Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pametno razmisljas, Dum yes3 , nije mi palo na pamet kakav bi tek tad haos nastao, kad "divlji" jos vise podivljaju :D
Ovo bi ti i on rekao: Moju iskonsku lepotu ( uz jos filovanja... ) niko ne moze da narusi :lol:
Ne znam Sendi, da li sam ti rekla, ali Delija redovno posećuje ''kozmetičarke''...Vodi računa o svom ''tenu'', a naročito o ishrani...Sve za lepotu...:mrgreen: :lol:

Dum, Sendi...mnogo sam vas se uželeo...Svaki trenutak proveden bez vas mi je kao pusta godina...
Ne brini Delija tu smo....:( :lol:

Sta reci a ne zaplakati
I ja saosećam sa tobom...Previše sam osetljiva na Delijinu ''lepotu''....Bujica emocija navire....ne,...ne mogu dalje da pričam...
:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Zabrinuo sam se.wacko2

Znam da je sezona kiselih krastavaca, ali mi se čini da je promet u Klubu opao.yes3
A to znači da nešto treba preduzeti. Pa sam kontao. Dugo. I kreativno. I zaključio.

Nema boljeg lijeka nego privući u Klub mlade, lijepe djevojčice. Jer gdje ima lijepih djevojčica dođu i dječaci. A Bogami dođu i stari uspaljenci.:acute:

Pa predlažem Gazdarici sljedeće.

Da Deliji dozvoli da s desne strane od ulaza u klub (ovo je važno, s desne strane, jer za lijevu stranu smišljam specijalno iznenađenje) postavi svoj štand s kojim ove godine planira ići na more. Pa neka ga ovdje "uhoda".

O kakvom se štandu radi, vidi se na priloženoj reklamnoj fotografiji. :opaaa:
Mislim da bi postavljeni štand ispunio svoju svrhu časkom.
Već prvih dana.:D:D:D

80775098.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Koliko Kantona ceni Dum, to je pokazao na delu. yes3 Slika sve govori.yes3 :mrgreen:

13019971391238335309048.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Zabrinuo sam se.wacko2

Znam da je sezona kiselih krastavaca, ali mi se čini da je promet u Klubu opao.yes3
Ne moraš baš ''naglas'' da je promet pao...:lol:To su samo trenuci slabosti i nedostatak slobodnog vremena....yes3 Tačno je da je sezona kuvanja sltakog i džema, ali nisam sigurna koliko muški članovi kluba učestvuju u tome...Pogotovo, Delija, znaš on pazi na svoj ''ten'', vodi računa da ga ''para'' ne ''dokači''...:mrgreen:

Naravno da je Deliji sve dozvoljeno...yes3

Međutim, ono što je meni odavde najveći problem, ja uopšte ne znam o kakvoj slici se radi, jer je ne vidim...Tek kad dođem kući...:???:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam Sendi, da li sam ti rekla, ali Delija redovno posećuje ''kozmetičarke''...Vodi računa o svom ''tenu'', a naročito o ishrani...Sve za lepotu...:mrgreen: :lol:
I ja saosećam sa tobom...Previše sam osetljiva na Delijinu ''lepotu''....Bujica emocija navire....ne,...ne mogu dalje da pričam...

Ma neki dan me pita koje su maskare dobre, kaze, ona koju je koristio razlije mu se po ovoj vrucini i kad pocne da place od srece kad vidi slike njegovih omiljenih cesto pominjanih... :D Pa jos kad nabaci taj divlji pogled grubijana a ima osetljive oci... :D
I nemoj, Dum, zivota ti, dovoljno sam prica a mislim da je vecina nas osetljiva na Delijinu... uh, lepotu :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidim ja da ti najviše vodiš računa, da te para ne otkači. :mrgreen: Samo ti uživaj Dum, može se primetiti, da si srećna do suza, otvaranjem ove teme. :mrgreen:
Tačno, toliko sam srećna zbog ove teme, da sam Cantoninu sliku, uokvirenu u pozlaćen ram, okačila u svoju sobu, tako da mogu svaki dan da mu se zahvaljujem...Ma do neba sam zahvalna...Evo ''vinuh'' se međ' same ''zvezde''.:lol:

I nemoj, Dum, zivota ti, dovoljno sam prica a mislim da je vecina nas osetljiva na Delijinu... uh, lepotu :D
Meni je reakao, da leto ponajviše voli ''zbog maske od krastavaca''...:lol:

p.s.moguće je da će mi za ovo ''zavrnuti šiju'', ali bilo je jače od mene...:-|

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

A jesi znala da redovno posecuje PDF "Klub za zene"? :lol:
Sad rizikujemo zajedno, resih da solidarisem sa tobom :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

U bre Dum, ne brini, neću ti ništa.yes3 Pa ti si osoba koja sa puno osećajnosti piše o drugim forumašima. :mrgreen: Jedino nekad, u zanosu dokazivanja sebe, ne obraćaš pažnju šta pišeš, pa ti ne zameram mnogo na ovim lažima. yes3 :mrgreen:

A jesi znala da redovno posecuje PDF "Klub za zene"? :lol:
Sad rizikujemo zajedno, resih da solidarisem sa tobom :D
Ne posećujem ja taj klub, jer ne bih mogao da se odbranim od hvalospeva. :mrgreen: Postao sam tvoja droga koju redovno konzumiraš, čak ti se i priviđam. :mrgreen: Auuu Sendi, desilo se ono čega sam se plašio. Predozirana od mojih slatkorečivih komentara na tvoj račun, opčinjena sa mnom, počela si da haluciniraš. :lol:

Natrag