Član
- Učlanjen(a)
- 03.12.2009
- Poruka
- 5.036
A skoro je uspela da me ubedi da forum puca kad se ja pojavim! CCC :ugeek::lol:Molim administratore da kazne Dum, jer forum ne može da svari ovoliku proizvodnju laži, zato i ''puca'' svaki dan. :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A skoro je uspela da me ubedi da forum puca kad se ja pojavim! CCC :ugeek::lol:Molim administratore da kazne Dum, jer forum ne može da svari ovoliku proizvodnju laži, zato i ''puca'' svaki dan. :lol:
Ma kakvi, ''uterao si mi strah u kosti''....:lol:Sendina parola: Sve ja mogu, sve ja umem, nije važno da l' razumem. :lol:
Moguće je da forum ''puca'' zbog mene...al' ti si ga ''dokusurila''......:lol:A skoro je uspela da me ubedi da forum puca kad se ja pojavim! CCC :ugeek::lol:
Pa nije baš da ''sluša'', ali eto...malo mu ''tepam'', malo mu dam neki ''kompliment'' i on posle ''šljaka'' bez greške...:mrgreen:
Pa jeste...Nekim ljudima poloniš piće, nekim hranu, nekima dobar cd, a njemu je dovoljno reći da je ''lep i da ga svi vole'' i sve dođe na svoje mesto...Znači, provalila si kako "radi"? :mrgreen: Pa da, Delija ti je predvidiv kao Milka Canić, znam mu sve priče. yes3 :mrgreen:
, a njemu je dovoljno reći da je ''lep i da ga svi vole'' i sve dođe na svoje mesto...
:lol:
Pa gde to reče...., može nas ''provaliti'', pa posle moram da smišljam drugu taktiku... :lol:Hvala bogu te on takve dezinformacije uzima zdravo za gotovo. :lol:
Pa gde to reče...., može nas ''provaliti'', pa posle moram da smišljam drugu taktiku... :lol:
p.s naravno, zahvalnice nemam....nažalost...
Čujemo se, palim sad, pozz. :hi:reći da je ''lep i da ga svi vole'' i sve dođe na svoje mesto...
:lol:
Znači, provalila si kako "radi"? Pa da, Delija ti je predvidiv kao Milka Canić, znam mu sve priče.