Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma kakav ''maloprodavac''...
Ja sam ti ''glavni distributer''.....Znaš koliko ima tih što k....u....:lol: Vodim računa da ''pokrijem'' celo tržište, da slučajno neko ne ostane ''nepodmiren''...:lol:

(Bože sačuvaj o čemu mi ''bulaznimo''...:lol:)

To je jako inspirativna tema, a tržište tim proizvodima posve nezasićeno, naročito ovo forumsko... :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisi ti mene shvatio...Mi samo papir proizvodimo...Ne pratimo naše ''korisnike''....Ko bi to sve pratio..:lol:

Ja sam mislio da vaša firma radi po modernom, integrisanom sistemu, da pratite sve relevantne faktore, "od njive do trpeze"... I posle trpeze, kada se najčešće "stvara" ključna "informacija" za vas. :lol: Eto ti ideje, da napravite reprezentativan uzorak i tako unapredite poslovanje. yes3 :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam mislio da vaša firma radi po modernom, integrisanom sistemu, da pratite sve relevantne faktore, "od njive do trpeze"... I posle trpeze, kada se najčešće "stvara" ključna "informacija" za vas. :lol: Eto ti ideje, da napravite reprezentativan uzorak i tako unapredite poslovanje. yes3 :lol:
Ma jok..nama je samo bitan ''kvantitet''...Kome je do ''kvaliteta kad ''zagusti''......:D

Bolje da idem...Opasno lupetam...:lol:

Ali i inače moram da idem...Rani se...
Pozdravljam te...
:hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma jok..nama je samo bitan ''kvantitet''...Kome je do ''kvaliteta kad ''zagusti''......:D

Bolje da idem...Opasno lupetam...:lol:

Ali i inače moram da idem...Rani se...
Pozdravljam te...
:hi:

Dobro, ali nezadovoljne mušterije su put ka propasti. yes3 stink.

Ajde, samo ti rani, i ja ću se valjda probuduti do vaterpola. :D Pozdrav, Dum... :hi:

P.S. Ne znam zašto mi je ovaj klip pao na pamet, al eto... :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pa jeste! Ja stigla a vi sad kud koji! Posle kažete da me ne izbegavate!smile3
A tek sad videh i što činite!?:beee::beee:

Poslednja izmena:
Natrag