Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nju je izabrao Tito, verovatno je zinuo k'o som kad je video, onoj naivnoj budali ona deluje nevina k'o ovčica. :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ajmo još jednu turu...:lol:

81253.jpg

I još jedna.....:lol:

01%20Jen%20and%20Her%20Schooner%20of%20Beer.jpg

I samo za Maaaaarsssss :lol:

konobari-498.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Mislim da vas obožavam ali neću to da vam kažem zato što posle sve sazna ceo forum!:blum3:
Uopšte ne umete da budete diskretni!:D
Kako da se ne nasmejem?:beee:

Dum, hvala ti, tanjire ću vratiti kasnije! :lol: Šta ti je zdrava hrana!:lol:
Ma slobodno kaži Mars da nas obožavaš, Dum tada raste kao kvasac, ali nemoj nikako negativne komentare, tad je pod manjim stresom, k'o vampira da je ugledala. :lol:
Vidim da si dobila lep poklon, meni Dum poklanja neke strankinje a mogla je i meni neku zečicu u opancima i jelecima. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidim da si dobila lep poklon, meni Dum poklanja neke strankinje a mogla je i meni neku zečicu u opancima i jelecima. :lol:
Samo za tebe...Jelek i opanci.....:lol:.....
Ova je fina 100 %....

Devojka-Narodna-nosnja.jpg

Mislim da vas obožavam ali neću to da vam kažem zato što posle sve sazna ceo forum!:blum3:
Uopšte ne umete da budete diskretni!:D
Kako da se ne nasmejem?:beee:

Dum, hvala ti, tanjire ću vratiti kasnije! :lol: Šta ti je zdrava hrana!:lol:
Ostavila sam ti gore, nešto i za piće...Mislim ja na sve....:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ma slobodno kaži Mars da nas obožavaš, Dum tada raste kao kvasac, ali nemoj nikako negativne komentare, tad je pod manjim stresom, k'o vampira da je ugledala. :lol:

Kad ti kažeš Delija! Vidiš kakav poklončić si dobio a i ja! Posluga je :D nose kravate al' umesto "cipele s visoki sjaj" - opančiće!:D
Brinem za tebe Dum!:( Da te nije ujelo nešto na moru kad nemilice trošiš i poklanjaš?:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E hvala ti Dum na ovo ubavo devojče sa sela. yes3 Još ako ima veliko imanje i ako može da kešira moje potrebe, odmah ću je ženiti. yes3 :lol:
Znaš, malo me je iznenadila sa ovim ''crnim lakom za nokte'', ali to je valjda da ''složi'' sa nošnjom...:lol:

Ma mala je ''zmaj''...
Čuva ovce, ''redi vunu'',
na traktoru menja gumu....:lol:

Brinem za tebe Dum!:( Da te nije ujelo nešto na moru kad nemilice trošiš i poklanjaš?:lol:
Ma imam ''temperaturu'', još uvek sam pod ''nerazjašnjenim okolnostima''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kad ti kažeš Delija! Vidiš kakav poklončić si dobio a i ja! Posluga je :D nose kravate al' umesto "cipele s visoki sjaj" - opančiće!:D
Pa verovatno je Dum uzela neki kredit. stink. Ona je i popularnost uzela na kredit, i u stalnom je opadanju, verovatno nema više čime da je otplaćuje. stink. :lol:

Znaš, malo me je iznenadila sa ovim ''crnim lakom za nokte'', ali to je valjda da ''složi'' sa nošnjom...:lol:

Ma mala je ''zmaj''...
Čuva ovce, ''redi vunu'',
na traktoru menja gumu....:lol:
Ma imam ''temperaturu'', još uvek sam pod ''nerazjašnjenim okolnostima''....:lol:

Ma menjaću ja gume, a ona neka vozi traktor
i ponosno selom nek me prošeta, na motokultivator. :lol:

Laku noć Mars i Dum. :hi:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Laku noć Mars...:hi:
Evo jedna pesma za laku noć....:)