Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A jesi znala da redovno posecuje PDF "Klub za zene"? :lol:
Sad rizikujemo zajedno, resih da solidarisem sa tobom :D
Sendi, šta bih ja bez tebe....Ti si moj drugi ''par očiju'', ono što ja ne zapazim, ti mi otkrivaš, zajedno činimo savršenstvo..:lol:
Nisam to znala, da li je više na ''kukičenju'' ili na ''specijaliteti iz Delijine kuhinje''? :lol:

Pa ti si osoba koja sa puno osećajnosti piše o drugim forumašima.
Naravno da sam osećajna...Ostljiva sam na ''zlato''.....:lol:

p.s. moju osećajnost sam nesebično pokazala na temi :Hteo bih da kažem članu...:mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne posećujem ja taj klub, jer ne bih mogao da se odbranim od hvalospeva. :mrgreen: Postao sam tvoja droga koju redovno konzumiraš, čak ti se i priviđam. :mrgreen: Auuu Sendi, desilo se ono čega sam se plašio. Predozirana od mojih slatkorečivih komentara na tvoj račun, opčinjena sa mnom, počela si da haluciniraš. :lol:

Aha, ti se obicno branis od hvalospeva... Nego, ne zalazim ni ja tamo, to mi rece Tito pre neki dan da te redovno vidja tamo pa mi tek sad neke stvari nisu jasne :???: . Jao, ima ona narodna, mrzi me da kopam, ionako redosled nije bitan, svodi se na isto... ) al' ide nekako "mnogo mi se svidjas, vec mi se prividjas..." :D

Sendi, šta bih ja bez tebe....Ti si moj drugi ''par očiju'', ono što ja ne zapazim, ti mi otkrivaš, zajedno činimo savršenstvo..:lol:
Nisam to znala, da li je više na ''kukičenju'' ili na ''specijaliteti iz Delijine kuhinje''? :lol:

Nemoj da si skromna, znas i sama da ti uvek sve zapazis :acute:. To sto mi cinimo zajedno je neopisivo, kakvo savrsenstvo :lol:
Ma ima ga na svim temama, jos je trazio da bude urednik tamo ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nemoj da si skromna, znas i sama da ti uvek sve zapazis :acute:. To sto mi cinimo zajedno je neopisivo, kakvo savrsenstvo :lol:
Ma ima ga na svim temama, jos je trazio da bude urednik tamo ;)
E ako on slučajno bude ''urednik''..ja ću se sesuicide_fool-edit definitivno...

Mada kada bolje razmislim, ne bi bilo loše da baš on bude urednik....Možda se otvori novi podforum..Delija-ljubav prema sebi i drugih prema meni...:roll:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E ako on slučajno bude ''urednik''..ja ću se sesuicide_fool-edit definitivno...

Mada kada bolje razmislim, ne bi bilo loše da baš on bude urednik....Možda se otvori novi podforum..Delija-ljubav prema sebi i drugih prema meni...:roll:

Sto bi se otvarao novi podforum kad on to ionako pise gde stigne? Mada, ne bi bilo lose, bar ne bi "sejao" na sve strane, imao bi svoj omiljeni kutak i stalno pratio broj pregleda :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Džaba toliko hvališ Dum tvoju drugaricu Sendi, jeste ona urednik, ali nema mnogo uticaja da urgira da ti nadenu VIP titulu. :mrgreen:
I ja nemam ambiciju da budem urednik. yes3 Lepo ja rekoh pre neki dan, prekomerno si samozaljubljena, ja verujem da ti i svoj avatar glancaš svakog dana. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sto bi se otvarao novi podforum kad on to ionako pise gde stigne? Mada, ne bi bilo lose, bar ne bi "sejao" na sve strane, imao bi svoj omiljeni kutak i stalno pratio broj pregleda :D
Ma ne znam...Ipak ga ja vidim kao velikog urednika (jes' da to ne mogu da podnesem, al' šta da se radi...:lol:), podforuma...pod nazivom MOJ PODFORUM....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Džaba toliko hvališ Dum tvoju drugaricu Sendi, jeste ona urednik, ali nema mnogo uticaja da urgira da ti nadenu VIP titulu. :mrgreen:
I ja nemam ambiciju da budem urednik. yes3 Lepo ja rekoh pre neki dan, prekomerno si samozaljubljena, ja verujem da ti i svoj avatar glancaš svakog dana. :lol:

Delija, citiram te ali bih, ustvari, da pitam Dum shvata li ona sta si hteo da kazes... Sta se ovde na koga odnosi... :???: Manje ti da provodis vremena napolju po ovoj vrucini, postajes konfuzan a znas da meni nekad treba da se crta :blum3: :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775

:lol:

I ne samo to...Otkuvavam ga na 90 stepeni sa sve Arielom, a onda ga stvaljam u Lenor omekšivač....Posle ga sušim...(naravno, kada radim tako nešto uzimam slobodan dan , jer hoću da mu posvetim maximalnu pažnju...:lol:)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma ne znam...Ipak ga ja vidim kao velikog urednika (jes' da to ne mogu da podnesem, al' šta da se radi...:lol:), podforuma...pod nazivom MOJ PODFORUM....:lol:
Ma jok, otvarao bih teme samo o tebi, jer kad si u pitanju ti, nikad nemam krizu inspiracije. :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Delija, citiram te ali bih, ustvari, da pitam Dum shvata li ona sta si hteo da kazes... Sta se ovde na koga odnosi... :???: Manje ti da provodis vremena napolju po ovoj vrucini, postajes konfuzan a znas da meni nekad treba da se crta :blum3: :D
Znam, a i vidim da si opet zbunjena, to se već otrglo kontroli, tako da nemam nameru ni da ti objašnjavam. :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma Delija već krizira...Postaje diferencijalna jednačina sa 4 nepoznate....

Molim administratore ovog foruma, da nam nabave nekog dobrog prevodioca, koji bi bio u stanju da prevede i neprevodivo...:lol:

Natrag