Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Evo ti himna! Govori o tvojim obožavateljima a i o tebi!:blum3::blum3::blum3:

A možda više voliš...:dntknw:

Ako sam ti rekla! Je l' da?:D

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Napisaću ja neku dobru himnu, koja će na najbolji mogući način da te promoviše na forumu, imaj poverenja u mene. yes3 :mrgreen:
Toga sam se i najviše bojala, al nema veze, ''ožeži''...:lol:

Nego zaboravih da te pitam, kako bi u tom ''ribolovu'', ...pardon, na moru...:lol:

Pošto smo mi trenutno usamljeni u ovom Klubu, evo za Deliju pravog deliju jedno hladno...yes3

pivo.jpg

Ako sam ti rekla! Je l' da?:D
Jao Mars, kako si se lepo potrudila, a ja namam zahvalnice...Kad su mi ove ''buve'' sve potrošile...:???:

Pa ako si mi rekla, sad znam sve..:beee: Recimo, da je ova pesma od Ramonesa odlična, a i volim ih...Moramo tražiti još...Znaš, to mora biti baš upečatljivo...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Toga sam se u najviše bojala, al nema veze, ''ožeži''...:lol:

Nego zaboravih da te pitam, kako bi u tom ''ribolovu'', ...pardon, na moru...:lol:

Pošto smo mi trenutno usamljeni u ovom Klubu, evo za Deliju pravog deliju jedno hladno...yes3

beer.jpg
Nema šta da se plašiš, pa zar ne vidiš da ti celo vreme utirem put da postaneš mega zvazda. yes3:mrgreen:
Bilo je odlično, vatao sam ribe svaki dan. yes3 :mrgreen:
Pozdrav za drugaricu Mars. :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nema šta da se plašiš, pa zar ne vidiš da ti celo vreme utirem put da postaneš mega zvazda. yes3:mrgreen:
Bilo je odlično, vatao sam ribe svaki dan. yes3 :mrgreen:
Vrlo velikodušno od tebe. Hvala ti na takvom putu koji ''utireš'' za mene, ni ''trnje mu ravno nije''...:lol:
Ti si mi glavni ''kamen spoticanja'', tvoj ''ego'' je toliko nametljiv, da ne mogu lako da dođem do izražaja...:lol:

Pozdrav Delija!:D A mi se uplašili da te ne u'vate pirane!:vorred:

Pa i jesu....U'vatile su njega pirane, krv mu popile, vidiš da ne zna šta priča..., a i nema mu ''labudice''...potpuno je van sebe...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Doboro, Death, nije loše...Može malo neki ''rock'' predlog...Ipak je ovo Klub, a ne ''jeftina'' kafana....:lol:
Nemoj da mi sramotiš Klub...:lol:

Dum, važnija je sadržina od forme...a i šalješ koka kolu a očekuješ rok hit, pa gde to ima :lol:
Plus što moraš da pridobiješ široke mase a to se najbolje postiže narodnom muzikom, naročito posle objavljivanja ove sramotne fotografije :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Vrlo velikodušno od tebe. Hvala ti na takvom putu koji ''utireš'' za mene, ni ''trnje mu ravno nije''...:lol:
Ti si mi glavni ''kamen spoticanja'', tvoj ''ego'' je toliko nametljiv, da ne mogu lako da dođem do izražaja...:lol:

Pa i jesu....U'vatile su njega pirane, krv mu popile, vidiš da ne zna šta priča..., a i nema mu ''labudice''...potpuno je van sebe...:lol:

Odmah mogu da ti kažem da će u himni biti spomenuta tvoja drskost, želja za pažnjom, arogancija ..... i td. :mrgreen:
Mars ne slušaj Dum, sve što je loše na forumu potiče iz njene kuhinje. :D Još me i naziva buvom.sorry
Moraću da joj bacim jednu kletvu: Da Bog da Dum, ti se sanduče pokvarilo a Rajko ti ga popravljao. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, važnija je sadržina od forme...a i šalješ koka kolu a očekuješ rok hit, pa gde to ima :lol:
Plus što moraš da pridobiješ široke mase a to se najbolje postiže narodnom muzikom, naročito posle objavljivanja ove sramotne fotografije :lol:
Ma nemoj, a da ti pošaljem možda gajbu piva ili tako nešto, pa ćeš onda da mi predložiš neku pesmu od JK...Ne dolazi u obzir...Prvo predlog, pa posle piće...Dok se radi ne pije se...yes3

Mada, nije loša Šemsa, ona pesma ''Okreće se kolo sreće'', je vrlo poučna...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Odmah mogu da ti kažem da će u himni biti spomenuta tvoja drskost, želja za pažnjom, arogancija ..... i td. :mrgreen:
Mars ne slušaj Dum, sve što je loše na forumu potiče iz njene kuhinje. :D Još me i naziva buvom.sorry
Moraću da joj bacim jednu kletvu: Da Bog da Dum, ti se sanduče pokvarilo a Rajko ti ga popravljao. :lol:

Sve mi je jasno Delija!yes3 Vozač Milutin a majstor Rajko!wacko2
Još digla nos, ne valja ni jedna himna!:beee: Neću više da se trudim! Uopšte! :lol:

Natrag