..." :lol:

Natrag