Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije istina..To vi ''zlobnici'' naslućujete nešto što ne postoji...:lol:Dum, ne vredi, moraš nešto pod hitno da preduzmeš...popularnost ti bledi...nije zlato sve što sija :lol:
Nije istina..To vi ''zlobnici'' naslućujete nešto što ne postoji...:lol:
Slabo sam na netu, pa su ljudi razočarani što me nema...Razumeš..to je zbog toga...yes3
Nema opravdanja, popularnost postoji ili ne postoji...svi pokušaji oživljavanja nepostojećeg padaju u vodu. Što pre se pomiriš sa realnošću pre ćeš se vratiti na vrh, to ti je moj prijateljski savet stink.
Hvala ''prijatelju'' stink...
A da ti nisi od onih prijatelja koji jedva čekaju da ''komšiji crkne krava''?..:lol:
Ta tvoja ''zabrinutost'' me je toliko ''pogodila'', da sam odlučila da odem da spavam...Svaku ''brigu'' treba prespavati...:lol:Nema na čemu stink.
Ma kakvi, samo sam zabrinut za tvoju medijsku budućnost. Nekako mi žao da tek tako propadneš stink.
Dum, siguran sam da ćeš posle (ne)prespavane noći bolje razumeti moje prijateljske savete stink.
Mars, nemoj sad da nas izdaš. Dum je očigledno posustala i moraš da joj pomogneš makar i lažući ali da poveruje da ima nade da bude poznata
Poznato je da forum "puca" kad se pojavim, pa se zaglavim prijavljena,
a da ne pominjem štetu zbog onemogućavanja drugih članova u obožavanju drage Dum!
I Delije, i Death-a, i druga Tita...
CCCCCC...Nikako da zapamtiš....Ne kroz novac Death, kroz zlato.....:lol:
Opasno me izazivaš..., al' imaš sreće, ne stojim ti nešto ''sa vremenom'' ovih dana...Ne mogu da ti posvetim nijednu ''naslovnicu''...Nemam kad' :lol:
Drago mi je da ''napredujem'' i da je moja ''populanrost'' dostigla ''vrhunac'', jer vidim da su i starije gospođe čule za mene..Tvoja ''ljubomora'' nikako ne može biti prepreka mom daljem napretku...yes3