Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nastavljaš sa poklonima da cicijašiš, što se može i videti. Donela si nam školjke i neke kineske kape kupljenje na buvljaku. stink.
:hi: Delija

Umro ''onaj čiko'' što prodaje...:lol:

Sram te bilo, umesto da vidim suze radosnice, koje teku niz lice jer ne mogu da se suzdrže od obradovanja što sam došla, a ti odmah ''Šta si mi kupila''? Šta ima da kupujem, donela sam vam ''pun kofer raspoloženja''....Sreću čine male stvari stink.

Neverovatno koliko je svet pun ''materijalista''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
:hi: Delija

Umro ''onaj čiko'' što prodaje...:lol:

Sram te bilo, umesto da vidim suze radosnice, koje teku niz lice jer ne mogu da se suzdrže od obradovanja što sam došla, a ti odmah ''Šta si mi kupila''? Šta ima da kupujem, donela sam vam ''pun kofer raspoloženja''....Sreću čine male stvari stink.

Neverovatno koliko je svet pun ''materijalista''....:lol:

Ma čim sam video da si se vratila, toliko sam se obradovao da je bio pravi pljusak suza radosnica. stink.

Jeste, svet je pun materijalista, i ljudi koje se iz nekih interesa druže sa osobama od kojih mogu imati koristi. Evo na primer ti, znaš da par nas ležimo na zlatu i evrima, i stalno gajiš nadu da ćeš se od nas ogrebati za neki zlatnik. stink. Provalio sam ja to odmah, tako da od mene nećeš dobiti ni jedan cent. stink.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nadam se da nisu ženski...i ovo vam poklanjam...pa izaberite kome šta odgovara...:)

6241000121060.jpg

Znao sam ja da neki vredniji poklon od tebe ne možemo očekivati, ali da nam pokloniš promo kačkete (Holcim itd.), e to je stvarno novi nivo piroćanizma. :lol:

Ma ne, ja sam ti ''galantna'', ne štedim na odmoru...

Lako je biti galantan sa tuđim parama. yes3 stink.

E, da, dobrodošla nazad, Dum. :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Delija, totalno si ''bezosećajan''....''Grubijanu jedan''.... Šta treba, da me ''pregazi'' kamion, da bi se ti malo sažalio i dao mi neku crkavicu...:lol:

Nije istina Tito, sve pare su pošteno zarađene i nisu tuđe, moje su....odnosno, kod mene su se nekako našle...:lol:

Samo kukate za ''poklone''....Šta god čovek da vam pokloni, vi nezadovoljni...:???:

images

Oktoberfest-waitress-5.gif

I nemoj da mi neko ''maniše''.....;)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ajd' daću ti, izvoli
Hotel-u-Veneciji-greskom-reklamirao-nocenje-za-jedan-cent-4.jpg
stink.
E ovo su pravi pokloni. yes3 Ja ću ovu plavušu drugu s desna. yes3 stink.
E baš ti hvala na toj ''krupnoj'' novčanici...Toliko me je taj tvoj gest ''ganuo'', da iz ovog momenta uzimam ''izlaznicu'', odoh kući da ''uživam'' u toj silnoj lovi...:lol:...Baš si se pretrgao...Nemoj više, ne mogu se navići....stink.
Drago mi je da ti se poklon dopao...Ali trebao si da odabereš ''pivo'', a ne plavušu...Ona nije bila na poklon, ona je samo držala pivo....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hvala Dum za ovaj drugi poklon, ja ću ovu crnku. :D Em je bolja od plavuša em ima više piva. stink.

Ona nije bila na poklon, ona je samo držala pivo....:lol:

Nemoj sama sebe da potkopavaš, taman smo pomislili da si galantna, a ti tako... :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Dum za ovaj drugi poklon, ja ću ovu crnku. :D Em je bolja od plavuša em ima više piva. stink.
Nemoj sama sebe da potkopavaš, taman smo pomislili da si galantna, a ti tako... :lol:
Eto, pametan izbor...Odabrao si ''crnku''...Normalno, racionalno razmišljanje...A ne ko ovaj Delija..stink. Osim toga, nekako su mi ove plavuše..pa ne znam...ko' da su ''operisani'' plavušani....Moguće je...:lol:

Pa dobro, eto poklonila sam vam sve zajedno sa ''ambalažom''...Valjda će biti dovoljno za sada....:lol:
Znam, znam...čudno je kako sam se ''promenila''...Sačekajte još, dan dva, dok se malo vratim u ''normalu'', pa ću opet biti ona stara Dum sa ''raznoraznim poklonima''...''Kad je beg bio cicija''...;)

Natrag