Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Svratio sam na kratko, da drugarici Dum, donesem poklon koji su joj poslali Željko i Sale. yes3

imagesaasas.jpg

:mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Delija, lep si mi poklon dao, nema šta...Lepo sam se nasmejala...:lol:

Evo, nađoh ovo u novinama, baš se pitam kako je to moguće :dntknw::dntknw::dntknw:

delija-jul.png

:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Velikodušno od Delije! Nema šta!yes3
Dum, mislim da treba da budeš ponosna i da ti je ovo siguran znak
da si se vinula u neslućene visine!:crazy_pilot::crazy_pilot:
Evo i ja ću se ponositi! :lol:

(Šta mi bi?wacko2)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne vredi Mars ,ona sad nas ne čuje. Otkad je postala poznata ona samo želi da bude još poznatija, tome nema kraja :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Velikodušno od Delije! Nema šta!yes3
Dum, mislim da treba da budeš ponosna i da ti je ovo siguran znak
da si se vinula u neslućene visine!:crazy_pilot::crazy_pilot:
Evo i ja ću se ponositi! :lol:
(Šta mi bi?wacko2)
Hvala Mars...Eto, uvek sam se pitala da li je moguće leteti ''bez krila''...Moguće je...:lol: Sigurno će me Galileo pozvati da učestvujem u emisiji...Bože i ''nauka'' će biti zainteresovana za mene...:lol:

Ne vredi Mars ,ona sad nas ne čuje. Otkad je postala poznata ona samo želi da bude još poznatija, tome nema kraja :lol:

Ti mora da imaš lep ''ten''..Samo me ogovaraš i pričaš iza mojih leđa, a ovamo ''Dum ja te obožavam''...Ma 'ajde molom te...:lol:

Pozdrav :hi:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Ma čuje Death, gde ne čuje!:D:D Samim tim što smo ovde svesna je našeg obožavanja!yes3
Kako bi mogla da odoli? Jedino da ima neka banka samo za Dum!? Zlato za Dum!? :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hvala Mars...Eto, uvek sam se pitala da li je moguće leteti ''bez krila''...Moguće je...:lol: Sigurno će me Galileo pozvati da učestvujem u emisiji...Bože i ''nauka'' će biti zainteresovana za mene...:lol:

Istorija posebno...Staljinovo učiti, učiti...kod tebe važi... leteti, leteti i samo leteti :lol:

:hi:

Ma čuje Death, gde ne čuje!:D:D Samim tim što smo ovde svesna je našeg obožavanja!yes3
Kako bi mogla da odoli? Jedino da ima neka banka samo za Dum!? Zlato za Dum!? :lol:

Znam, šalim se, mada :roll:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ode Dum!
Sad više ne smem ništa da kažem, inače će Dum pomisliti da je lažno obožavam!:vorred:
A i ten!:dntknw: Mislim, otkud ja znam Death, dokle dopiru njene moći!
I ti pripazi na ten! :lol:

Laku noć draga Dum!:):hi:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ode Dum!
Sad više ne smem ništa da kažem, inače će Dum pomisliti da je lažno obožavam!:vorred:
A i ten!:dntknw: Mislim, otkud ja znam Death, dokle dopiru njene moći!
I ti pripazi na ten! :lol:

Laku noć draga Dum!:):hi:

Slobodno ti piši o Dum, ona voli pažnju i kad nije tu :lol:
Nemam šta da pazim , ne tražim pažnju i dobro mi ide :)
Ten? Kakav ten, skreće pažnju da bi dobila pažnju. Mars, ona je na sve spremna! :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Slobodno ti piši o Dum, ona voli pažnju i kad nije tu :lol:
Nemam šta da pazim , ne tražim pažnju i dobro mi ide :)
Ten? Kakav ten, skreće pažnju da bi dobila pažnju. Mars, ona je na sve spremna! :lol:
Dobro Death ako ti tako kažeš!yes3 Kome da verujem ako ne tebi.:dntknw:
Samo sam se zabrinula za ten, neću znati da l' je od Sunca ili od Dum! :lol:
Ili je to isto?:thinking:

Eto, sad više nemam ni "hvala"! Mora da je Dummm sakrila pre nego što je krenula!:D

Natrag