Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja ću to prepustiti Kantoni. yes3 On je dokazao da je njen najverniji fan, pravi joj reklame, bilborde...pretvorio se u EPP našoj drugarici Dum. :lol:
TTTCCCTTTCCCTCTCT Šta znači ''zavist i ljubomora''...Krivio ti je što ti nisi uspešan kao ja....:lol:

Hoćeš da zamolimo Cantonu da i tebi ''okači'' neki bilbord....Mada ne znam koliko bi to imalo efekta, ipak sam ja predodređena za ''uspeh'', a ti nisi....:beee:

:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum moraćeš malo više napora da uložiš da bi bila popularna...I Delija koji je puno brinuo o tvojoj karijeri prestao je da radi naslovnice. To ne ide na dobro, dao bih ti malo zlata ali šta vredi kad ćeš posle da kupiš em nepotreban em neispravan proizvod :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum moraćeš malo više napora da uložiš da bi bila popularna...I Delija koji je puno brinuo o tvojoj karijeri prestao je da radi naslovnice. To ne ide na dobro, dao bih ti malo zlata ali šta vredi kad ćeš posle da kupiš em nepotreban em neispravan proizvod :lol:
Ja mislim da si ti svoje ''zlatnike'' zakopao u bašti ispred kuće, i sad ga zalivaš ne bi li naraslo....:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja mislim da si ti svoje ''zlatnike'' zakopao u bašti ispred kuće, i sad ga zalivaš ne bi li naraslo....:lol:

Ja sam svoje zlatnike pošteno zaradio i čuvaću ih dok ne ne setim kako pametno da ih potrošim. Nadam se da ću i dalje biti na zemlji i da me neće ko tebe zahvatiti osećaj lažne popularnosti pa da kupujem veće poštansko sanduče za imaginarne fanove :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam svoje zlatnike pošteno zaradio i čuvaću ih dok ne ne setim kako pametno da ih potrošim. Nadam se da ću i dalje biti na zemlji i da me neće ko tebe zahvatiti osećaj lažne popularnosti pa da kupujem veće poštansko sanduče za imaginarne fanove :lol:
To nije bio osećaj popularnosti, to je bila potreba da se ''troše novci'', sa kojima nisam znala šta ću...Igrala, loto, donirala, potpisala Tita...Sve su to bile leeepeee investicije...Ali nažalost, kao i u svakom ''biznisu'' promašaja ima...
Žalila sam se na sve strane...Ništa nije vredelo...Pomirila sam se sa sudbinom, ali i sa nemaštinom...I gledam vas ''lovatore'', kako trpate ''zlatnike'' u slamaricu...Zlato koje nije investirano....je ''mrtvo zlato''....i ''prokleto''...
Prema tome Death, ti si vlasnik ''prokletih zlatnika'' i teraća te ''maler''...Zato bolje ''dreši kesu''...:lol:

koja je bre ta?
Lupila sam ti jedno ''hvala''...Nešto mi te bilo žao....Em ti nisu ukinuli profil, em moraš da trpiš moje prisustvo....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, može se primetiti, da je tebi neko ubrizgao novu dozu zbunjujućeg virusa. :lol:
Ja predlažem da ti i Dum odete u neku ustanovu, za lečenje od ljubomore. :lol:

Ovaj citat je "zaleteo" ovde a nemam pojma kako wacko2

Dum draga, kako si ti to podnela?:???: Osećam da ti se tresu ruke, srce ubrzano "tuče"...:roll:
Molim te, javi se, da znam da si dobro!yes3

Boze, Mars, pa kakvo je sad to pitanje?! A kako bi ti podnela ovako nesto? :acute: Pocinjem da sumnjam da "reklame" stvarno nemaju dovoljno efekta :???:
Ne brini, "svasta" je ona stoicki podnela, cekaj samo malo da se pribere pa eto nje :D

Lupila sam ti jedno ''hvala''...Nešto mi te bilo žao....Em ti nisu ukinuli profil, em moraš da trpiš moje prisustvo....:lol:

... em Delijino hvalisanje, ovaj, iznosenje istine o svojoj superiornornosti i popularnosti ( nesto ne bih ni da pominjem :blum3: )... Ma decko mi deluje dovoljno psihicki jak da sve to "podnese" :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kakvo je to pitanje? Ne verujem svojim očima! :lol:
Ko još ne zna ko je Dum?:beee:
Dum draga, kako si ti to podnela?:???: Osećam da ti se tresu ruke, srce ubrzano "tuče"...:roll:
Molim te, javi se, da znam da si dobro!yes3
Dobro sam Mars, dobro sam...;)

Lako sam podnela...Ja uvek imam ''osećaja'' za ljude koji se ne mogu ''izboriti'' sa vetrenjačama...
Ali moram da ti kažem, da moja ''popularnost raste''..Čak i oni koji ne žele da su na forumu, dođu u moj ''Klub''....
Za mene je to čast.....stink. ;)

I ne samo to, raspituju se za mene...:lol:

I feel good....:yahoo:

... em Delijino hvalisanje, ovaj, iznosenje istine o svojoj superiornornosti i popularnosti ( nesto ne bih ni da pominjem :blum3: )... Ma decko mi deluje dovoljno psihicki jak da sve to "podnese" :lol:
:hi:

Ma Delija se opasno ''osilio'', otkako je umislio da je ''centar sveta'', postao je nesnosan....:lol:

Poslednja izmena:
Natrag