Član
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poruka
- 4.679
A malo reklamica? yes3
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oduvek sam znala, da ljude ceniš ''kroz dinar'', samo sam čekala da pokažeš svoje pravo lice...Nisi mogao da izdržiš...:lol:Ajd, može se reći da si zaslužila odmor, ali samo zato da se tvoji robovi, pardon, klijenti, malo odmore i predahnu od tebe. stink. Kad se vratiš da si nam donela neke poklone... Ne prihvatam ništa simbolično, samo od 50 zlatnika pa naviše. yes3
Klasičan oblik skrivenog kockara, ništa da uloži, a mnogo da dobije...Ako hoćeš dobitak na lotou, moraš i da uložiš (škrti stvoru, ležiš na evrima)...:lol:Verovatnoća da se to dogodi je ista kao i dobiti sedmicu na lotu. stink.
Nedovoljan mi je taj broj kombinacija, od preko 1.ooo.ooo, ipak tu postoji mogućnost da neko i dobije...Dobra ti je ideja, samo ako bi mogao neki loto sa 10.000.000 kombinacija, to bi bilo pravo rešenje za mene.....:lol:Da vidimo kako bi to u praksi izgledalo. :???:
Slobodno jednom odgledajte izvlačenje, pa onda zapišite vaše brojeve.
Taman posla da budem nematerijalista...Pa moj zlantik je ko kuća, ja sam došla sa letovanja i mnogo se istrošila, mislim da ću tek sada biti pravi materijalista...Moram taj potrošeni iznos nekako nadomestiti...:lol:Ja mislim da će se sa odmora vratiti neka nova Dum, nematerijalista, baš je briga za zlato i popularnost, vrlo prijatna i taktična na svaki oblik kritike, ni maloo sujetna kad je očigledno da ima neko bolji od nje u bilo čemu....ma da...dobiti sedmicu za ovo je smejurija stink.
Mars, iskvarili su te ovi ''huligani''...:lol:Ma pustite te tra la la pesmice! :blum3:
Ova je za dragu Dum! :lol:
A bila sam ubeđena da si ti prava dobrica, kad i on...Znači, ne verujem...I ova je malo "oštrija". yes3
Video je snimljen da popularizira bankovnu štednju među crnačkim stanovništvom.
Ma ne, ja sam ti ''galantna'', ne štedim na odmoru...A pršutu sam kupila u povratku, da imam za puta...:lol:Pa gde si Dum, forum je jedva izdržao tvoje odsustvo stink.
Verujem da si se dobro vladala i mudro uštedela veći deo zlata koje si ponela tj da si se pred put dobro opremila sa pršutom i sirom pa nisi morala da na moru kupuješ hranu :lol:
Evo za tebe jedna lepa pesmica yes3
Ma ne, ja sam ti ''galantna'', ne štedim na odmoru...A pršutu sam kupila u povratku, da imam za puta...:lol:
Ne vredi Mars, čim je Dum došla počeo forum da blokira...moraće da uplati neki zlatnik u dobrotvorne svrhe , nema joj druge :lol:
Jeste naša najbolja, ali sam dala šansu i drugoj ''vrsti'', ali uglavnom kao utehu tipa :''Ipak je naša bolja''....:lol:A što si kupovala pršutu na strani zar nije vaša najbolja :acute:
Izvini, nisam se slikala u bikiniju, tako da su ostale slike potpuno nevažne...:lol:Očekujem opširniji izveštaj sa odmora, a i neke sličice, znaš da si me učila da se ne zadovoljavam sa "malo"!
Al su ti pokloni, idi begaj. stink.Zatim, pokloni...
Jeftine kape koje jesu muške, vidi se Dum da se još uvek, teško rastaješ od šuške. stink.Nadam se da nisu ženski...i ovo vam poklanjam...pa izaberite kome šta odgovara...
Naravno da nekad treba i rizikovati. yes3 Odmah po tvom odlasku, ja i Tito smo ponudili forumašima kvotu 100:1. Ako nas daruješ skupim poklonima, na svaki uloženi zlatnik, dobiće sto zlatnika. Poznajući tebe, znali smo da će da nasednu i nismo se prevarili. yes3 Nastavljaš sa poklonima da cicijašiš, što se može i videti. Donela si nam školjke i neke kineske kape kupljenje na buvljaku. stink.Klasičan oblik skrivenog kockara, ništa da uloži, a mnogo da dobije...Ako hoćeš dobitak na lotou, moraš i da uložiš (škrti stvoru, ležiš na evrima)...:lol: