Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro Death ako ti tako kažeš!yes3 Kome da verujem ako ne tebi.:dntknw:
Samo sam se zabrinula za ten, neću znati da l' je od Sunca ili od Dum! :lol:
Ili je to isto?:thinking:

Eto, sad više nemam ni "hvala"! Mora da je Dummm sakrila pre nego što je krenula!:D

Bolje da veruješ Dum, sad kad je ponela slava svako konfrontiranje sa njom može da ti stvori probleme :loll:
Ovo je njena tema i...samo oprezno...vidiš kako ja, sve što napišem više puta premerim :lol:

Odoh i ja na spavanje, rano se ustaje.
Laku noć :hi:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Izgleda ćemo morati bolje da merimo!:lol:
Laku noć dragi Death!
:hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pazi 'vamo...Rešila sam da se uozbiljim...Znam, znam, zvuči neobično...Ali sam stvarno tako rešila...Takođe, htela bih moje drage goste da zamolim u izboru ''himne'' ovog Kluba...Znači, predlažite dostojnu himnu ovog Kluba...
Može u stihovima koji vi ''sklepate'', a može i predlog neke dobre ili neke neobične pesme...yes3

v150087p0.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Evo odmah jedan predlog...tačno na mestu :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Doboro, Death, nije loše...Može malo neki ''rock'' predlog...Ipak je ovo Klub, a ne ''jeftina'' kafana....:lol:
Nemoj da mi sramotiš Klub...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Delija, ta informacija nije tačna...Vidiš da je to izašlo u Svetu, to su ti obični tabloidi, oni samo lažu...:lol:

Da budem iskrena, kad vidim kako ''Milutin'' izgleda, ma ne treba meni BMW, meni je taj Milutin sasvim dovoljan...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija, ta informacija nije tačna...Vidiš da je to izašlo u Svetu, to su ti obični tabloidi, oni samo lažu...:lol:

Da budem iskrena, kad vidim kako ''Milutin'' izgleda, ma ne treba meni BMW, meni je taj Milutin sasvim dovoljan...:lol:

Informacija je tačna. :D A što se tiče Milutina, angažovao je jednog novog vola, zvanog Tito Pulo. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Informacija je tačna. :D A što se tiče Milutina, angažovao je jednog novog vola, zvanog Tito Pulo. :lol:
Gde pomenu Titivoja, pa taj će tek svašta da osmisli...Menjaj ''vola''...:lol:

Nego, blago meni da priložiš ovde nešto za himnu Kluba...Mnogo ste neozbiljni, ugledajte se na mene...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Gde pomenu Titivoja, pa taj će tek svašta da osmisli...Menjaj ''vola''...:lol:

Nego, blago meni da priložiš ovde nešto za himnu Kluba...Mnogo ste neozbiljni, ugledajte se na mene...:lol:

A ne, neću da menjam ja onog volinu. :lol:

Ne može ta himna da bude nešto na brzaka, strpi se malo. :D Napisaću ja neku dobru himnu, koja će na najbolji mogući način da te promoviše na forumu, imaj poverenja u mene. yes3 :mrgreen:

Natrag