Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma shvataju one, znaju da nije lako sa "buvama". Nego malo podivljaju kad ih prasimo pa ne znam kako ces ti to da sredis sa ovim tvojim "buvama" :???:
Jao, draga moja, ma nisi ni svesna kakav mi je sladak kad se napuderise yes3 . Nego drzi u tajnosti svoj carobni prah, kaze ne moze niko da bude kao on ili, taman posla, jos lepsi yes3 :D
Ma znam da ''podivljaju'' kad se malo ''zapraše''...Ipak moram nešto drugo smisliti, jer će na njih ovaj prašak da deluje još više ''stimulativno''...Ko će to posle ''pohvatati''...:lol:
Imaš li ti neki drugi predlog, alo da ne narušimo Delijinu lepotu...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma shvataju one, znaju da nije lako sa "buvama". Nego malo podivljaju kad ih prasimo pa ne znam kako ces ti to da sredis sa ovim tvojim "buvama" :???:
Jao, draga moja, ma nisi ni svesna kakav mi je sladak kad se napuderise yes3 . Nego drzi u tajnosti svoj carobni prah, kaze ne moze niko da bude kao on ili, taman posla, jos lepsi yes3 :D
Ma znam da ''podivljaju'' kad se malo ''zapraše''...Ipak moram nešto drugo smisliti, jer će na njih ovaj prašak da deluje još više ''stimulativno''...Ko će to posle ''pohvatati''...:lol:
Imaš li ti neki drugi predlog, ali pazi da ne narušimo Delijinu lepotu...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da li si ti pogledao na temi ''Šta vas danas muči'', kako smo te moj drug Delija i ja bodrili :lol:

Mnogo mi je drago da si se ''skinuo'' sa lekova, vidim da ti je sad ''jezik profunkcionisao''....:lol:
Naravno da je sve OK...Vidiš da nisi mogao da izdržiš a da mi ne dođeš u posetu...:mrgreen:
Dobrodošao...yes3

Ne čitam te teme gde se uvlačiš naivnim NeMasterima :mrgreen:
Gde sad da propustim posetu kada ti pada popularnost u situaciji kada tema komotno može da promeni naziv u Dum - Odbrana i poslednji dani , kao onaj album Idola :lol:....... pa bih usput iskoristio priliku da ti posvetim A1-Kenozoik :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne čitam te teme gde se uvlačiš naivnim NeMasterima :mrgreen:
Gde sad da propustim posetu kada ti pada popularnost u situaciji kada tema komotno može da promeni naziv u Dum - Odbrana i poslednji dani , kao onaj album Idola :lol:....... pa bih usput iskoristio priliku da ti posvetim A1-Kenozoik :lol:
Nemaš ti pojma...Sve ''zvezde'' imaju ''uspone i padove''...Tako i ja :lol:

Pozdrav svima :hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Imaš li ti neki drugi predlog, ali pazi da ne narušimo Delijinu lepotu...:lol:

Pametno razmisljas, Dum yes3 , nije mi palo na pamet kakav bi tek tad haos nastao, kad "divlji" jos vise podivljaju :D
Ovo bi ti i on rekao: Moju iskonsku lepotu ( uz jos filovanja... ) niko ne moze da narusi :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ju-hu, evo i Delije :D
zn6uqp64.gif
190420
190420
Hvala. yes3 :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hvala. yes3 :mrgreen:

E, kad smo te tako lepo docekale red je da nam otkrijes tajnu tvoje lepote i koji puder koristis, necemo nikome da kazemo yes3. Znas onaj sto ti lepo prekriva crvenilo kad se postidis... :D
Joj, sto mi se ne svidjaju ovi smajlici wacko2 wacko2

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
E, kad smo te tako lepo docekale red je da nam otkrijes tajnu tvoje lepote i koji puder koristis, necemo nikome da kazemo yes3. Znas onaj sto ti lepo prekriva crvenilo kad se postidis... :D
Joj, sto mi se ne svidjaju ovi smajlici wacko2 wacko2
Ne koristim ja puder. yes3 Moja muževna glava, vragolasti osmeh, daju plemeniti čar i posebnost mojoj pojavi. yes3 :mrgreen:

Natrag