Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Znači, noćas ništa nisam propustila!
E moj Delija,
posle dovode u pitanje tvoje kvalitete a ovamo kad treba nigde nikog, SAMO DELIJA!:D

Moje kvalitete u pitanje dovodi samo Tito, al ne treba uzeti za ozbiljno njegovo mišljenje, formira ga kako vetar duva, a i vrlo često na forum dolazi tako što sebi ubrizga neku dozu ludila, pa i ne zna šta piše. stink.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa jeste! Ja stigla a vi sad kud koji! Posle kažete da me ne izbegavate!
A tek sad videh i što činite!?

Ne, ne, tu smo, samo je Dum ranije "legla" (u prevodu: gviri oflajn čekajući još neke interesantne poslovne predloge). :lol:

Pa di si ti, Marsovka?:???: Nije lepo da te nema tako dugo.:blum3: Dobro je da Dum nije tu, opet bi te lažno optužila da si kriva za pucanje foruma. stink.

Ma taman si došla na vreme, sad počinje Titov, šizofreni - šou program.

Ne, ne, pozornica je samo tvoja, pokloni se i počni. yes3 :lol:

Znači, noćas ništa nisam propustila!
E moj Delija,
posle dovode u pitanje tvoje kvalitete a ovamo kad treba nigde nikog, SAMO DELIJA!:D

Jadan on, stvarno, svi ga muče... :lol:

Moje kvalitete u pitanje dovodi samo Tito, al ne treba uzeti za ozbiljno njegovo mišljenje, formira ga kako vetar duva, a i vrlo često na forum dolazi tako što sebi ubrizga neku dozu ludila, pa i ne zna šta piše. stink.

Delija, ne otkrivaj nam svoj recept za uspešan boravak na forumu. stink. Mislili smo da je tvoja ponašanje uzrokovano nekim misterioznim faktorima, kad ono doping, ubrizgavanje koječega... :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne, ne, pozornica je samo tvoja, pokloni se i počni. yes3 :lol:
Jadan on, stvarno, svi ga muče... :lol:

Delija, ne otkrivaj nam svoj recept za uspešan boravak na forumu. stink. Mislili smo da je tvoja ponašanje uzrokovano nekim misterioznim faktorima, kad ono doping, ubrizgavanje koječega... :lol:

Vidim ja da si ti pacijent, koga je teško staviti pod kontrolu. stink. Opet sve same laži, al ne zameram ti mnogo, takvo je vreme, budale se sve više gomilaju. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Vidim ja da si ti pacijent, koga je teško staviti pod kontrolu. stink. Opet sve same laži, al ne zameram ti mnogo, takvo je vreme, budale se sve više gomilaju. :lol:

Vala jes, u pravi si, svako malo vidim nekog pacijenta i budalu, maskiranog u uniforme jednog engleskog kluba. :lol:

Nego, gde nestade Marsovka?:???:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Vala jes, u pravi si, svako malo vidim nekog pacijenta i budalu, maskiranog u uniforme jednog engleskog kluba. :lol:

Nego, gde nestade Marsovka?:???:

Opet ti ne zameram mnogo, vidi se da ti je neki osigurač u mozgu u kvaru. stink.
Mars verovatno ne želi da posmatra ovu našu borbu, delujemo ko dva jarca na brvnu. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nestala u vrtlogu "ERORA"! Nije vredelo ni što sam skrenula levo kod Albukerkija!
Druže Tiiiitooooo! shout vidi kakav nam je smajlić!:D
Praviću se da nisam videla reči koje razmenjujete, vi dečaci iz jednog klana!:beee:

Marsovka, dal si ti sigurna da si skrenula levo kod Albukerkija? Primetio sam da često tu pogrešno skreneš, zaboravljaš da su neki vandali (poput Delije) stink. okrenuli tablu naopako, pa je sad levo-desno, a desno-levo.wacko2 stink. A smajlić nam je promenjen, al nije loš... shout

Ma ne brini za Deliju, pod kontrolom je on, dozira mu čika doca lekiće, sve je kako treba. yes3 :lol:

Opet ti ne zameram mnogo, vidi se da ti je neki osigurač u mozgu u kvaru. stink.
Mars verovatno ne želi da posmatra ovu našu borbu, delujemo ko dva jarca na brvnu. :lol:

Nemoj da si prevrtljiv, do juče si bio ovan, a sad se prešaltovao na jarca. :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Duša me boli kad vidim!:clapping:
Da vas ne znam - rekla bih Bože sačuvaj! Ovako- ćutim i trpim! :lol:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Marsovka, dal si ti sigurna da si skrenula levo kod Albukerkija? Primetio sam da često tu pogrešno skreneš, zaboravljaš da su neki vandali (poput Delije) stink. okrenuli tablu naopako, pa je sad levo-desno, a desno-levo.wacko2 stink.
Vidim ja nešto čudno se dešava al' nisam znala šta! :lol: Sledeći put ću da skrenem "pogrešno"!:D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Odoh sad na spavanje! I neću da virim, nisam ja draga Dum.
A i ko zna šta bi sledeće rekli jedan drugom!

Laku noć dragi moji! I nema ovoga:aikido:... ni ovoga:angfdl:
... ni ovoga:assassin:

make-me-smile.jpg

Natrag