Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma Delija već krizira...Postaje diferencijalna jednačina sa 4 nepoznate....

Molim administratore ovog foruma, da nam nabave nekog dobrog prevodioca, koji bi bili u stanju da prevedu i neprevodivo...:lol:
Molim administratore da kazne Dum, jer forum ne može da svari ovoliku proizvodnju laži, zato i ''puca'' svaki dan. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Molim administratore da kazne Dum, jer forum ne može da svari ovoliku proizvodnju laži, zato i ''puca'' svaki dan. :lol:
Svojom ''hvalisavošću'' iziritirao si kompletnu tehniku....Došlo je do potpunog kolapsa....Takve kao ti treba ''proterati'' u izdovjeni deo...
''Samo za zaljubljenike sebe''...:lol:

Molim administratore da otvore podforum samo za Deliju, ali da mu uvedu pravilnik pisanja, taj ne zna da stane kad priča o sebi...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma Delija već krizira...Postaje diferencijalna jednačina sa 4 nepoznate....

Molim administratore ovog foruma, da nam nabave nekog dobrog prevodioca, koji bi bio u stanju da prevede i neprevodivo...:lol:

Takodje ne bi bilo lose da se ubaci i titl pa pusti masti na volju, ko god prevodio Delijine postove brzo bi zavrsio u nekoj ustanovi :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Svojom ''hvalisavošću'' iziritirao si kompletnu tehniku....Došlo je do potpunog kolapsa....Takve kao ti treba ''proterati'' u izdovjeni deo...
''Samo za zaljubljenike sebe''...:lol:

Molim administratore da otvore podforum samo za Deliju, ali da mu uvedu pravilnik pisanja, taj ne zna da stane kad priča o sebi...:lol:

Izritirala si ti forum svojom pričom da postaneš zvezda. :D Već sam ti reko, strpi se malo, stalno tražiš neku tajnu prečicu do uspeha. yes3 I forumu je od tvojih priča o popularnosti, postalo dosadno do zevanja, pa mora da odmara malo u toku dana. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Takodje ne bi bilo lose da se ubaci i titl pa pusti masti na volju, ko god prevodio Delijine postove brzo bi zavrsio u nekoj ustanovi :D
Sendi, može se primetiti, da je tebi neko ubrizgao novu dozu zbunjujućeg virusa. :lol:
Ja predlažem da ti i Dum odete u neku ustanovu, za lečenje od ljubomore. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Izritirala si ti forum svojom pričom da postaneš zvezda. :D Već sam ti reko, strpi se malo, stalno tražiš neku tajnu prečicu do uspeha. yes3 I forumu je od tvojih priča o popularnosti, postalo dosadno do zevanja, pa mora da odmara malo u toku dana. :lol:
Ja nikada ne pričam o popularnosti........samo o ''zlatu''......:lol: I ponekad o ''sandučetu''...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, može se primetiti, da je tebi neko ubrizgao novu dozu zbunjujućeg virusa. :lol:
Ja predlažem da ti i Dum odete u neku ustanovu, za lečenje od ljubomore. :lol:

Ma ne brine mene to, bar znam sta mi je ubrizgano, brinem ja za tebe... :blum3:
Ako nastavimo da se druzimo sa "nekima" i ja mislim da ce nam trebati lecenje, dobar psihicki odmor :blum3:

Ja nikada ne pričam o popularnosti........samo o ''zlatu''......:lol: I ponekad o ''sandučetu''...:lol:

Ponekad? :lol:
Kad smo kod toga, sta bi sa sanducetom, jel proradilo? :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sendina parola: Sve ja mogu, sve ja umem, nije važno da l' razumem. :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

To sam i ja tebe uredniče htela da pitam...''Hoću svoje pare, nećete da me prevarite...''...:lol:

Laku noć svima...:hi:

Šta je sad Dum, kad nisam tu, po Deliji ožeži, a kad se pojavi, onda Dum beži. :lol:

Poslednja izmena:
Natrag