Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Toga sam se i najviše bojala, al nema veze, ''ožeži''...:lol:Napisaću ja neku dobru himnu, koja će na najbolji mogući način da te promoviše na forumu, imaj poverenja u mene. yes3 :mrgreen:
Jao Mars, kako si se lepo potrudila, a ja namam zahvalnice...Kad su mi ove ''buve'' sve potrošile...:???:Ako sam ti rekla! Je l' da?
Nema šta da se plašiš, pa zar ne vidiš da ti celo vreme utirem put da postaneš mega zvazda. yes3:mrgreen:Toga sam se u najviše bojala, al nema veze, ''ožeži''...:lol:
Nego zaboravih da te pitam, kako bi u tom ''ribolovu'', ...pardon, na moru...:lol:
Pošto smo mi trenutno usamljeni u ovom Klubu, evo za Deliju pravog deliju jedno hladno...yes3
Pozdrav Delija! A mi se uplašili da te ne u'vate pirane!:vorred:Bilo je odlično, vatao sam ribe svaki dan. yes3
Pozdrav za drugaricu Mars. :hi:
Vrlo velikodušno od tebe. Hvala ti na takvom putu koji ''utireš'' za mene, ni ''trnje mu ravno nije''...:lol:Nema šta da se plašiš, pa zar ne vidiš da ti celo vreme utirem put da postaneš mega zvazda. yes3:mrgreen:
Bilo je odlično, vatao sam ribe svaki dan. yes3 :mrgreen:
Pozdrav Delija! A mi se uplašili da te ne u'vate pirane!:vorred:
Doboro, Death, nije loše...Može malo neki ''rock'' predlog...Ipak je ovo Klub, a ne ''jeftina'' kafana....:lol:
Nemoj da mi sramotiš Klub...:lol:
Vrlo velikodušno od tebe. Hvala ti na takvom putu koji ''utireš'' za mene, ni ''trnje mu ravno nije''...:lol:
Ti si mi glavni ''kamen spoticanja'', tvoj ''ego'' je toliko nametljiv, da ne mogu lako da dođem do izražaja...:lol:
Pa i jesu....U'vatile su njega pirane, krv mu popile, vidiš da ne zna šta priča..., a i nema mu ''labudice''...potpuno je van sebe...:lol:
Ma nemoj, a da ti pošaljem možda gajbu piva ili tako nešto, pa ćeš onda da mi predložiš neku pesmu od JK...Ne dolazi u obzir...Prvo predlog, pa posle piće...Dok se radi ne pije se...yes3Dum, važnija je sadržina od forme...a i šalješ koka kolu a očekuješ rok hit, pa gde to ima :lol:
Plus što moraš da pridobiješ široke mase a to se najbolje postiže narodnom muzikom, naročito posle objavljivanja ove sramotne fotografije :lol:
Odmah mogu da ti kažem da će u himni biti spomenuta tvoja drskost, želja za pažnjom, arogancija ..... i td. :mrgreen:
Mars ne slušaj Dum, sve što je loše na forumu potiče iz njene kuhinje. Još me i naziva buvom.sorry
Moraću da joj bacim jednu kletvu: Da Bog da Dum, ti se sanduče pokvarilo a Rajko ti ga popravljao. :lol:
Nema potrebe da me ''kuneš''...To sanduče i dalje ne radi...Rajko me '' ne čuje uopšte''...Doduše, jednu poruku sam poslala na pogrešnu adresu, pogrešila sam Rajka :lol: Možda je zbog toga ljut...:lol:Da Bog da Dum, ti se sanduče pokvarilo a Rajko ti ga popravljao. :lol: