Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prvo, jedna lepa pesmica za sve...

Zatim, pokloni...
Za Mars, da se čuva od sunca...

thumbnail.php

Za Tita, Deliju i Deatha....znam da skupljate...baš je to lepo...yes3

skoljke.jpg

Nadam se da nisu ženski...i ovo vam poklanjam...pa izaberite kome šta odgovara...:)

6241000121060.jpg

Za Cantonu...

sesir-slamnati-slika-7153780.jpg

Odmor proveden na najvišem novou...''Udri brigu na veselje''...Porazno je bilo predposlednjeg dana, kada su nas neki poznanici pitali, ''vi ste danas tek došli'', odmah smo znali da naša boja kože nije u skladu sa brojem dana koje smo proveli na moru, pa smo rešili da za dva dana ''pocrnimo''...Recimo da sam danas ''preplanula''...:lol:
Lepo sam se vladala, nisam vas osramotila...Samo jedno pivo dnevno...Ništa preterano...Lepo sam se sporazumevala sa strancima...Tipa, yes, ok, I understood...Kratko, ali efikasno...Niko me nije pitao za vas, nažalost, ali sam vas pominjala u nekoliko navrata...Naravno, istakla sam sebe kao posebnu osobu, vi ste tu odmah do mene...:lol:

Ajd, može se reći da si zaslužila odmor, ali samo zato da se tvoji robovi, pardon, klijenti, malo odmore i predahnu od tebe. stink. Kad se vratiš da si nam donela neke poklone... Ne prihvatam ništa simbolično, samo od 50 zlatnika pa naviše. yes3 :D
Oduvek sam znala, da ljude ceniš ''kroz dinar'', samo sam čekala da pokažeš svoje pravo lice...Nisi mogao da izdržiš...:lol:

Verovatnoća da se to dogodi je ista kao i dobiti sedmicu na lotu. stink.
Klasičan oblik skrivenog kockara, ništa da uloži, a mnogo da dobije...Ako hoćeš dobitak na lotou, moraš i da uložiš (škrti stvoru, ležiš na evrima)...:lol:

Da vidimo kako bi to u praksi izgledalo. :???:
Slobodno jednom odgledajte izvlačenje, pa onda zapišite vaše brojeve. :(
Nedovoljan mi je taj broj kombinacija, od preko 1.ooo.ooo, ipak tu postoji mogućnost da neko i dobije...Dobra ti je ideja, samo ako bi mogao neki loto sa 10.000.000 kombinacija, to bi bilo pravo rešenje za mene.....:lol:

Ja mislim da će se sa odmora vratiti neka nova Dum, nematerijalista, baš je briga za zlato i popularnost, vrlo prijatna i taktična na svaki oblik kritike, ni maloo sujetna kad je očigledno da ima neko bolji od nje u bilo čemu....ma da...dobiti sedmicu za ovo je smejurija stink.
Taman posla da budem nematerijalista...Pa moj zlantik je ko kuća, ja sam došla sa letovanja i mnogo se istrošila, mislim da ću tek sada biti pravi materijalista...Moram taj potrošeni iznos nekako nadomestiti...:lol:

Ma pustite te tra la la pesmice! :blum3:
Ova je za dragu Dum! :lol:
Mars, iskvarili su te ovi ''huligani''...:lol:

I ova je malo "oštrija". yes3
Video je snimljen da popularizira bankovnu štednju među crnačkim stanovništvom. :D
A bila sam ubeđena da si ti prava dobrica, kad i on...Znači, ne verujem...

I za sve od mene...

shoutshoutshout​

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa gde si Dum, forum je jedva izdržao tvoje odsustvo stink.
Verujem da si se dobro vladala i mudro uštedela veći deo zlata koje si ponela tj da si se pred put dobro opremila sa pršutom i sirom pa nisi morala da na moru kupuješ hranu :lol:

Evo za tebe jedna lepa pesmica yes3

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa gde si Dum, forum je jedva izdržao tvoje odsustvo stink.
Verujem da si se dobro vladala i mudro uštedela veći deo zlata koje si ponela tj da si se pred put dobro opremila sa pršutom i sirom pa nisi morala da na moru kupuješ hranu :lol:

Evo za tebe jedna lepa pesmica yes3
Ma ne, ja sam ti ''galantna'', ne štedim na odmoru...A pršutu sam kupila u povratku, da imam za puta...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Aha, tuj si Dummmm!:D:give_r:
Nisu me pokvarili samo zahtevam da i muzika bude u skladu sa
veličinom koju obožavamo na ovom mestu!:beee:
Čim si došla, počela sam da lupam po forumu! :???:
Dakle, Dum utičeš na moju opšte-poznatu "rečitost"!:lol:
Očekujem opširniji izveštaj sa odmora, a i neke sličice, znaš da si me učila da se ne zadovoljavam sa "malo"!:D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne vredi Mars, čim je Dum došla počeo forum da blokira...moraće da uplati neki zlatnik u dobrotvorne svrhe , nema joj druge :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ne vredi Mars, čim je Dum došla počeo forum da blokira...moraće da uplati neki zlatnik u dobrotvorne svrhe , nema joj druge :lol:

Ako je to problem onda će forum joooooš da blokira! :blum3:
Death, seti se nečeg realnog! :lol: Dum da uplati neki zlatnik, nema šanse!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A što si kupovala pršutu na strani zar nije vaša najbolja :acute:
Jeste naša najbolja, ali sam dala šansu i drugoj ''vrsti'', ali uglavnom kao utehu tipa :''Ipak je naša bolja''....:lol:

Očekujem opširniji izveštaj sa odmora, a i neke sličice, znaš da si me učila da se ne zadovoljavam sa "malo"!:D
Izvini, nisam se slikala u bikiniju, tako da su ostale slike potpuno nevažne...:lol:
Moram da vas pozdravim...
:hi:
Sutra ispravka....:)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav Dum. :hi:

Zatim, pokloni...
Al su ti pokloni, idi begaj. stink.

Nadam se da nisu ženski...i ovo vam poklanjam...pa izaberite kome šta odgovara...:)

6241000121060.jpg
Jeftine kape koje jesu muške, vidi se Dum da se još uvek, teško rastaješ od šuške. stink.

Klasičan oblik skrivenog kockara, ništa da uloži, a mnogo da dobije...Ako hoćeš dobitak na lotou, moraš i da uložiš (škrti stvoru, ležiš na evrima)...:lol:
Naravno da nekad treba i rizikovati. yes3 Odmah po tvom odlasku, ja i Tito smo ponudili forumašima kvotu 100:1. Ako nas daruješ skupim poklonima, na svaki uloženi zlatnik, dobiće sto zlatnika. Poznajući tebe, znali smo da će da nasednu i nismo se prevarili. yes3 Nastavljaš sa poklonima da cicijašiš, što se može i videti. Donela si nam školjke i neke kineske kape kupljenje na buvljaku. stink.

Natrag