Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Auuuuuuuuuu, nije se valjda naljutio moj : najlepši, najpametniji, najbolji, naj....naj....naj...naj....drug....stink.

Sad će tebi tvoja drugarica da pokloni bombone za ''grlo'', da malo prodišeš..Vidim da se gušiš od tuđeg uspeha..Znam znam..Teško je to...:lol:

Što da se gušim na tvoj uspeh koji je falsifikat. stink. Taj tvoj uspeh je kao falš roba, kojoj je odavno istekao rok upotrebe, samo ti to još niko nije rek'o. stink.
son-162.html
son-162.html

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Što da se gušim na tvoj uspeh koji je falsifikat. stink. Taj tvoj uspeh je kao falš roba, kojoj je odavno istekao rok upotrebe, samo ti to još niko nije rek'o. stink.
son-162.html
son-162.html
Ja sam zbog tebe...lagala (najlepši, najbolji) i ''veličala'' (naj naj naj)...a ti meni tako..supan2....Mogao si i ti lagati malo, nego...supan2

Jedva sam pronašla te ''bronhi'' sa odžačarom...Vrati mi moje bomboneee:grin:

:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja sam zbog tebe...lagala (najlepši, najbolji) i ''veličala'' (naj naj naj)...a ti meni tako..supan2....Mogao si i ti lagati malo, nego...supan2
Ganula si me u srce ovom tvojom žalopojkom, a lepo sam ti rek'o da sam mnogo osećajan i emotivan. Jaooooo, suze mi pođoše. :clapping: stink.

Jedva sam pronašla te ''bronhi'' sa odžačarom...Vrati mi moje bomboneee:grin:

:lol:

Evo ti
188132_193825280639515_6081854_q.jpg
ostala mi samo jedna. stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ganula si me u srce ovom tvojom žalopojkom, a lepo sam ti rek'o da sam mnogo osećajan i emotivan. Jaooooo, suze mi pođoše. :clapping: stink.

Uh, rasplaka i mene..:clapping:...Ja sam poznata po tome što mi je ''empatija'' jako razvijena, pogotovo prema tebi...
Evo, ''obriši'' suzice...stink. :lol:

news_25316.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dum, pravi si mu poklon dala, čovek nekad toliko k*nja da mu je i ta jedna rolna malo. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A, dobro, ja reko da nisi "maloprodavac"... Pošto prodaješ na komad... :mrgreen:
Ma kakav ''maloprodavac''...
Ja sam ti ''glavni distributer''.....Znaš koliko ima tih što k....u....:lol: Vodim računa da ''pokrijem'' celo tržište, da slučajno neko ne ostane ''nepodmiren''...:lol:

(Bože sačuvaj o čemu mi ''bulaznimo''...:lol:)

Natrag