Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala Mars...Eto, uvek sam se pitala da li je moguće leteti ''bez krila''...Moguće je...:lol: Sigurno će me Galileo pozvati da učestvujem u emisiji...Bože i ''nauka'' će biti zainteresovana za mene...:lol:Velikodušno od Delije! Nema šta!yes3
Dum, mislim da treba da budeš ponosna i da ti je ovo siguran znak
da si se vinula u neslućene visine!:crazy_pilot::crazy_pilot:
Evo i ja ću se ponositi! :lol:
(Šta mi bi?wacko2)
Ne vredi Mars ,ona sad nas ne čuje. Otkad je postala poznata ona samo želi da bude još poznatija, tome nema kraja :lol:
Ne vredi Mars ,ona sad nas ne čuje. Otkad je postala poznata ona samo želi da bude još poznatija, tome nema kraja :lol:
Hvala Mars...Eto, uvek sam se pitala da li je moguće leteti ''bez krila''...Moguće je...:lol: Sigurno će me Galileo pozvati da učestvujem u emisiji...Bože i ''nauka'' će biti zainteresovana za mene...:lol:
Ma čuje Death, gde ne čuje! Samim tim što smo ovde svesna je našeg obožavanja!yes3
Kako bi mogla da odoli? Jedino da ima neka banka samo za Dum!? Zlato za Dum!? :lol:
Ode Dum!
Sad više ne smem ništa da kažem, inače će Dum pomisliti da je lažno obožavam!:vorred:
A i ten!:dntknw: Mislim, otkud ja znam Death, dokle dopiru njene moći!
I ti pripazi na ten! :lol:
Laku noć draga Dum!:hi:
Dobro Death ako ti tako kažeš!yes3 Kome da verujem ako ne tebi.:dntknw:Slobodno ti piši o Dum, ona voli pažnju i kad nije tu :lol:
Nemam šta da pazim , ne tražim pažnju i dobro mi ide
Ten? Kakav ten, skreće pažnju da bi dobila pažnju. Mars, ona je na sve spremna! :lol: