Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma kakvi ko bi zavideo tvojoj poražavajućoj karijeri :lol:
Aha...Tu sam te ''upecala'' znači priznaješ da imam ''karijeru''...:lol:

Moram da idem...ne vredi, ja sam ''radnička klasa u rukama mrskih upravitelja'' i zato moram da idem na spavanje, da bih ujutru bila sveža za ''rmbačenje''....:lol:

:hi:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Aha...Tu sam te ''upecala'' znači priznaješ da imam ''karijeru''...:lol:

Moram da idem...ne vredi, ja sam ''radnička klasa u rukama mrskih upravitelja'' i zato moram da idem na spavanje, da bih ujutru bila sveža za ''rmbačenje''....:lol:

Imaš, kakva je takva je :lol:
Nisi jedina ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da neku paru zaradimo i na EPP.
Nisam baš sigurna da ova reklama ''obećava''...Nekako je ta banka sumnjiva, a ova DeriDeri je pravo čudo...Mi smo baš od poverenja...
''Jer mi smo tu za VAS''...:lol:

Ma ona je Death i dalje ubeđena da će postati slavna, zaodenula se nekim optimizmom bez pokrića. stink.

Koja si ti ''buljina''....:lol:
Dosadaaan...Ti si spreman da me ubediš da sam neuspešna, iako mi sve ''cveta''...Ljubomoran si ko ''pseto''....:lol:

Ok, ali nije fer da ćutimo ako vidimo da joj ne ide...možda je ona sve to sama mogla da primeti ali treba joj pomoći da se izvuče iz ove neugodne pozicije stink.

Jao, ti da mi pomažeš...Ti bi me i u ''bunar'' gurnuo samo da možeš....Znam ja takve kao ti, koji kao priteknu u pomoć, a jedva čekaju da ''padneš sa petog sprata''....:lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Zarad mira na forumu, neću reagovati na ove uvrede samoproglašene zvezde. stink.

Auuuuuuuuuu, nije se valjda naljutio moj : najlepši, najpametniji, najbolji, naj....naj....naj...naj....drug....stink.

Sad će tebi tvoja drugarica da pokloni bombone za ''grlo'', da malo prodišeš..Vidim da se gušiš od tuđeg uspeha..Znam znam..Teško je to...:lol:
negro1.jpg

Natrag